2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
نمیدونم ولی دکتر چیزی بهم نگفت

:)))))))))))))) دکترا که چیزی نمیگن عزیزم
ما خودمون باید بدونیم !!

عزیزم پیاز درمانی و رازیانه و زیره پرولاکتین رو میبرن بالا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب الحمدلله همون ميكرو نتيجه داده، نه؟ پس احتمالا تشخيصش درست بوده سيكل بدون ال دي رو چه جوري ...

تشخیص خودش که نبوده
گفت رفرنس ها و تحقیقات جدید اینو میگن

سیکلم به این صورت بود:
ماه قبلش روز 21 سیکل شروع استرادیول
بعد که پریود شدم استرا قطع
روز 2 3 رفتم سونو و شروع داروهای تحریک تخمک گ و از روز 7 ام هم شروع مهار کننده ی ال اچ

طولش کمتر نبود از نظر بازه ی شروع و اتمام داروهای تحریک و روز پانکچر
اما کلا این نوع سیکل میشه کوتاه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
درسته كابرگولين خوردم، فردا بهش ميگم، دكتر قبلي اينو داده ولي اين دكتر گفت بهتر بود داستنيكس ميخوردي ...

همون خارجیش که نیست
اما مثل هر دارویی که مشابه داره اینم همین طوره
مثلا اموکسی سیلین و امپی سیلین چه جوری هستن؟ اینا هم همینن تقریبا

شما که مشکل قند نداری ؟ عزیزم‌ ایشالا که به حد نرمال میرسه 

نه دیگه بلافاصله رفتم فرداش آز دادم که نرمال بود
قندم 87 بود

لاپارا نه.اخه مشکلی نبوده که لاپارا بشم.فقط بعد از ۲بار میکرو منفی هیسترو شدم که مشکلی نبود.تحرک &nb ...

عزیزم اون وقت بدون درمان همسرتون هر بار میکرو کردین؟
مکمل چی مصرف کردن؟

آره عزیزم من چون اطلاعاتشو داشتم ازقبل زود فهمیدم که ممکنه خارج رحم بلشه بخاطر لکه بینی ودرد لگنم که ...

عزیزم شما هم شمالی هستین؟
نمیدونستم
یا اگرم میدونستم یادم رفته بود

دکتر صدری دکتر خوبیه
عزیزم دکتر قبلیتون کی بود؟

سلام عزیزم دوروز نبودم چند صفحه اخرو فقط مرور کردم از خودت دور کن استرسو ان شاالله با دیدن قلبش کیف ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی گلم
ان شاء ا... خدا صلاح میدونه و هر دوش میمونن برات

روز 34 سیکلم بی بی چک زدم من همیشه دوره هام 26-27 روزه است نهایتا 28 روزه بوده

ایشالله هر چیه خیره.....

به نطرم یه کم دیگه منتظر بمون خبری نشد آز بده به بی بی اعتباری نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم دوروز نبودم چند صفحه اخرو فقط مرور کردم از خودت دور کن استرسو ان شاالله با دیدن قلبش کیف ...

عزیرم خدارو شکر.....

ایشالله صدای قلبشونم میشنوی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=64027389]عزیزم برا مام صفر شده بود با سه ماه درمان دارویی و رعایت تغذیه و بحث خنک نگه داشتن ن ...

عزیزم بله با سومین میکرو خدا دخترمو بهم داد.....

دکتر خودم طر ازی و دکتر همسرم امیر جنتی.....

الانم مجدد فکر کن با اون شرایط همسرم برا بار دوم طبیعی مامان شدم.....

پس از رحمت خدا ناامید نشو برا خدا نشد نداریم.....

[QUOTE=64027389]عزیزم برا مام صفر شده بود با سه ماه درمان دارویی و رعایت تغذیه و بحث خنک نگه داشتن ن ...

آدرس هر دوشونو صفحه پنج میتونی پیدا کنی پیدا نکردی بگو برات بذارم.....

ختی کروکی مطب رو گذاشتم.....

هر دو نزدیک هم هستن، با چند ساختمون فاصله....

فقط دکتر خودم روزای شنبه و بکشنبه و یه شنبه هست.....

مردادم فکر کنم نیست کلا....

تغذيه رو چه جوري بايد رعايت كرد؟

عزیزم من قبلا به همسرم گرمی زیاد میدادم بعد فهمیدم اشتباه میکنم و باید طبق طبعش باشه.....

همسر من طبعش زیادی گرمه و گرمی زیادم واسش خوب نبود.....

خلاصه اعتدال رو رعایت کردیم واسش.....

سرخ کردنیارو حذف کردیم و رژیم غذایی سالم در پیش گرفتیم.....

چربیش پایین اومد.....

کبد چربش درست شد......

برا بحث خنک نگه داشتن بی ضه هام خیلی رعایت کرد.....

شلوار لی ممنوع.....

شلوار پارچه ای پوشید برا سر کار.....

تو خونه سعی کرد لباس کمتر بپوشه.....

لباس زیر تنگ ممنوع.....

حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوع.....

عرق کاسنی خورد برا خنکیش و تنظیم هورموناش.....

خودشو با آب سرد میشست تو دستشویی.....

شبها کمپرس یخ یه ربعی رو بی ضه ها میذاشت البته از رو لباس زیرش.....

میوه و سبزیجات و سالاد تو برنامش بود.....

خلاصه خیلی رعایت کرد.....

مورفوش یک شد....

تحرک به کوچولو تکون خورد.....

بازم قابل قبول تر شد شرایطش.....