2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
ندا جونم توام آی وی اف کردی؟بار اول مثبت شد؟ الان بارداری؟ واینکه خدای نکرده جنین ها از بدن خارج ش ...

اره عزیزم من ای وی اف  کردم . بار چهارم مثبت شدم. 

عزیزم جنین تا چهارده روز تو رحمت در حال گروش هست  . اصلا از طریق ادار دفع نمی شه . عزیزم  خدا بخواد اصلا به این چیزا نیست . فقط ارامش و همه چیز رو بسپار به خدا 

یا امام رضا
اره عزیزم من ای وی اف  کردم . بار چهارم مثبت شدم.  عزیزم جنین تا چهارده روز تو رحمت در حا ...

اره سپردم به خود خدا.. 

شوهرم میگه هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی بدتره.. با خودم میگم اگه لازم بود چیز خاصی بخورم دکتر میگفت دیگه.بهم گفت تغذیه سالم.. که یبوستم نشی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیزم من چهارده ساله درگیر سندرم تخمدانه پلیکیستیکه پیشرفته هستم که اصلا بدون داروپریودنمیشم وب ...

خوب آخه شما میدونستین.و به قول خودتون با دارو پریود میشین و .....

اما من در همه مراحل چکاپ و ..... گفتن همه چیز نرماله.پریودام هم نرمال بوده.

اینجا یکی از دوستان گفت کسیکه ذخیره تخمکش بالاست ، احتمالا هایپر میشه.

خوب بالا بودن ذخیره تخمدان خوبه یا نه؟ نمیدونم.

فقط شنیدم اونایی که ذخیرشون کمه ، همش ناراحت کمیش هستن و ....

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من ذخیره تخمدانم نمیدونم چنده اصلا نمیدونم این آزمایش رو دادم یا نه خخخ  ولی از پلی کیستیک بود ...

ممنون عزیزم.

وقتی درصد فریز بیشتره چرا همه فریز نمیکنن و فرش انتقال میدن؟

امیدوارم زود خوب بشم.آخه سه شنبه پرواز دارم برم خونم.

با یه بچه کوچیک که همش بهم چسبیده یک کم سخته این حالت رو داشتن.

بازم ممنون از دلداریت 

من ذخیره تخمدانم نمیدونم چنده اصلا نمیدونم این آزمایش رو دادم یا نه خخخ  ولی از پلی کیستیک بود ...

...ممنون عزیزم.

وقتی درصد فریز بیشتره چرا همه فریز نمیکنن و فرش انتقال میدن؟

امیدوارم زود خوب بشم.آخه سه شنبه پرواز دارم برم خونم.

با یه بچه کوچیک که همش بهم چسبیده یک کم سخته این حالت رو داشتن.

بازم ممنون از دلداریت 

آره واقعا خیلی دل نگرانم 😞همش میرم برگه آزمایشم نگاه میکنم ب خودم روحیه میدم چقد دیر میگذره این روز ...

دركت ميكنم عزيزم هممون دركت ميكنيم و ميدونيم اين استرسا نتيجه همون سختيهاي انتظار و درمان و اين چيزاست ، ميگذره عزيزم همون تا ان تي رو بگذروني بعدش به كم بهتر ميشه ترست ميريزه كم كم باورت ميشه اوضاع عوض شده، من حقيقتش تا آنومالي اصلا باورم نميشد هنوز !!! اميدت به خدا باشه و آرامش داشته باش، اينجا كلي دوست داريم كه واسمون دعاهاي خوب ميكنن همونجوري كه ما هر روز دعاگوشون هستيم

آره واقعا خیلی دل نگرانم 😞همش میرم برگه آزمایشم نگاه میکنم ب خودم روحیه میدم چقد دیر میگذره این روز ...

بهار جان حالا قلبش رو ببینی اروم میشی
استرس ها تا زمان دیدن قلب هست بعدش همه چیز آرومههههههههه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من امروز روز دومه انتقالمه. توروخدا راهنمایین کنین چیا بخورم چه کارا بکنم... من دراز کشیدم ...

اشکال نداره عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سوال منم هست. و اینکه این پلی کیستیک بودن بده؟ ذخیره تخمدان بالا بودن بده آیا؟ اگر چیز بدیه و ...

عزیزم تو چند تا پست قبلی که براتون گذاشتم همه اش رو کامل توضیح دادم

عد ذخیره هم از یه جایی یه بالا بودن عوارضش زیاد میشه
اصولا 7 به بالا عوارضش مثل تنبلی تخمدان پر مویی چاقی استعداد دیابت و...

سلام لاله جون  عدد ذخیرم نمیدونم چنده  بعد اینکه دوز داروهام یادم نیس فقط روز های اول یا ...

خب دوزش مهمه
چون دوزش مهم نیست از طرفی عدد ذخیره ات هم نمیدونی نمیشه هیچ نظری داد
ولی احتمال میدم حدودای 7 یا بالاتر باشه

دوست عزیزم من چهارده ساله درگیر سندرم تخمدانه پلیکیستیکه پیشرفته هستم که اصلا بدون داروپریودنمیشم وب ...

عزیزم همیشه این جوری نیست
من پلی کیستیک بودم اما همیشه تخمک گ داشتم
پریود منظم داشتم، پرمویی و چاقی شکمی نداشتم و....
پلی کیستیک یه طیف وسیع رو شامل میشه

ابتدای این طیف کسانی هستن که عدد ذخیره بالاتر از 3 4 دارن و بقیه موارد نرمالن
انتهای این طیف شامل کسانی میشه که عدد ذخیره خیلی بالا دارن و تخمک گ ندارن چاقی شکمی دارن پریود نا منظم دارن پرمویی دارن و ....

پلی کیستیک بیماری محسوب نمیشه یه جور خصوصیت ذاتی یکی از اندام هاست اما عوارضی که ایجاد میشه در اثرش به عنوان مشکل و بیماری بهش نگاه میشه

ببخشید این سفیده تخم مرغ را از کی و چطور باید مصرف کنیم

اگه کسی عدد ذخیره اش رو میدونه و بالای 3 هست از همون اول که امپولای تحریک شروع میشن بهتره مصرفش رو شروع کنه 

نی نی جان چاقی خودش از عوارض پلی کیستیک بودنه عزیزم نه برعکسش
یعنی پلی کیستیک شدن از عوارض چاقی نیست!!
اما وقتی کسی پلی کیستیک هست و دچار چاقی هم میشه، شرایط تخمک گذاریش بدتر میشه

در هر حال پلی کیستیک چیزی نیست که خوب شدنی باشه از اول تولد همراه هست با یه دختر و به تعداد فولیکول های بالقوه درون تخمدان اون فرد بستگی داره

اینم اضافه کنم اگه عدد ذخیره خیلی بالا باشه خیلی هم اون جوری که شما گفتین خوب نیست
چون هر چی تعداد تخمک ها بیشتر باشه کیفیتشون میاد پایین
همون جور که خودت هم گفتی سری قبل33 تا تخمک داشتی که فقط 4 تاش جنین شد
قطعا اگه دوز داروت رو بهتر تنظیم میکردن درصد بیشتری از تخمک هات جنین میشد