2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون لاله جون که اطلاع دادی راستش من قصدم اینه که اگه گفت عمل شو عمل نکنم معلوم نیست بعد عملم وضعیت ...

چجور اندومتریا تشخیص دادن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه ندیدن دیگه😞دلم میخواد اشتباه بشه بگن بچم زندس

چند هفته هستین عزیزم؟

منم دوتا کیسه اب دارم هنوز برا قلبشون نرفتم

ولی یکیش خیلی کوچیک بود بهم گفت احتمالا رشد نمیکنه :(

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
لاله جون من همش کش شلوار یا شلوارکم زیر شکمم بود بعد ب زیر شکمم فشار میاورد دیگه دلو زدم ب دریا رفتم ...

مبارکت باشههه😍

من لبلسام تابستونا همش گشادن😁

هم مانتوهام پانچ هستن هم تو خونه پیرهن یا دامن میپوشم

ولی بهارجون منم نفخ دارم

اصن هرروز یه مدلم اصلا قابل پیش بینی نیستم :(

ولی بی اشتها شدم اما ضعف زیاد میکنم 

عزیزم باید میگفتی igm اون آزهایی که قبلا igaشونو واست نوشته رو برات بنویسه..... یعنی igm سیتومگال و ...

من نفهميدم  

حالا متوجه شدم 

ميگم 

Toxo igm
Cmv igm
Listeria igm

اينا رو بنويسه 

خيلي خيلي ممنونم ازت عزيزم 

خيلي راهنمايي كردي خدا خيرت بده 🌹 

مبارکت باشههه😍 من لبلسام تابستونا همش گشادن😁 هم مانتوهام پانچ هستن هم تو خونه پیرهن یا دامن میپو ...

قربونت عزیزم...من تو خونه پیراهن نمیپوشیدم بیشتر اسپرت پوشم الان با پوشیدن پیراهن هم خیلی آزادتر شدم هم حس خوبی داره...صبا جون من ضعف دارم گشنم میشه ولی نمیتونم ب حدی بخورم ک کامل سیر بشم هم بی اشتهام نفخ و ورم معده دارم ی وقتایی حالت تهوع دارم رفلاکس معده دارم خلاصه درهم برهم شدم😂از خوراکی های شیرین بدم میاد از قورمه سبزی😔بدم اومده ب بعضی بوها حساس شدم مثل بوی شامپو و صابون خلاصه ک اینجا (بهار)همه چی درهمه😍😂

قربونت عزیزم...من تو خونه پیراهن نمیپوشیدم بیشتر اسپرت پوشم الان با پوشیدن پیراهن هم خیلی آزادتر شدم ...

پس شبیه خودمی

یه روز جنازه بودم از ورم و درد معده و نفخ

فرداش پاشدم سالم و سرحال بودم :/

دیروز نفخ کمتر داشتم ولی یهو در کسری از ثانیه ضعف میکنم انگار معده داره سوراخ میشه. هی به بچم میگم بخدا نصف شبا وقت غذا خوردن نیست بگیرین بخابین 😕😁😁

عزیزم در مورد شروع سیکلت والا دقیق نمیتونم چیزی بگم اما من خودم سه ماه بعد انتقال دادم.....

منم ميزارم ان شاءالله  سيكل بعدي كه مرداد هست و انتقال ميفته ان شاءالله برا نيمه ي دوم شهريور 

خوبه تا اون موقع هم آزمايشام چك ميشه 

و هم شروع دوره ي درمانيم تا زمان انتقال ٧٥ روز ميشه 

ان شاءالله ك همه چي ب خوبي پيش بره برام 

آمين يا رب  

عزیزم ظاهرا هیچ اسپرمی ندیدن.....

عزيزم خودم هم حدس زدم همينطور باشه 

خدا ب داد دلش برسه 

خيلي ناراحت شدم براش 

آخه اين آزو اسپرم  كوفتيه چيه  

كاش حداقل نوع خوبش بود 😔

اونوقت چرا وقتي هيچي نيست پيشنهاد ميكرو كردن 

تازه نگفتن جنين اهدايي بايد بگيرين

نميدونم دليل اين كارشون ديگه چي هست  

خدا براش معجزه كنه

الهي آمين 

خيلي ممنونم آنا جان 🌹

حالا ما یه بار میگیم یه جیزی طبیعی نیست یه عده میگن شما از دکترا بیشتر ادعاتون میشه؟!!

کالا درسته...همسرم همینو گفتن.. بگو شما قبلا هم جواب دادید اما اشتباه بوده و به شک افتادم...

و البته راهنمایی شما درست بود و همون روزی که پریود شدم رو باید در نظر میگرفتم خانوم دکتر گل🌸🌹🌼

●●متاسفانه هستن افرادیکه هنوز نمیخوان بپذیرن که ممکنه پزشک اشتباه کنه و اصلا توی این راه هر کدوم از ما به دلیل تجربه مستقیمی که به دست میاریم تا حدودی میتونیم به هم کمک کنیم و آگاه تر بشیم و با سوال جواب از دکتر حواسمون باشه که نکته ای پنهان نمونه از دید دکتر

حداقل تو سیکل درمان منفعل نباشیم و فکر نکنیم که پزشک از فضا اومده... خب ایشون هم انسان هستن و ممکن الخطا😯

■■.جالبه که وقتی میخوایم مثلا جراحی بشیم صدجا باید امضا کنیم و تعهد بدیم که ممکنه هر اتفاقی بیفته و خطای پزشکی و انسانی اتفاق بیفته!!! اما تو روند درمان یهو پزشکان محترم تبدیل میشن به قدیس و قدیسه و از هر خطایی مبراااا !!!! امیدوارم همیشه لطف و نظر خداوند شامل حالمون بشه وگرنه که امان از دست این بشر😐😐

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزيزم خودم هم حدس زدم همينطور باشه  خدا ب داد دلش برسه  خيلي ناراحت شدم براش  آخه ...

عزیزم اسپرم آزاد نمیشه ولی ممکنه تو بیضه ها اسپرم باشه ک برا میکرو از تو بیضه اسپرم میگیرن.الکی نگفتن میکرو کنین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین