2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047217 بازدید | 684581 پست
ممنون عزیزم . آره احتمالا از این مارک اینجا نبوده .  دکتر برای من و شوهرم پروکسید نوشته پودر ه ...

منم همین دارو رو دارم منم سر حالم انگار نه انگار روزه میگیرم و سر حال

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
مرسي آبان جون منظورت از ایزو پرد همون پرد نیزلون؟ آخه من باید بخورم. شما از کجا این اطلاعات دارید مگ ...

بله عزیزم منظورم همونه. نه من اینجوری نبودم اما چون چند تا میکرو ناموفق داشتم دکتر برای محکم کاری پی آر پی رو پیشنهاد داد آخه برای شکست مکرر لانه گزینی بی علت هم جواب داده. یه برگه ای تو مرکز باروری بهمون دادن روز پی آر پی توش نوشته بود برای افرادی با علت ضخامت کم آندومتر 80درصد جواب داده. آمپول ها رو هم میگم دیدم دکترم برای بقیه مریضا با این مشکل تجویز کرد. آخه دکترم از ایناست که چندتا رو با هم میفرسته داخل منم گوش میدم که اطلاعاتم بالا بره

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز بگم نخندید بهم اکثرا انتقالی ها اردیبهشت و شهریور و اسفند مثبت میشن تو اردیبهشت اوایلش چقدر مثبت داشتیم یا پارسال شهریور گروهی بودم که ۷۰ درصد انتقالی ها مثبت شدن!!!!

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
آره پريناتال و اينجا پيدا نكردم ٣ تا آورده بودم كم اومد نتونستم پيدا كنم دوباره از اونجا فرستاد ...

من پریناتال دارم.....

برا منم برا بارداریم سه تا نوشته.....

فعلا دارمش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ممكنه مثلا روز دوم انتقال بده ؟! بعد از اين ٥ تا ٢ تاش فريز بشن اگه نگرفت دوباره انتقال بدم ...

خوب اگه پنج تا جنین بشه معمولا همه رو انتقال نمیزن که.....

منم سری آخر پنج تا جنین داشتم که سه تا انتقال دادن و ۲ تاش رو فریز کردن.....

عزیزم میفهمم بدون بیمه دیگت سختتره.....

هزینت بیشترم میشه.....

ایشاله که همون انتقال اول میگیره عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من خودمم تنبلی تخمدان داشتم و همسرم هم ی خورده ضعیف بودش یعنی اینم میشه ک علت سقط بر اثر نطفه ...

عزیرم نطفه ضعیف فکر نکنم به مرحله قلب برسه.....

انا جون چرا همه داريم منفي ميشيم😔😔😔😔😭😭😭😭 بچه شما ها كجا انتقال دادين كدوم مركز هستبن؟

عزیزم به خدا نمیدونم.....

کاش میدونستم و جلوی منفی شدنتونو میگرفتم.....

سها جان سیکل من بدون ال دی بود اصلا نمیدونم چرا برای انتقال فریز ال دی میدن؟! اگه ضخامتت بالا نمیره ...

عزیزم احتمالا gcsf منظورته!!!!!

عزیرم نطفه ضعیف فکر نکنم به مرحله قلب برسه.....

آخه دومی هم ب مرحله قلب نرسید و تو شش هفته رشدش متوقف شد . اولی هم تو هشت هفته مونده بودش 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انا جون بهم گفت دگزا بهت ميدم و لتروزل، که تخمک بدی، خیلی سخت شده اینطور، خسته شدم بخدا. میترسم بعده ...

عزیزم به نظر منم ربطی نداره الله اعلم.....

ایشالله مشکل هر چیه زودی حل میشه و از این بلاتکلیفی در میایی و برا نه ماه بارداریت و زایمانت لحظه شماری میکنی.....

مرسي آبان جون منظورت از ایزو پرد همون پرد نیزلون؟ آخه من باید بخورم. شما از کجا این اطلاعات دارید مگ ...

عزیزم بله منظورش همون پردنیزولونه.....

عزیزم ظاهرا برا پی آرپی شرایط داره با این داروها نمونه خونت به درد پی آر پی نمیخوره.....