2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
عزیزم شما هم شمالی هستین؟ نمیدونستم یا اگرم میدونستم یادم رفته بود دکتر صدری دکتر خوبیه عزیزم دک ...

آره شمال هستم عزیزم همون شش سال پیش همه بهم گفتن برو پیش صدری نرفتم اشتباه کردم کاش زودتر میرفتم رفتم پیش مهر افزا حتی تشخیص ندادن که شوهرمم مشکل داره الکی منو آی یو آی کردن آره بهتون گفته بودم قبلا دکتر قبلیم نرگس حق جو بود آستانه اشرفیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

الان من ماه دیگه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه میکرو چه چیزایی رو باید از الان رعایت کنیم من وشوهرم وچی بخوریم که خوب باشه واسمون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون طرازی مرداد نیست؟ پس تکلیف بیمارا چی میشه سونوگرافی اینا؟ ماماها انجام میدن ؟ .....چه بد شد ...

عزیزم ظاهرا نیست.....

نگران نباش تا ویزیت بعدیت میاد دیگه حالا یه کم دیرتر میشه ویزیت بعدی.....

فقط بده داروهای این مدت رو بنویسه.....

انوکسانم بگو برات ماما دو تا نسخه بنوییت یکیشو بدون تاریخ میزنه که اگه تا ویزیت بعدیت تموم شدن بدی همسرت بره تهیه کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون طرازی مرداد نیست؟ پس تکلیف بیمارا چی میشه سونوگرافی اینا؟ ماماها انجام میدن ؟ .....چه بد شد ...

سونوی بعدیتم فکر کنم غربالگریه و احتمالا مطب سونو نداری.....

حساب کن همه چیزایی که لازمه برات بنویسن.....

سونو غربال آز داروها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها.کسی میدونه چز بارداری چی میتونه باعث قهوه ای شدن نوک سینه ها بشه؟البته نه خیلی قهوه ای و ...

ایشالله بارداری هست.....

فکر کنم تغییرات هورمونیم بی تاثیر نباشن.....

ایشالله بارداری هست..... فکر کنم تغییرات هورمونیم بی تاثیر نباشن.....

ممنونم عزیزم ن این برا خیلی وقت پیش هست فقط سوال شده بود برام مرسی ک جواب دادی گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
الان من ماه دیگه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه میکرو چه چیزایی رو باید از الان رعایت کنیم من وشوهرم ...

عزیزم فقط تغذیه باید مطابق طبع باشه و طبع رو به اعتدال برسونه.....

همون روز پانكچر نمونه از همسر ميگيرن؟ استراديول تو ازمايش نرمال باشه خوردنش ضرري نداره؟

اره عزیزم همون روز
قبل از پانکچر
البته بعضی مراکز این جوری نیست ، یعنی خانوم میره برا پانکچر و مرد هم بعدا میره برا نمونه دادن
من چون برام هم بود که نمونه دادن شوهرم مشکل شرعی نداشته باشه مجبور شدم دروغ بگم که شضوهرم تنها نمیتونه نمونه بگیره
یعنی از نگهبانی اینو گفتم تا خود اتاق عمل
چون بیمارستان دولتی اصلا براشون مهم نیست این موارد
اما مرکز قبلیم اتاق مخصوص داشت و دکتر خودم هم مدیر عامل و صاحب مرکز هست بسیار متدین و مذهبیه و براش مهمه این موارد

اینا رو گفتم تا اگه براتون مهمه از قبل در جریان باشین و بپرسین چطوره شرایط مرکزتون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
همون روز پانكچر نمونه از همسر ميگيرن؟ استراديول تو ازمايش نرمال باشه خوردنش ضرري نداره؟

استرادیول منم نرمال بود عزیزم اما خب لازمه برای اماده سازی اندومتر دیگه چاره ای نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها.کسی میدونه چز بارداری چی میتونه باعث قهوه ای شدن نوک سینه ها بشه؟البته نه خیلی قهوه ای و ...

تغییرات هورمونی 

آره شمال هستم عزیزم همون شش سال پیش همه بهم گفتن برو پیش صدری نرفتم اشتباه کردم کاش زودتر میرفتم رفت ...

عزیزم دکتر مهر افزا دکتر بسیار عالی و حاذقیه !!
خودشون ویزیت کردن؟ احتمالا با خودشون ویزیت نشدین
چون ایشون اولین قدمش نوشتن آز برای شوهر و خود خانم هست مال هیچ کجا هم جز مرکز قبول ندارن

من اون دکتری که تشخیص نداد خارج رحمیه رو میگم کی بود؟

در مورد ای یو ای هم خب اولین قدم برای درمان دارو درمانی هست بعد ای یو ای بعد میکرو
حتی با بدترین شرایط هم باز یکی دو بار ای یو ای یا دارو درمانی پیشنهاد میشه چون درمانی غیر تهاجمی هست

الان من ماه دیگه اگه خدا بخواد میخوام برم واسه میکرو چه چیزایی رو باید از الان رعایت کنیم من وشوهرم ...

خب راستش تغذیه تو کوتاه مدت که خیلی تاثیر نداره
اگه قرار بوده رو تغذیه کار کنین باید از 6 ماه قبل حد اقل شروع میکردین
در حال حاضر فعلا تغذیه بر اساس طبع + حذف قند و شیرینی و ترشی و لبنیات و جایگزین کردن قند طبیعی مثل خرما و عسل و ...
حذف مرغ و سویا
و حذف گوشت گاو و گوساله

عزیزم بله با سومین میکرو خدا دخترمو بهم داد..... دکتر خودم طر ازی و دکتر همسرم امیر جنتی..... الان ...

خداروشکر عزیزدلم

خیلی برات خوشحال شدم

تو زندگیم خیلی سرسخت و جنگنده بودم سعی میکردم همه چی رو با آرامش حل کنم اما الان بعد بیماری همسرم متاسفانه به لحاظ عصبی خیلی ضعیف شدم و مسئله ناباروری خیلی اعصابمو تحریک کرده در حالیکه خدا خوبی مهربونی محبت و بخشندگی و...... در حق منه سرتاپا تقصیر تمام کرده

خدا خودش به منم نظرکنه

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
خداروشکر عزیزدلم خیلی برات خوشحال شدم تو زندگیم خیلی سرسخت و جنگنده بودم سعی میکردم همه چی رو با آ ...

مطمئن باش خدایی که شفای همسرتو داده میوه عشقتونم به بار مینشونه.....