2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا حلالم كنيد اينجارو  اينقدر شلوغ كردم🙏🙏🙏🙏

آناي عزيزم و دوستاي خوبم يه سري آزمايشامو فرستادم

بعد ار ٧ سال جواب گرفتم دكترم ميخواد الان كه ٨ هفته هستم داروهامو قطع كنه

سرم آي وي آي جي دو بار زدم كه ميگه ديگه نميخواد و داروهاي انعقادي رو

ميشه محبت كنيد ببينيد واقعاً من هيچ مشكلي ندارم كه ميخواد قطع بكنه

پس چرا اينبار كه اين داروهارو داشتم جواب گرفتم

البته ميگه ربطي نداره

بخدا تو اين هفت سال ٢٠ سال صدمه روحي و جسمي خوردم ولي اين دكترا خيلي راحت خطا ميكنن اين و به چشم ديدم كه ميگم 

خواهش ميكنم راهنماييم كنيد خيلي نگرانم🙏🙏🌸🌸🌸🌸🌸

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
تورو خدا حلالم كنيد اينجارو  اينقدر شلوغ كردم🙏🙏🙏🙏 آناي عزيزم و دوستاي خوبم يه سر ...

عزیزم دکترت کیه ؟ کدوم دکتر این آزمایشا رو بهت داد ؟ عزیزم سقطات چجوره ؟ ب مرحله قلب هم میرسید ؟ برات دعا میکنم . لطفا جوابمو بدین تا کمکار همدیگه باشیم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه والا هنوز نگفتن  شیطون گولم نزنه بیبی نمیذارم

ایشالله گول نمیخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان باردار وقتی آزمایش و سونو میگن هفته فلان بهتره اول آون هفته بریم یا آخرش؟ مثلا آزمایش پانزده ...

عزیزم کدوم آز ۱۵ هفته هست؟

والا غربالگری اول که ۱۱ هفته و ۶ روز مهلتش هست تا ۱۳ هفته و ۶ روز.....

دومیم فکر کنم ۱۷ هفته به بعده.....

من اولیو ۱۲ هفته و دو روز رفتم دومیم حدودای همون ۱۸ هفته میرم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه دومی هم ب مرحله قلب نرسید و تو شش هفته رشدش متوقف شد . اولی هم تو هشت هفته مونده بودش 

خوب اولی که قلب تشکیل شده.....

یعنی به احتمال زیاد عاملی غیر سلامت جنین این وسط باشه.....

فدات شم عزیزم آزم روز چهارشنبه هست میشه پانزدهم انتقال البته شاید. سه شنبه بیبی بزارم خدا بهم کمک ...

عزیزم بیصبرانه منتظر خبر خوشتم...

ایشالله گول نمیخوری.....

من الان دقیقا دو سال و نیم هستش ک ازدواج کردم و همسرم ی کم ضعیف بود و دارو خورد ی بیست روزی و تعداد اسپرمش ده ملیون و حرکتش ۴۷ درصد و بقیه هم خوب بودش و رفتم دکتر ک همسرم ده تا دوازده تا قرص زینک و ال کارنتین خورد و من پنج تا کلومیفن خوردم و همون ماه باردار شدم ک یازده هفته رفتم ب غربالگری و گفتش ک جنین تا هشت هفته و دو روز رشد داشته و سقط کردم و بعد از شش ناه دوباره باردار شدم اسپرم همسرم ۲۰ ملیون و حرکتش ۵۶ درصد بود و مشکل رشد داشت و ب قلب هم ک نرسید و هر کاری کردم نیفتاد آخرش کورتاژ شدم . و الان بعد از کورتاژم یک سال و نیم میگذره و هنوز باردار نشدم . هشت ماه بعد از کورتاژ رفتم دکتر و ب خودم کلومیفن داد و بازم نشدم حامله . مرحله بعد کلومیفن و چار تا hmg داد و بازم باردار نشدم . مرحله سوم بهم کلو و لتروز و هشت تا آمپول hmg داد  ک آی یو آی انجام بدم و روز دوازده رفتم سونو تا باز فولیام رشد ندارن و سایزشون سه تا ده هستش و بازم شش تا سینال داد و روز چارده رفتم سونو تا بازم تو تخمدان راستم ک سایز سه تا هفت بود تحلیل رفت و زده بود خیلی ریز و تو تخمدان چپم دو تا ۱۴ داشت ک برام آی یو آی کرد و بازم نگرفت و کلا من ب آمپول تحریک تخمک اصلا جواب نمیدادم نمیفهمم چم شده . و دو دوره بعدشم کلو خوردم ک بیفایده بودش کلا شش دوره کلومیفن خوردم و باردار نشدم . بعد ی دو ماه استراحت دادم و چیزی نخوردم . رفتم چکاپ ک تریگلسریدم ۷۰۰ بودش عمون چربی شکم داشتم و دو ماه قرص فنیل فیبرات ب چربی خوردم اما اصلا تریگلیسریدم پایین نیومد و این بار رفتم سونو روز دوازدهم و تعداد زیاد فولیکول ریز داشتم و فولی غالب نداشتم و گفتش ک تنبلی تخمدان داری . من هیچ علایم تنبلی تخمدان ندارم . پریودم منظمه و موی زاید ندارم پس تنبلیم احتمالا همون بخاطر چربی تریگلیسریدم باشه ک هفتصد هستش و همون چربی شکم . الان بیست روز هستش دارم قرص چربی میخورم و ورزش میکنم . حالا سه تا سوال دارم :

1. چرا فولیکول من با قرص و آمپول های تحریک تخمدان بالا نمیره ؟

۲. امکان داره ک تنبلی تخمدان بخاطر چربی شکم همون تریگلیسرید ۷۰۰ باشه ک تخمک تو تخمدان حرکت نمیکنه و بزرگ نمیشه و این چربی جلو تحرکشو گرفته ؟

۳. الان چن دوره هستش ک برا چربیم هم قرص میخورم و الان ورزشم میکنم و انگار ظاهرا ی کمم لاغر شدم ولی وقتی رو وزنه میرم اصلا وزنم ب صد گرم هم کم نشده و آزمایش چربیم هم پایین نیومده .

تو رو خدا ب حق همین روزای عزیز همتون و دعا میکنم تا خدا ی نظری هم ب من کنه .

میدونم زیاد نوشتم ولی هر ک اومد تو این صفحه کامل بخونه شاید شماها ی کم از دردم بدونین و کمکی بهم بکنین . تو رو خدا بخونین . التماستون میکنم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب اولی که قلب تشکیل شده..... یعنی به احتمال زیاد عاملی غیر سلامت جنین این وسط باشه.....

یعنی ممکنه ک مشکل ایمنی یا انعقادی داشته باشه ؟

سلام

آناجان 

آزمایش های تکمیلی سی دی مارکر و کاریوتایپ ، ر انتقال خون انجام میده؟ 

آدرسش کجای تهرانه؟

بعد آزمایش ژنتیک ،چیزی غیر از این سی دی مارکرها و کاریوتایپ هست؟

هزینه جدیدشون چقدرمیشه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.