2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم، اشکال نداره عزیزم منم روز اول کس دیگه ای کمکم کرده  من همسرم اسپرمش مشکل داشت و ب ...

منم شوهرم اسپرمش ضعیفه خودم تا الان هرچی ازمایش و سونو و عکس رنگی اینا دادم گفتن سالمی.در چه حد بود شوهرت؟مشکل تعداد داشت یا کلی؟من شوهرم تقریبا همه ی چیزاش ضعیفه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خواهش میکنم، اشکال نداره عزیزم منم روز اول کس دیگه ای کمکم کرده  من همسرم اسپرمش مشکل داشت و ب ...

بازم یه سوال دیگه برام پیش اومد عزیزم،تو گفتی برای تخمک کشی بیمارستان زینبیه بودی؟اخه گفتی طرح برکت اونجا هست فقط.یا اینکه کلا بیمارستان مادر و کودک بودی؟بنظرت کدوم بیمارستان کلا بهتره برای میکرو؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

آبان و آزی عزیزم واقعا ناراحت شدم...ولی بنظرم اینکه کسی ندونه رفتی برای عمل خیلی بهتره...اونجوری اگه یه وقت منفی شد غصه ی مامان و خانوادتو نمیخوری.کاش منم به هیشکی نگم!ولی‌نمیشه.شک میکنن

آبان و آزی عزیزم واقعا ناراحت شدم...ولی بنظرم اینکه کسی ندونه رفتی برای عمل خیلی بهتره...اونجوری اگه ...

منم نگفتم به هيچكي والا بيكارم مگه دم به ديقه ميخوان آمار بگيرن به اندازه كافي فشار رو خودمون هست