2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست
من هر وقت میرم دکتر همسرم تو ماشین میمونه و کتابای درسیش میاره و میخونه...اگه آقایون با دکتر کاری ند ...

همسر منم خیلی جوش میزنه.....

حالا فکر کنین من یه وروجک شیطونم باید با خودم ببرم.....

فعلا این چند تا ویزیت شانس آوردم مامانا راهشون به تهران رسیده بود و این بلاچه دوست داشتنیو نگه داشتن.....

ویزیتای بعدیمو خدا به خیر کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزممممم اتفاقا میخواستم برات از اون پیام مخفی ها بزارم😁اره عزیزم دارم میرم واسه انتقال جینگو ...

وای خدا چه قدر ذوق کردم....

خداییش دیگه بهار جون یه بتای تپل میخواییما......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم...هزینش چقدر شد؟بعدش نگه میدارن مارو؟

منم انجام دادم دقیقا مثل آی یو آی هست قبلش خون میگیرن پلاسماشو جدا میکنن از طریق واژن وارد رحم میکنن. یه ربع همونجا میخوابی بعد مرخصی و به زندگی عادی برمیگردی. من بعدش کمی ترشح خونی داشتم که دکتر گفت اشکال نداره طبیعیه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
خدا خیرت بده که این دکتر بهم معرفی کردی وگرنه باز باز باز هی رویان انتقال میداد و منفی میشدم بیا مع ...

عزیزم ایشالله تجربه شیرینی باهاش داشته باشی بیشتر کیف کنی.....

تو ازمایش هام بود؟جهش های ژنی؟

عزیزم چند تا آزو قاطی کردم ولی فکر کنم باشه.....

نسخه گذاشته بودی درسته؟

اگه نسخه ها مال تو بود اون صفحه ای که کم بود جهشهای ژنیه.....

Mthfr

Pai1

فقط ی سوال ب نظرت می تونم ی دونه جنینم انتقال بدم اک جهش های ژنیم مشکل داشته باشه یا باید از نو جنین ...

این جهش ژنی به غلظت خون ربط داره به جنین ربط نداره.....

یعنی اگه مورد داشته باشه بعنی ژن غلظت خون داری.....

آنا جون اگر من بخوام انوکساپارینو بزنم ،فاصله زمانیش با آسپرین و شیاف 2 ساعت باشه کافیه؟؟

بله عزیزم کافیه اما من شخصا یکیو صبح میزدم یکیو شب.....

بله عزیزم کافیه اما من شخصا یکیو صبح میزدم یکیو شب.....

من فقط روزی یک انوکسا دارم عزیزم....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین