2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انعقادی چی؟ چون دو قلو بوده بعید نیست غلظت خونت بالا باشه اما بعید میدونم خانوم دکتر متوجه نشن چون ...

مشکله غلظت خون هم داشتم که پی دی کسان استفاده میکردم که موقع زایمان کلی خون ازدست دادم وازحال رفتم وسه واحد خون تزریق کردن خیلی شرایطم بدبودش وهستش مخصوصا ازلحاظ روحی

نه منظورم این نبود که شستن پا به اون آیتمها ربط داره! بخاطر اون کمردردام و استخوان دردام گفتم که رفع ...

راستی تهران بودین؟
میخوای دکتر خودم رو معرفی کنم برا پسرت؟
فوق تخصص اسم  و الرژی هست و در هفته 2 روزم تهرانه
به نظرم پسر گلت رو درمان اساسی کن فدات شم
الرژی خیلی بده من خودم گرفتارشم 20 و چند ساله
عذابه عذاب
اما با ایمنی تراپی درمان میشه
هر چی سن کمتر باشه راحت تر جواب میده
فک کنم خودت میدونی درمانش چطوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنجشنبه قراره ب امید خدا سومین انتقالم انجام بشه ک انشالله با توکل ب خدا و با دعای شما دوستان عزی ...

به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... مامان بهار میشی و دیگه مامان بهار صدات میکنیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فکرکنم شماروتومطب دیده باشم گفتید که تو نی نی سایت هستید چشماتون روشن هستش اگه اشتباه نکنم

نه عزیزم احتمالا اشتباه میکنین اون شخص من نبودم.....

مشخصاتی که گفتی صدق نمیکنه.....

ضمنا من در مورد نی نی سایت سعی میکنم صحبت نکنم.....

شاید چند سال پیش در مورد نی نی سایت رفتنم چیزی میگفتم اما الان کلا در موردش صحبت نمیکنم.....

حتی الان سعی میکنم کمتر حرف بزنم مگه اینکه طاقت نیارم و حس کنم شاید یه راهنمایی کوچیک بتونه کمکی به یه همنوعم باشه.....

امیدوارم تلخی این سقطا و منفیات به زودی به شیرینی در آغوش کشیدن دردونه یا دردونه هات جاشونو بدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی عزیزم باردار شدی؟ وای بعدش سقط شد؟ چرا آخه...ناامید بودی یادته گفتی ب خاطر همسرت اومدی ی بار دی ...

اره ازبس منفی شدم خسته شده بودم ولی ازوقتی پسرام رودیدم بعدزایمان چند دقیه ای زنده بودن دیگه نمیتونم دست بردارم از بچه دارشدن خیلی دوستشون داشتم

نه عزیزم من دور درمان یه خط قرمز کشیدم...تموم شد رفت... گوشتو بیار یه چیزی بگم به کسی هم نگو...دارم ...

خیلی دل بزرگ و دریایی میخواد
قطعا پاداش این کارت رو از خداوند بزرگ میگیری
امیدوارم این پسر کوچولو قدمش پر از خیر و برکت باشه و بعد از اومدنش یه خواهر یا برادر معجزه گونه خدا براش بفرسته

اوه اوه درکت میکنم من خیلی سخته یه پیشنهاد اینه که تا قبل انتقال یه ملافه کش دار بدوزی یعنی اصلا ...

لاله جون منم از این ملافه ها دوختم سالهاست استفاده میکنم.....

اما فکر کنم بهار جون منظورش روتختیشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم احتمالا اشتباه میکنین اون شخص من نبودم..... مشخصاتی که گفتی صدق نمیکنه..... ضمنا من در مو ...

آنا جون منو گفتن ایشون ...من ب خاطر اینکه از تجربیات باقی دوستان بتونن استفاده کنن اینجارو بهشون معرفی کردم

فکرکنم شماروتومطب دیده باشم گفتید که تو نی نی سایت هستید چشماتون روشن هستش اگه اشتباه نکنم

آهان شما منظورتون دریادل جون بود؟

فکر کردم منظورت منم....

خخخخخخخخخ.....

آنای عزیزم سلام خوبی مهربون ؟

دخمل گلت چطوره ؟

امروز یطور اتفاقی اومدم اینجا ی سری بزنم دیدم تیکر بارداری زدی اشک تو چشمام جمع شد 

خدایا شکر ک معجزه خدا رو تو هم تجربه کردی 

انشاله بارداری راحتی رو پشت سر بزاری و گل پسرتو تو آغوشت بگیری 

گوارای وجودت طعم خوش خوشبختی و مادرشدن مجدد

دخمل منم آخر این ماه دو سالگیش تموم میشه و وارد سه میشه 

خداروشکر از سختیهاش ک بگذریم هر لحظه خدارو شکر میکنم واسه شلوغیاش و پرکردن تموم تنهاییم 

دیگه خودت قصه پرغصه منو میدونی دیگه 

اتفاقا منم از 30 فروردین دیگه پریود نشدم 

برام عجیب بود بی بیها منفی بود تیتر بتا هم منفیه 

هنوز فرصت رفتن ب دکترو پیدا نکردم نمیدونم علت چی میتونه باشه شما تجربه ای تو این زمینه داری؟

راستی هنوز مریض بیتک هستی و پیشش میری واسه مراقبتهای بارداری ؟

وای من فکر میکردم کسی از ماها طبیعی باردار بشیم از شر سلکسان و هپارین راحت میشیم