2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من اینبار ب خانواده هامون نگفتم تا انشالله صدای قلبشم بشنوم بعدا بگم تا الان هم فقط دارم برا ...

بهار جونم مبارکه عزیزم، الان یه سر اومدم بهت بگم دل تو دلم نیست تا فردا، دیدم خدا یه حال اساسی بهم داد و تو مامان شدی. عزیزم دعا که زیاد بخون، یه ذکری هم هست دقیقش نمیدونم چیه همونی که انت خیر الوارثین، نمیدونم یه همچین چیزی. بگرد درستش رو پیدا کن روزی یه تسبیح بخون. یه دنیا خوشحال شدم مبارک تو و همسرت، به سلامتی بیان بغلتون.      

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله تا آزمایشم مثبت شد افتادم ب خونریزی و بتام اومد پایین

هر وقت حس کردی کسی چشمت می زنه س بار بگو الا بذکرالله تطمعین القلوب دوست منم چشم خورد بعد میکرو مثبتش ب نظرم ک سقط کرد چون غربالگری دومش هم رفته بود هر شب اسفند دود کن و ب فامیل نگو 

اوک گلم پس بگم سرم مخصوص تزریق عضلانی مرسی😘

بله.....

من که اینطوری گفتم تهیه کردم.....

اگه اهلش باشه راحت میتونی تهیه کنی.....

هپارین داری یا سلکسان؟

اگه هپارین داری برا اونم سرسوزن مخصوص انسولین خوبشو بگیر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جونم مبارکه عزیزم، الان یه سر اومدم بهت بگم دل تو دلم نیست تا فردا، دیدم خدا یه حال اساسی بهم د ...

لی لا جون مرسی عزیزممممممم ذکر و صلوات و اسم ائمه این روزا ک مرتب شده ورد زبان همه ما..عزیزم از خدا میخوام هر چه زودتر خبر مادر شدن شمارو ببینم اینجا😍

ایشالا ک بشه راحت گرفت..نمیدونم فعلا با دکتر صحبت نکردم تا انشالله شنبه

پس به همسرت بگو ببره نسخه کنه برات از الان دنبال کارش باش.....

یادمه برا تشکیل پرونده داروخونه یه برگه میداد باید بدی دکتر پرش کنه و امضا کنه.....

اون زمان شهید کاظمی خیلی خوب بود برا تشکیل پرونده بازم یه ترای کنین....

سختیش همین تشکیل پروندس دیگه تا ۶ ماه راحته تهیش چون پرونده تا ۶ ماه اعتبار داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله..... من که اینطوری گفتم تهیه کردم..... اگه اهلش باشه راحت میتونی تهیه کنی..... هپارین داری یا ...

هیچ کدوم فعلا ببینم دکتر چ میده ویتامین بی 12و ویتامین دی و قرص ا اس ا  و قرص ویتامین بی 6دارم  

پودر پروکسید و  قرص فمیبیون و سلن پلاس و کیوتن هم دارم ب خاطر تخمک کشیم