2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
عزیز دلم خوردن دوغ ربطی به قبل و بعد انتقال نداره...... مثلا من طبعم سرد بود واسه همین دوغ واسم چه ...

نه من فقط دوغ دوس دارم، هروقت سر سفره باشه حداقل يه نصف يا يك ليواني ميخورم،،من الان فقط اقدام طبيعي كردم چن روز به موعدم مونده و اين يه هفته هروقت خواستم دوغ بخورم به فكرم رسيده نكنه خوب نباشه تو اين مرحله،، حالا اتفاقي اينجا ديدم صحبت دوغ نخوردن بعد از انتقال بوده گفتم منم سوالمو بپرسم،، اناجون من هم خيلي وقته منتظرم و يكي دو ماه ديگه به خودم فرصت دادم برا اقدام طبيعي، و اينجا اومدم از اطلاعات شما عزيزا استفاده كنم شمارو به خدا دعام كنين اصلا لازمم نشه😔 انشالله خير ببينين🌹🌹

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مراکز مختلف و دکترای مختلف...... حتی شهرهای مختلفم تحت درمانیم......

اناجون شما شنيدين پرولاكتين بالا مانع بارداري ميشه يا نه؟؟

در اين مورد قبل از اي وي اف اطلاعاتي ميدن به مراجع؟

...
والا من کلا فقط شامپو و صابونشو گرفتم اونم فیروز..... چیزای دیگشو نگرفتم..... برا پودر بچه هم جانس ...

انا جون یه نکته رو با خوندن پستت گفتم شاید بد نباشه بگم
دکترای نوزادان معتقدن بهتره برای بچه های دختر پودر بچه استفاده نشه
البته همه نمیگن
تو این مورد هم بین علما اختلافه
اما خب ادم به نظرم بهتره روزه ی شک دار نگیره
شما که استفاهد نکردی ، گفتم اینو بگم بقیه بچه ها هم در جریان باشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی ... پرپر جون شما هنوز زیر نظر دکتر نقاب هستی؟ دکتر خوبیه؟استرس که نمیده به بیمار ؟ ...

ممنون عزیز دلم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی.من دو روزه برا چهاردهمین بار انتقال جنین دادم دوتاجنین انتقال دادن برام.

ثمین !!!
دو تا پست قبلی داشتم بهت فکر میکردم !!
گفتم یعنی انتقال داده ؟

ان شاء ا... 12 روز دیگه خبر مامان شدنت تاپیک ر و منفجر میکنه :)))))))))))))))

با توجه به اینکه مال مرکز ابن سیناست وخیلی دقیقه
میشه گفت وضعیت همسر شما خیلی خوبه
فقط تو ایتم تحرک گرید آ یه کم ضعف وجود داره
البته بهتر بود دی اف ای هم میدادین

ثمین !!! دو تا پست قبلی داشتم بهت فکر میکردم !! گفتم یعنی انتقال داده ؟ ان شاء ا... 12 روز دیگه خبر ...

لاله جون سلام خوبين؟ شما در مورد پرولاكتين و ربطش به بارداري چيزي ميدونين؟

...
منم امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم نه تا کم هستش . بعدم ک جنین شد حتما خیلی کم ...

اشکال نداره عزیزم کم نیست
مهم کیفیتش هست که ان شاء ا... خوبه و تعداد جنین هات هم زیاد میشه

اشکال نداره عزیزم کم نیست مهم کیفیتش هست که ان شاء ا... خوبه و تعداد جنین هات هم زیاد میشه

لاله جون انجام دادن اي وي اف برا ذخيره تخمدان مضرره؟؟

يعني يكي انجام بده نتيجه نگيره بعدا احتمال بارداري طبيعيش كمتر ميشه؟

...
لاله جون امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم . نه تا خیلی کمه . شوهرمم ی کم ضعیف هستش میترسم ک ج ...

زیر میکروسکوپ بررسی میکنن و هر کدوم کیفیتش خوب بود لقاح میدن
اما خب وقتی تعداد کمتر و در حد نرمال هست اصولا کیفیتشون هم خوبه
من سری قبل 18 تا تخم ازم گرفتن 15 تاش با کیفیت بودن و لقاح دادن
این سری 12 گرفتن و همه اش کیفیت داشتن و همه اش رو لقاح دادن

پس مهم کیفیته

سلام آنا جون  من هرچی تو گوگل سرچ میکنم ANA مثبت  میزنه بیماری لوپوس  یعنی چی ؟ م ...

فدات شم انا یه تست تخصصی نیست
تو خیلی از بیماری ها میتونه مثبت بشه
خیلی از داروها هم میتونن به صورت کاذب مثبتش کنن

تو نت کامل نیست همه چیز
در هر صورت هر کسی انا مثبت داره لازمه یه سری تستس تخصصی که متخصص رماتولوژ میگه انجام بده تا مشکلش مشخص بشه

زیر میکروسکوپ بررسی میکنن و هر کدوم کیفیتش خوب بود لقاح میدن اما خب وقتی تعداد کمتر و در حد نرمال ه ...

لاله جون ميتونم بپرسم دفعه دوم نسبت به سري قبليش چه چيزهايي ميل كرده بودين حالا غذا يا دارو، كه كيفيت تخمك ها بهتر بود؟

...
ببخشید صفحه اول تایپک بانک اطلاعاتی زدید خیلی مسخره است واقعا

میشه قسمت های مسخره اش رو به اختصار توضیح بدین؟
ما هر چی گشتیم چیز مسخره ای پیدا نکردیم !!