2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
اره عزیزم من بودم .دقیقا 44تا امپول زدم 3تا گونال 900 واحدی.روزی 150واحد میزدم .منوپیور روزی 2تا.ستر ...

ستروتاید چن تا زدی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اصلا بد نییت .من بعد از سه روز سرکار رفتم کلی هم هر روز کای پله بالا پایین می کردم

عزیزم توبی؟

دردونت چطوره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من الان ٣روزه شروع به قرص ldكردم و قرصهاى ويتامين با همسرم ،يك لوله دارم و اين لوله من پيچ و خم داره ااسپرم همسرم ضعيف هست امسال iuiهم انجام دادم ارديبهشت نگرفت و عمل كردم ماه پيش پوليپ ٢تا داشتم در رحمم و كوتاژ هم كرد رحم را پاكسازى كرد 

ماه ديگه مى خوام ivf كنم 

از زمانى كه عمل كردم براى پوليپ و قبلش نزديك يك ماه هست با همسرم رابطه ندارم 

الان هم مى ترسم رابطه داشته باشيم حامله شم خارج از رحم به خاطر لوله هام 

سوال من اين هست با وجود قرص ldكه مى خورم امكان باردارى وجود داره يعنى ؟؟؟؟

در ضمن اصلا چندين سال جلوگيرى نكردم و باردار نشدم 

فقط ٥سال پيش خارج از رحم و يك لوله ام را از دست دادم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ببخشید این سفیده تخم مرغ را از کی و چطور باید مصرف کنیم

عزیزم من که مطمئن بودم هایپر نمیشم روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز میخوردم چون کلا سرشار از پروتئینه.....

زرده هارو نباید زیاد بخوری چون کلسترولو بالا میبره.....

حتی بدن سازام سفیده تخم مرغ میخورن.....

اما خوب اگه مستعد هایپری هستی هر چه قدر بیشتر بتونی بخوری بهتره.....

من از یکی دو ماه قبل شروع سیکل شروع کردم به خوردنش و تو بارداریمم میخوردماما خوب برا جلوگیری از هایپری لااقل دیگه با شروع آمپولهای تحریک تخمدان باید شروع کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از كجا بايد بدونم ذخيرم چند  اسم اصطلاح آزمايشگاهيش چيه  پس بار اول انتقالم تخمك بيشتري ...

تست amh یا همون آنتی مولارین هورمون.....

ممنون عزیزم.لنشاالله هرچه زودتر برای شما. راستش من آزمایش DFI ندادم. کلا دکتر نصر خیلی رو فاکتور مر ...

سلام عزیزم تبریک میگم منم بادکتر نصر درمان دارم عزیزم شما فرش انتقال دادید یا فریز

عزیزم توبی؟ دردونت چطوره؟

سلام آنا جان

من امروز پانکچر شدم 

خیلی اوضاعم بده من نمیدونم چرا کتف راستم اینقدر درد داره و پهلوی راستم اصلا نمیتونم به پهلوی راست بخوابم چنان درد کشنده ای کتف و پهلوم رو میگیره جونم میخواد در بیاد 

۱۲ تا تخمک داشتم 

هر چی هم به پرستارا دکتر گفتم گفتن استانه دردت پایین و اصلا بهم محل نذاشتن 😢😭

نمیدونم چیکار کنم

سلام عزيزم خواهش ميكنم  عزيزم من يكبار انتقال منفي داشتم  و دوباره قصد دارم آي وي اف ك ...

متشكرم😊 موفق باشي✌🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام دوستان  من الان ٣روزه شروع به قرص ldكردم و قرصهاى ويتامين با همسرم ،يك لوله دارم و اين لو ...

عزيزم اگر ال دي ها رو هر روز سر موقع مصرف كني، احتمال بارداري صفره خيالت راحت...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
ممنونم ندا جونم که جواب دادی.مرسی از دعای قشنگت.ایشالا نی نیم میمونه پیشم. من نمازو ک نشسته میخونم. ...

عزیزم اگه مستعد یبوستی نشاسته نخور.....

منظورم. اينه اصرار کنم که بلاست نشه ؟ تازه ماما میگفت اگه تعداد کم باشه همشو بلاست میکنیم اگه زیاد ب ...

عزیزم چه مامای بوده.....

کم باشه که ریسکه بخوان همه بلاست بشه.....

اتفاقا وقتی زیاد باشن میارزه بذارن همخ بلاست بشن چون میتونه تعداد بلاست بالا باشه ولی مثلا پنج شش تا جنین ممکنه هیچ کدوم بلاست نشن.....

عزیزم اگه مستعد یبوستی نشاسته نخور.....

نه خداروشکر.. تا الان مشکل نداشتم.هواسم هست چیزای سفت نخورم زیاد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خوب آخه شما میدونستین.و به قول خودتون با دارو پریود میشین و ..... اما من در همه مراحل چکاپ و ..... ...

عزیزم خوب نه بالا بودنش خوبه خوبه نه پایین بودنش.....

مطمئنا ذخیره متوسط بهتره....

اما خوب دکتری که وارد باشه میتونه با پروتکل مناسب و توصیه تغذیه و تجویز مکمل و تقویت درست از ذخیره بالا و پایینم تخمک خوب بگیره مگه اینکه مشکل اساسی باشه.....