2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
اها پس من ندارم نه اونجوری گفت یعنی؟

به شما گفته آندومترتون نازکه این با آندومتریوز متفاوته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لاله جان و دوستان گلم... خبر جدید اینکه امروز رفتم سونو اول رو انجام دادم سینال اف با دوز ۲۲۵ ...

عزیزم ستروتلیدم راحته آمادست.....

منوپیور عضلانیه معمولا.....

اگه بتونی بزنی که چه بهتر نه که باید بری تزریقاتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شماهم مریض خانوم طرازی هستی؟؟؟ خوشبختم.. من پریود دومم میریم پیشش دوباره.

بله عزیزم من بیمار خانم دکتر هستم منتظرم از سفر بیان شما نمیدونید تقریبا کی میان؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
بله عزیزم من بیمار خانم دکتر هستم منتظرم از سفر بیان شما نمیدونید تقریبا کی میان؟

فکر کنم هفته آخر مرداد هستن.....

خانما میشه واسه دوستمون چالش عزیز هم تو یه تاپیک دیگه هست تاپیک شاپرک جون دعا کنید اونم همزمان با خبر بد روشانیلو خبر داد تو هفته ۳۱ دوقلو هاش به دنیا اومدن قبلش بتا هم نزده بوده الان فرشته هاش با وزن ۱۳۰۰ تو دستگاه هستن خیلی گناه دارن هر روز ازشون خون میگیرن گریههههههههه  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام به همگی

بعد از مدتهای طولانی وقت کردم بیام اینجا راستش اینقدر زیاد بود صفحات که فقط دو صفحه اخرو خوندم و خوب خدارو شکر میبینم لاله سرخ هم حامله شده انا جونم که بسلامتی چیزی نمونده راستش پارسال این‌موقعه من تازه جواب ازمایشم مثبت شده بود و از خوشحالی تو اسمونا پرواز میکردم الان خدارو شکر دوتا قند عسلم کنارم خوابیدن و از خدا میخوام این لحظه های خوش و نصیب همه خانمای منتظر بکنه هر چند من بارداری بسیار بسیار سختی داشتم و از وقتی هم زایمان کردم با این دوتا بیشتر تنها بودم و خیلی بیخوابی و سختی کشیدم اما خداارو صدها هزاران بار شکر میکنم چون میدونم این روزا هم تموم میشه و پسرا بزرگ میشن و راحتر میتونم استراحت کنم و به خودم برسم بهر حال دلم براتون تنگ شده بود برای همتون بهترینها رو ارزو میکنم❤️❤️❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام به همگی بعد از مدتهای طولانی وقت کردم بیام اینجا راستش اینقدر زیاد بود صفحات که فقط دو صفحه اخ ...

ممنون که دعامون کردی عزیزم 

خدا گل پسراتو حفظ کنه  وان شالله شاهد موفقیتهاشون باشید ..

اووابوست همون جور که گفتی 4 تاست اما فرتیل هم اگه میخوای بخوری باید ببینی دو تا مکمل هات از هر نوع ...

يه چيزاييش با هم فرق داره اونجا تو داروخانه به مامانم گفته اگه اوابووست و فرتيل با هم بخوره عاليه

از اين ورم پروكسيد و اينوفوليك هم دارم 

فوقش اين ٢ تا آخري و نميخورم ديگه 

چون اوابووست و فرتيل و به دلار الان پول دادم كه دلم ميسوزه نخورم 🤣🤣

فک کنم هفته سوم مرداد میان.بار اولته انتقال میدی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همگی بعد از مدتهای طولانی وقت کردم بیام اینجا راستش اینقدر زیاد بود صفحات که فقط دو صفحه اخ ...

سلام عزیزم.....

ممنون که بهمون سر سزدی....

خدا جیگرگوشه هاتو حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشن....