2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خوب اولی که قلب تشکیل شده..... یعنی به احتمال زیاد عاملی غیر سلامت جنین این وسط باشه.....

راسی سقط دومی رو جنین پاتولوژی بردیم و گفتش ک جنین سالم بودش و مریضی نداشت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تورو خدا حلالم كنيد اينجارو  اينقدر شلوغ كردم🙏🙏🙏🙏 آناي عزيزم و دوستاي خوبم يه سر ...

عزیزم به نظرم میاد که ایمنیت حاد نبوده و همون دو دوره هم کافی بوده.....

اما انعقادیتو من حدس میزنم باید ادامه بده و تا موقع زایمان داروهاتو داشته باشی.....

به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن....

عزیزم اون tsh که یازده و خورده ای بود مال قبل بارداریته یا بعد بارداریت؟

به نظر میاد مال قبلنا بوده خواستم مطمئن بشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اولی که قلب تشکیل شده..... یعنی به احتمال زیاد عاملی غیر سلامت جنین این وسط باشه.....

شما خودتون چن تا سقط داشتین ؟ سقطاتون چجور بودش ؟ علت سقطت چی بودش ؟

شما ک اینجا استارتر هستین و اطلاعات زیاد دارین ب نظرتون علت سقط مال من چ میتونه باشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
درخواست دوستیمو قبول کن تا با هم دوست شیم

عزیرم الان تایید میکنم چشم...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله منظورش همون پردنیزولونه..... عزیزم ظاهرا برا پی آرپی شرایط داره با این داروها نمونه خونت ...

یعنی چی؟ مگه نمونه خونم چشه؟ چون ایمنی بالا دارم؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
من الان دقیقا دو سال و نیم هستش ک ازدواج کردم و همسرم ی کم ضعیف بود و دارو خورد ی بیست روزی و تعداد ...

عزیزم اینکه میگی بدنت به دارو جواب نمیده احتمالا گیرنده های هر دارو پر شده یا یه چیزی تو این مایه ها....

من یادمه دو دوره گونال داشتم دکترم برا میکروی سوم گفت دیگه گونال نمیدم چون گیرنده های گونالت پر شده یا یه همچین چیزی گفت.....

پس شاید علت اینکه بدنت جواب نمیده به خاطر درمانهای بی وقفه و پشت سر همت باشه.....

شاید یه دوره استراحت کنی و هورمون تراپی نداشته باشی از این جهت کمک کنه.....

البته این حدس منه ممکنه غلط باشه.....

فعلا جواب سوال اولت برم دومیو بخونم چون یادم رفت چی بود.....

من الان دقیقا دو سال و نیم هستش ک ازدواج کردم و همسرم ی کم ضعیف بود و دارو خورد ی بیست روزی و تعداد ...

و اما سوال دومت.....

فکر نکنم چربی بالا بی تاثیر باشه احتمالا مانع بزرگیه.....

همسر منم چربیش بالا بود البته نه به حد شما و کبد چربم داشت.....

با کنترلش شرایطش بهتر شد شاید برا شمام بیتاثیر نباشه فکر کنم بهتره زیر نظر دکتر غدد باشی...

به نظرم اول این مشکل چربیت حل کن چون فکر کنم یه عامل مهم برا تنبلیت باشه.....

یعنی ممکنه ک مشکل ایمنی یا انعقادی داشته باشه ؟

بعید نیست حتی به نظر من احتمال زیاد داری خصوصا انعقادیو.....

بعید نیست حتی به نظر من احتمال زیاد داری خصوصا انعقادیو.....

آنا جون درخواست دوستیمو قبول کن عزیزم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام آناجان  آزمایش های تکمیلی سی دی مارکر و کاریوتایپ ، ر انتقال خون انجام میده؟  آدرس ...

عزیزم دقیق نمیدونم انتقال خون کدومارو انجام میده چون من اونحا انجام ندادم.....

من نیلو انجام دادم و همه سال ایمنی، انعقادی،کاریوتایپ دوتامون شد حدودای ۱۲۰۰ البته با بیمه تامین.....

عزیزم آدرس انتقال خونو نمیدونم باید سرچ کنی.....

ژنتیک منظورت همون نسخه ۳ هست؟

اگه اونه که جزء همون انعقادیاست و ژن غلظت خونو بررسی میکنه.....

عزیزم به خدا نمیدونم..... کاش میدونستم و جلوی منفی شدنتونو میگرفتم.....

آنا جون من امروز روز دوم پری بود رفتم سونو گفت خداروشکر کیست برطرف شده داروهام شروع شد استرادیول روز 4 تا فمبیون 1 اسپرین شبی یکی آمپول کلگزان هم نوشت قبلا برام ویتامین ای هم نوشته بود این دفعه فکر کنم یادش رفته دارم تو خونه میتونم بخورم هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن

خدایا شکرت😙
راسی سقط دومی رو جنین پاتولوژی بردیم و گفتش ک جنین سالم بودش و مریضی نداشت

خوب عزیزم پس دیگه سلامت جنین اولتم مشخص شده دیگه پس دست دست نکن و آزهای تکمیلیو بده.....