2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
روز 20 پریود بهم دیفرلین 3ونیم زد بعد که پریود شدم از روز دوم فقط امپول گونال با دوز 225، فک کنم سیک ...

سیکلتون کنسل میشه و باید مجددا با یه پروتکل دیگه شروع کنین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون منم لاپرا و هیسترو با هم کردم  و کوتر تخمدان.انسداد لوله چپ داشتم که باز شد به نظرت لاز ...

ثمین جون متاسفانه یا خوشبختانه دکتر رزاقی حتما باید خودش هیسترو کنه و مال کسی رو قبول نداره!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط صفحه اول رو تونستم پر کنم ادامه رو میزنم همون صفحه اول میمونه..... لینک داده شده رو هم زد ...

دوست عزیز اولا تشکر از صبوریتون، من لینک رو دوباره خدمتتون میفرستم،  خودم امتحان کردم به مشکل بر نخوردم، اگه میشه دکمه ذخیره رو نزنید وقتی پرسشنامه پر شد دکمه ارسال را بزنید.

انشاالله در اسرع وقت تحلیل پرسشنامه را خدمتتون ارسال میکنم

با سپاس

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

سلام دوستان من از چند دقیقه پیش زیر دلم درد گرفته و مثل درد پریودی میزنه به پاهام. البته تا زمان پر ...

آزی جون اتفاقا منم از امروز دل درد گرفتم. دردش میاد و میره مثل پریودی. سینه هامم درد دارن مثل قبل پریود یعنی همش فکر میکنم دارم پریود میشم. معده ام هم مشکل پیدا کرده حالت تهوع دارم و تو گلوم ترش میشه. اما نمیشه چیزی گفت چون هم تاثیر دارو هست و هم علایم بارداری و پریودی اوایلش مثل همه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
انا جونم منو یتدت رفته. من به لطف خدا باردارم .انشالله قسمت تمام دوستای منتظرمون

نه عزیزم یادم نرفته میدونم بارداری.....

من از وقتی که این معجزه شیرین قسمت شده برا مامانامونم یه بارداری راحت آرزو میکنم.....

آخه برا ماها که با کلی سختی مامان شدیم این مدلیشم خیلی مزه میده.....

یهویی.....

رو هوا......

به قول دکترم من زیادی دنبال دخترم دویدم پسرم به جاش دنبالم کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناي عزيزم تو دو بار سونويي كه شدم يك جنين بوده يعني احتمال داره باز هم باشه؟؟؟؟!!!!!!! متوج ...

والا یادمه مامان ارغوان سونوهای اولش یه جنین بود اما بعدش شد سه تا.....

یه ساک با دو تا جنین همسان و یه ساک با یه جنین تکی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون یه سوال داشتم ، میگن بعد از ماه سوم نباید به پشت دراز کشید ،، الانکه من جفتم پایینه و میخام پاهامو روزی سه ساعت به لبه مبل تکیه بدم که بالاتر ار بدنم باشه ،،‌ یعنی ضرر داره اینجور دراز کشیدنم به پشت ؟ اگه ضرر داره یا چه جور خوابیدن جبرانش کنم ؟ 

بعد هفته ۱۶ بارداری کا برابر هستش با هفته ۱۶ جنین؟ و وقتی میگن هفته ۱۶ بارداری منظور سن جنین هستش یا بارداری ما ؟ یعنی وقتی توو سونوگافی میگن من هفته ۱۶ هستم یعنی سن اصلی جنین رو میگن ؟

انا جونم می خوام بدونم نیاز به امپول انوکساپارین بوده یا نه

عزیزم به نظر نمیومد مشکل انعقادی باشه.....

جهشهای ژنی رو ندادی؟

خدا کنه یهو استرسی شدم. ایشالا که من این شادی ها رو خراب نمیکنم

ایشالاه که ادامه داره.....

یه صدقه بذار کنار ایشالله ادامه دار باشه......

روز 20 پریود بهم دیفرلین 3ونیم زد بعد که پریود شدم از روز دوم فقط امپول گونال با دوز 225، فک کنم سیک ...

عزیرم احتمالا سیکل لانگ برات مناسب نبوده.....

الان چیه نطر دکترت؟

سیکلتو کنسل کرد؟

وای آنا جون شما بارداری؟؟؟؟

اونم طبیعی؟؟

خیییییلی بهت تبریک میگم عزیزم. من مطمئنم خدا پاداش اینهمه مهربونی و وقتی که برای بچه ها میذاری رو بهت داده‌ ان شااله که صحیح و سالم بیاد بغلت

آنا جون میشه بگی بعد از زایمانت کی دیگه پیشگیری رو کنار گذاشتی و چند وقت بعد باردار شدی؟؟؟

آخه اگه من رو یادت بیاد منم با میکرو باردار شدم و تصمیم دارم بعد از زایمانم اصلا پیشگیری نکنم، چون ذخیره تخمدانم پایینه و نمیتونم فرصت رو از دست بدم

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم

اینکه ماهایی که میکرو کردیم حتما باید آمپول بتامتازون رو بزنیم؟؟؟

من الان توی هفته ۳۰ هستم ولی خیلی تمایلی به زدن این آمپول ندارم. احساس میکنم شاید خوب نباشه

و اینکه اگر باید بزنیم چند تا باید زد و به چه فاصله ای؟؟؟