2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام اناجون حالتون خوبه؟ قبل از انتقال نبايد دوغ خورد؟ چرا؟ يعني بعد از اقدام طبيعي هم نبايد دوغ خو ...

عزیز دلم خوردن دوغ ربطی به قبل و بعد انتقال نداره......

مثلا من طبعم سرد بود واسه همین دوغ واسم چه قبل و چه بعد انتقال خوب نبود.....

پس خواهشا چون دیگران خوردن شمام حتما نخور.....

دوغ رو برا چی میخوایی بخوری؟

برا بحث هایپری؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگرانم نمیدونم دکترم چرا گفت ای وی اف چرا نگفتم‌میگرو حتی اگه از این دو میلیون بهترین اسمرم‌ها هم‌کش ...

عزیزم الان اکثرا میکرو میکنن نگران نباش.....

مطمئنا جنین شناس اینارو در نظر خواهد گرفت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانه عزيزم  ميشه لطفا منو يه راهنمايي بكنيد راجع به ابعاد رحم و تخمدان يعني استا ...

عزیزم من اطلاعات ندارم تو این زمینه لاله جون بیان بهتر میتونن کمک کنن....

اخرين امپول ديشب ساعت ٣شب زدم براى ازاد سازى تخمك هام  دوستان گلم🤗  عزيزاى من ،براتون ب ...

عزیزم منم برات بهترینارو آرزو میکنم.....

سلام  بچه ها  من 38سالمه دوبار انتقال منفی فقط،مشکل انعقادی دارم  حالا قرار مهر انتق ...

عزیزم خوب برا مشکل انعقادیت دارو گرفتی؟

عزیزم اولا آب زیاد بخور.....

چیزایی که سالسیلات دار هستن و مناسب طبعتن رو بخوررررررر.....

عزیزم خوب برا مشکل انعقادیت دارو گرفتی؟ عزیزم اولا آب زیاد بخور..... چیزایی که سالسیلات دار هستن و ...

سری قبل ها امپول هپارین میزدم دیگه هیچ پردنیزلیون میخوردم

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

آناجون دکترم معتقد بود برا انتقال پردنیزولون رو قطع نکنم و منم ادامه دادم به نظرت موردی که نداره نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون شماهم میشه لطف کنی دراین مورد جواب بدی بهم. بجز رعایت تغذیه ای کارهای روزمره هم باید مراعا ...

پله بعد از انتقال باید اروم بری
اگه عدد ذخیره زیاد داری در طول سیکل و مصرف امپولا هم حالت دویدن نباید داشته باشی و خم راست نباید بشی

جارو هم نباید کلا بزنی
عزیزم نه برقی نه دستی :))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پله بعد از انتقال باید اروم بری اگه عدد ذخیره زیاد داری در طول سیکل و مصرف امپولا هم حالت دویدن نبا ...

لاله جون ممکنه نظرتو درمورد پردنیزولون مصرفیم بگی؟من دفعه پیش 1هفته قبل انتقال قطع کردم الان دکترم گفت قطع نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان من هايپرشدم سفيده تخم مرغ فقط ابپزميشه يانيمروش هم ميشه خورد؟

اب پز بهتره
کلا غذا هم پختنی بخور این چند وقت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ظاهرا سو دوستمون توضیح دادن.....

اره انا جون بعدا دیدم توضیحشون رو که خیلی کامل هم بود
دستشون درد نکنه

آنا جون قرص لووتریکسین که برای تیروئید هست را باید سر ساعت خورد؟مثلا هر روز سر ساعت 8 یا 9.؟یا فقط ن ...

بهترین حالتش 4 ساعت قبل از خوردن صبحانه اس
اگه نماز صبح بیدار میشی میتونی همون موقع بخوری

خداروشکر آناجون.بازم شکر ی دوسال سختی داری بعدش دستتو میذاری زیر گوشت استراحت میکنی حتما خداوند بزرگ ...

فدات بشم....

ایشالله همه مون بهترین مامانا خواهیم بود.....

سلام آنا جون این انتقالم هم با دوتا جنین بلاست منفی شد این بار سوم انتقالم بود  دکترم نصر هست ...

عزیز دلم خدا میدونه خیلی ناراحت شدم......

آره عزیزم حتما پیگیر باش.....

به نظرم آزارو خودت انجام بده چون فکر نکنم دکترت اعتقادی داشته باشه بعد با متخصص مربوطه مشاوره کن و نتیجه مشاوره رو ببر پیش دکترت اینطوری شاید بهتر جواب بده و بتونه قبول کنه اما له هودش بگی احتمالا ننویسه و بعدا هم سر خود انجام بدی بهش بربخوره پس فکر کنم در مقابل عمل انجام شده قرار بدی بهتره......

سری قبل ها امپول هپارین میزدم دیگه هیچ پردنیزلیون میخوردم

از نظر ایمنی چی کامل چک کردی؟