2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
پس من مشکل انعقادی دارم انا جون ک منفی میشدم ؟یعنی ب خاطر apcr که کمه منفی میشده؟البته هنوز کامل جوا ...

عزیزم خوب یکی از دلایل منفی میتونه همین باشه.....

تازه احتمالا جهشهای ژنیتم مشکل دار باشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس من مشکل انعقادی دارم انا جون ک منفی میشدم ؟یعنی ب خاطر apcr که کمه منفی میشده؟البته هنوز کامل جوا ...

عزیزم حالا یا هپارین یا سلکسان و.....

باید کامل نتیجه آزات بیان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نظرتون در مورد پیاز درمانی چیه ؟؟؟

عزیزم برا کسایی که مشکل پرولاتین دارن میدونم خوب نیست......

بقیه رو نمیدونم.....

هر کاری میکنین کامل تحقیق کنین ببینین مناسب شرایطتتونه یا نه؟

بچه ها کلی غصه دارم.امروز رفتم مرکز ناباروری اصفهان.کلی با مدیر مرکز صحبت کردم شاید بتونم نوبت زودتر ...

عزیزم معلوم نیست حتما از تخمکه.....

شاید موانع دیگه ای هست.....

انا جان تست سلامت جنین کی انجام میشه.بعد از پانکچر یا برای جنین فریز هم میشه انجام داد

عزیزم همه که انجام نمیدن.....

بعد پانکچر جنین رو فریز میکنن و میفرستن برای تعیین سلامت جنین.....

من چون دفعه اولم بود 70گرفت از دفعه بعد60 گفت سونو داشته باشی100ک نداشتم

ایشالله ویزیت بارداریتونم ۷۰ خواهد بود......

یکی 7 هفته و بدون قلب.دومی 8 هفته بعد از تشکیل قلب. شنیدم صدای قلبشو.بود ولی کم

عزیزم بعید میدونم مشکل از جنین باشه......

آنا جون اگر من بخوام انوکساپارینو بزنم ،فاصله زمانیش با آسپرین و شیاف 2 ساعت باشه کافیه؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خوبی آنا جون ؟ میگم برا میکرو هچینگ جنین انجام بدیم بهتره یا خراش آندومتر ک جنین درصد موفقیتش بیشتر ...

عزیزم خراش که خوبه اگه مناسب شرایطت باشه....

هچینگ هم به کیفیت جنین بستگی داره.....

اگه بدون هچینگ به مرحله بلاست برسه دستکاری نشه که بهتره.....

اخه اگه قرار بود نگیرن این ازمایش هارو ک می گفتن بهم همون روز انا جونم این ازمایش هارو فکر کنم ازمای ...

آره عزیزم نیلو تقریبا اکثر آزهای مارو داره.....

فقط سی دی ۶۹ رو نداشت که اونم برا تو فکر کنم ننوشته.....

البته اون زمان نداشت شاید الان اونم داره.....