2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@بانوالانور   

ممنون که به یادم بودی❤

نه عزیزم تازه از دیروز داروهامو قطع کردم.

دکترم برگرده بعد میرم پیشش.پریود دومم

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها ندا چی شده؟ رو پیامش میرم میره ص اول چرا؟نمیتونم پیامش رو بخونم

عزیزم ظاهرا بهش اعلام ختم بارداری دادن مایع آمینوتیکش یهویی به یه سانت رسیده.....

فقط باید براش دعا کنیم که چیزی گفتن نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای چرا یهو نشتی داشتی؟ فدات بشم چقدر سخت و وحشتناک خدایا چرا این جوری میشه این چند وقت

عزیزم ظاهرا نشتی نداشته یهویی شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يك روز بود خوب بود ميشد پس گرفت  اما براي ما بيشتر از يك هفته ست  ديگه انداختن دور

حالا باز بپرسین شاید هست.....

ذخیره منم 0/7 هست باید دارو قوی به منم بدن؟

والا دكترت بايد تصميم بگيره عزيزم. من با اين دارو فقط ٤تا تخمك داشتم و اينكه دوتاش جنين شد تازه دكترم گفته بود كه شايد هم جواب نده.خداروشكر جواب داد

والا دكترت بايد تصميم بگيره عزيزم. من با اين دارو فقط ٤تا تخمك داشتم و اينكه دوتاش جنين شد تازه دكتر ...

تو بدون دارو قبلا تخمک داشتی من همیشه تخمک بالغ حتی بدون دارو یه دونه داشتم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
اندومتریوز چیه؟ببین منو روز سوم سونو کرد گفت اندو نازک 

آندومتریوز به نوع بیماریه.....

سلولهای دیواره رحم یه جاهایی غیر دیواره رحم رشد میکنن.....

مثل تخمدانا، لگن، حفره شکمی، روده هاو.....

اسپرین که ربطیبه تحریک تخمدان نداره و برای مشکلات انعقادیتون هست داروی شما در واقع فقط سیناله نمید ...

سلام لاله جان و دوستان گلم...

خبر جدید اینکه امروز رفتم سونو اول رو انجام دادم سینال اف با دوز ۲۲۵ میزدم و فقط سه تا تخمک خوب رشد کرده بودن باز تخمک داشتم اما مثل اینکه سایزشون برای دکتر راضی کننده نبود

من متاسفانه ذخیره م زیر عدد یک هست همین تخمک ها هم باز خدا رو شکر میکنم که دارم...

دکتر گفت همچنان سینال اف رو با دوز ۲۲۵ بزنم و آمپول جدید بهم ۶تا منوپیور از امشب که هر شب ۲تا با یه آب باید عضلانی بزنم داد و شنبه ۹ صبح آمپول ستروتاید زیر جلدی رو بزنم و عصر هم ویزیت بشم برای سونو دوم 

ببینیم چی میشه

امیدوارم تخمک های دیگه هم یکم رشد داشته باشن که خیالم یکم راحتتر بشه

امپول منوپیور دردناک نیست؟

ستروتاید رو خودم میتونم بزنم؟(سینال اف رو خودم میزنم)البته مدادیِ و راحتِ نمیدونم ستروتاید چجوریِ...

اگر چیزی میدونید ممنون میشم بهم اطلاع بدید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی