2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
خانما من بی بی چک رو نیم ساعت پیش گذاشتم و متاسفانه منفی شد  روز 13 بودم دیگه جنین ندارم سوم ...

عزیزم امیدمون به خدا باشه. من دیشب در شرایط بد روحی بودم برای هر چهارتامون صلوات فرستادم که ان شا الله مثبت باشیم.ببین من الان روز۱۶هستم حتی امروز می خواستم بی بی چک بزنم ترسیدم گفتم یه وقت هنوز ب اندازه کافی ممکنه هورمون توی بدن پخش نشده باشه و اوضاع روحیم رو خراب کنه. تو هم نگران نباش آرامش داشته باش با امید به خدا ان شا الله هر چهارتامون نتیجه مون مثبت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله فریز بود و روزی دوتا

یعنی کلا چند روز پشت سرهم کلروکین استفاده کردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسی عزیزم😍

دریا دل جون یه روز زودتر رفتی آزمایش دادی؟؟

مبارکت باشه عزیزم. ان شا الله به سلامتی بغل کنی دردونه یا دوردونه هاتو. خیلی خوشحال شدم. من هم فردا باید برم آزمایش بدم اینجا انگار همچین منو توی  تاپیک کسی نمیشناسه هنوز. خواهش می کنم برای منم دعا کنید.

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

اي جانم😍خداروشكر، من دلم به مثبت شدن شما روشن بود😉 مباركت باشه و انشالله كه به سلامتي طي كني دوران بارداري رو و بغل بگيريش🤗🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
میشه من هم دعا کنید من هم فردا آزمایش دارم

عزیزم من شما رو یادم هست و الهام جون و دریا دل جون که قرار بود هر چهرتامون فردا بریم آزمایش بدیم. دریا دل جون که آزمایش داده و‌خیال خودش و ما رو راحت کرد ما هم ان شا الله فردا مثبت بودن بارداریمون تایید میشه و با دل خوش خیال همه مون راحت میشه😍

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

عزیزم باز هم تبریک میگم این شادی گوارای وجودت. ان شا الله سادیت مستدام باشه. ممنون از دعای قشنگت

اگه طبعش خشکه هم سیاه دونه ضرر داره کلا سیاه دونه فقط برای طبع هایی که تر هستن مناسبه شما هم چه سر ...

سلام لاله جون .

من که طبعم سرده.ولی خشک و تر و نمیدونم .همسرم هم گرمه اونم نمیدونم تر یا خشک.

باز تخقیق میکنم.

چون چند بار رفتیم پیش دکتر طب ستنی.میگن تخصص داره.وبی اصل به حرف ادم گوش نمیدن و بر اساس شیوه کارشو هر چی امد میدن ...

شایدم برم پیدا کنم یه دکتر طب سنتی که تخصص داشته باشه.

واقعان هم خیلی تاثیر داره که طبع ادم چی باشه  و چی بخوره.

چون بعضی اوقات همین چیزای جزئی باعث خیلی مشکلات میشه واسه طرف.

توکل بخدا . .

فدات عزیزم که جواب دادی سوالم رو ...😘😘

دریا دل جون یه روز زودتر رفتی آزمایش دادی؟؟ مبارکت باشه عزیزم. ان شا الله به سلامتی بغل کنی دردونه ...

بله عزیزم روز ۱۴ انتقالم بود ک آزمایش دادم ...مرسی عزیزم ایشالا ک فردا خوش خبری ما همه اینجا برای هم دعا میکنیم برای شما هم مطمئن باش خودم و دوستان عزیزم دعا میکنیم ک آزمایشت مثبت باشه انشالله

دریا دل جون یه روز زودتر رفتی آزمایش دادی؟؟ مبارکت باشه عزیزم. ان شا الله به سلامتی بغل کنی دردونه ...

انشاالله که شما هم مثبت میشی عزیزم.از الان مامانش شدنت مبارک ❤❤