2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
آنا جون من اینبار ب خانواده هامون نگفتم تا انشالله صدای قلبشم بشنوم بعدا بگم تا الان هم فقط دارم برا ...

من اهل خرافات نیستم اما دیگه من که عاشق دخترمم و کسی بیشتر از من دوسش نداره وقتی ذوق میکنم که مثلا خوب امروز میخوره تا یکی دو روز از غذا میفته.....

یا مثلا تا میگم خدارو شکر یه مدته زانوم درد نمیکنه بلافاصله زانو درد میگیرم.....

جالبه دقت کردم فقط برا خودمو عزیزای خیلی نزدیکمه و تا حالا نشده مثلا یه غریبه یا نزدیکای درجه یک به بالا شاد بش و از شادیشون خوشحال بشم اتفاقی براشون بیفته.....

دقیقن با شادی خیلی خیلی خیلی زیاد برا خودم و عزیزترین عزیزامه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اهل خرافات نیستم اما دیگه من که عاشق دخترمم و کسی بیشتر از من دوسش نداره وقتی ذوق میکنم که مثلا خ ...

ارع ادم خودش خودشو بیشتر چشم می زنه واس این کفتم این ذکر رو واس خودشم بخونه

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

سلام سلام به همه 

دریا دل مبارک باشه دوستم ..

.دیدی گفتم این بار مثبتی ؟

من که دلم روشن بود ...

ان شالله به سلامتی عزیزم 

التماس دعا دارم 

دوستانی که فردا موعد ازمایششونه ان شالله با خبرای خوب بیاین ...

من رفتم آزمايش هاي تكميلي رو دادم نياز نبود ناشتا باشم 

آزمايشگاه پارسه

هزينه ش با تامين اجتماعي شد ٨٧٠ 

جواب ايمني و انعقادي شد واسه ١٢ 

و كاريوتايپ ٢٤ همين ماه 

خيلي طول ميكشه گفتن اصلا هم نميشه زودتر 

حالا اگر مشكل ايمني يا انعقادي داشته باشم زمانم تا شروع سيكل كمه  يعني از ١٥ مرداد واردش ميشم 

اين مدت كوتاه تاثيير داره براي مصرف دارو؟ 

آنا جان و لاله جان 

من از الان چيكار كنم براي بهبود وضعيتم هم تخمك و هم رحم ؟؟

ممنونم ميشم راهنماييم كنيد چون حقيقتا خيلييي فراموش كارم دور از جون شما همش بايد يكي يادآوريم كنه 

خدا خيرتون بده 😘

آهان متوجه شدم..... خوب بررسی کردن..... آزهای تکمیلیو انجام دادن...... اگه به عهده دکترا بذاریم ب ...

خوب من باید چی بهشون بگم که بررسی کنم؟ 

البته من ۴ سال پیش بارداری و زایمان طبیعی داشتم.

و خودمم مشکلی ندارم.

شاید به همین دلیله.

واقعا توان اینکه اشتباه کنن و نتیجه نگیرم رو ندارم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
لی لا جون مرسی عزیزممممممم ذکر و صلوات و اسم ائمه این روزا ک مرتب شده ورد زبان همه ما..عزیزم از خدا ...

فدات عزیزم. بوس به لپ تپلی  نی نی های قشنگت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله که شما هم مثبت میشی عزیزم.از الان مامانش شدنت مبارک ❤❤

مرسی عزیزم‌ خیلی ممنونم. ان شا الله خدا برام بخواد که منم مادر باشم و مادر بشم. ان شا الله همه عزیزان منتظر چراغ دلشون روشن بشه.

من رفتم آزمايش هاي تكميلي رو دادم نياز نبود ناشتا باشم  آزمايشگاه پارسه هزينه ش با تامين اجتم ...

عزیزم خوب الان نمیشه چیزی گفت باید جوابا بیان بعد معلوم میشه میتونی تا ۱۵ مرداد وارد سیکل بشی یا باید عقبش بندازی.....

فعلا به تغذیتون برسین.....

طبق طبع و شرایطتون باشه تغذیه.....

پیاده رویم خوبه.....

آب زیاد بخورین...

میوه و سالاد و سبزیجات مناسب طبعتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من رفتم آزمايش هاي تكميلي رو دادم نياز نبود ناشتا باشم  آزمايشگاه پارسه هزينه ش با تامين اجتم ...

عزیزم دکتر طرازی به من همسرم دارو داد گفت مرداد پریود شدی زنگ بزن بیا واس شروع سیکلی دوماهی قبل یعنی دارو داده من مشکل انعقادی دارم همسرم موفولوژی یک درصد و حرکت تند صفر حرکت کند بالا