2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
و اين پانكچر بار اول و مثبت شدم 

اینجا انگار 14 تا داشتی
من حدسم اینه اون عدد 6 و 8 تعداد فولی ها و عددهای بزرگ مثل 18 و اینا سایزش هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره عزیزم. چرا گفتن .اما گفتن شنبه بیا سونو .شاید یکشنبه انتقال بدن و ..... بعد موقع ترخیص پرستاره ...

خب شنبه میخوان سونو کنن
اگه نکردن هم خودت درخواست کن
بگو زیر دلم درد داره و بی حالم
از عوارض خیلی کم و کوچیک شروع میشه کم کم حاد میشه

اینکه چرا به این نتیجه رسید به خاطر شرایط شماست احتمالا
شاید هم از اول بهت نگفته که ناراحت نشی برای عقب افتادن انتقال

هایپر درجه به اون صورت که شماره بندی باشه نداره نه
اما از حالات بیمار و عوارضش میشه فهمید نیاز به بستری داره یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سری پیش هایپر شدم عزیزم اصلا عوارض نداشتم   قبلش یه عالمه دوغ و چیزای شور خورده بودم  ...

بله یادمه شمارو عزیزم چقدم ناراحت شدم اونجوری شد ...راسی قبل سونو  قلب لکه بینی درد چیزی نداشتی؟ بتات خوب پیش رفت؟....من قبل پانکچر مکمل ک میخوردم ولی عسل و خرما و گردو و آجیل میخوردم ...انشالله ک این دفعه حتماااااا نتیجه عالی و مثبت میگیری🙏

چون دکترم گف این سری دوز داروهاتو کم میکنیم که انقد تخمک نداشته باشی  میپرسم که بااین وجود احت ...

دوز داروهات سری قبل چند بود و داروهات چی ها بودن؟

اره عزیزم امکانش هست

عدد ذخیره ات چنده؟

آنا جون  بین سیکلم فقط روز ۱۰ پری سونو شدم  و ضخامتم ۵ بود ۳ لاین و اکوئین و استرادیولم زی ...

نمیشه بدون سونو متوجه شد
شاید اصلا رشد نکرده باشه
مثل خیلی از بچه ها که انتقالشون کنسل شد!!
چه جوری بدون چک کردن انتقال داد اخه؟

عززيززززم ان شاءالله كه بهترين خاطره زندگيت ميشه و شيرينترين انتظارت ميشه اين چند ماه. من صبح سريع ي ...

آره واقعا خیلی دل نگرانم 😞همش میرم برگه آزمایشم نگاه میکنم ب خودم روحیه میدم چقد دیر میگذره این روزا....دقیقا منم مثل شما از خواب بیدار میشم ی حالت تهوع جزیی دارم سریع ی چیزی میخورم...دعا کن برام دوستم😍صدای قلبش بشنوم انگار ی چیز سنگین روی قلبمه ی چیز سنگین روی دوشم ک قراره هفته بعد برداشته بشه🙏

بچه ها من امروز روز دومه انتقالمه.

توروخدا راهنمایین کنین چیا بخورم چه کارا بکنم...

من دراز کشیدم اما گاهی خسته میشم پامیشم راه میرم.برای تزریق آمپولامم بیرون میرم.این بده؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آنا جون میگم احتمال داره کسی پلی کیستیک باشه ولی هایپر نشه؟؟؟ بعد اینکه قبل از تخمک گیری خوردن ...

سوال منم هست.

و اینکه این پلی کیستیک بودن بده؟

ذخیره تخمدان بالا بودن بده آیا؟

اگر چیز بدیه و بیماری محصوب میشه چرا به آدم نمیگن؟ 

حالا کاری به هایپر شدن ندارم.

اگر باعث ایجاد کیست میشه چرا در جریان نمیذارن آدمو؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بله یادمه شمارو عزیزم چقدم ناراحت شدم اونجوری شد ...راسی قبل سونو  قلب لکه بینی درد چیزی نداشتی ...

نه عزیزم نه درد داشتم نه خونریزی هیچی بتاتم ۱۰۹۸ شد که گفتن لازم نیس تکرار کنی 

دکترم احتمال میده به خاطر ضعیف بودن اسپرم شوهرم اینطور شد البته دکتر همسرمم همین نظروداره 

خداجونم شکرت       
دوز داروهات سری قبل چند بود و داروهات چی ها بودن؟ اره عزیزم امکانش هست عدد ذخیره ات چنده؟

سلام لاله جون 

عدد ذخیرم نمیدونم چنده 

بعد اینکه دوز داروهام یادم نیس فقط روز های اول یادم میاد همش سینال اف دادن بهم بعدش یه منوپور هم روزای آخر اضافه شد روز آخرم ستروتاید داشتم 

خداجونم شکرت       
اگه پلیکیستیک باشی تو سونو مینویسه عزیزم 

این پلی کیستیک به ذخیره تخمدانی بالا ربطی داره؟

توی سونوهام ننوشته و همش میگفتن هیچ مشکلی نداری.

اما هایپر شدم.

دوستان اینجا میگن چون پلی هستی!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها من امروز روز دومه انتقالمه. توروخدا راهنمایین کنین چیا بخورم چه کارا بکنم... من دراز کشیدم ...

فقط ارامش داشته باش عزیزم .قران بخون .ایت الکرسی بخون .غذاهای ملین بخور که یبوست نگیری .انجیر خیس کن تو اب بخور .چهار مغز بخور . اناناس بخور.کاهو و زیتون و لیمو تازه بخور .فقط و فقط به خدا توکل کن .الهی به حق مادرم فاطمه زهرا نی نی بمونه پیشت

یا امام رضا
بچه ها من امروز روز دومه انتقالمه. توروخدا راهنمایین کنین چیا بخورم چه کارا بکنم... من دراز کشیدم ...

اصلا بد نییت .من بعد از سه روز سرکار رفتم کلی هم هر روز کای پله بالا پایین می کردم

یا امام رضا