دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله، ترس یا واکنش شدید به قلقلک ممکنه ریشه در تجربههای کودکی داشته باشه.
مقاله👇
این موضوع میتواند به دلایل مختلفی ایجاد شود، از جمله: حساسیت بیشازحد به لمس: برخی افراد بهطور طبیعی حساستر هستند و قلقلک برای آنها تجربهای ناخوشایند است. این حساسیت ممکن است از کودکی آغاز شده باشد. تجربههای منفی مرتبط با قلقلک: اگر در کودکی فرد بارها به شکل اجباری یا افراطی قلقلک داده شده باشد، این تجربه ممکن است بهصورت ناخودآگاه بهعنوان تهدید یا احساس از دست دادن کنترل ثبت شود. ترس از ناتوانی در دفاع از خود: قلقلک نوعی تحریک است که کنترل فرد را از بین میبرد و کودکان ممکن است احساس کنند توانایی توقف آن را ندارند. این میتواند ترس طولانیمدتی ایجاد کند. واکنشهای شرطیشده: اگر قلقلک در کودکی با شرایط ناخوشایند یا تمسخر همراه بوده باشد، ذهن ممکن است این واکنش را شرطی کرده و آن را با ترس یا اضطراب مرتبط کند. چگونه میتوان این ترس را کاهش داد؟ شناسایی علت ترس: مرور خاطرات کودکی و درک دلیل اصلی میتواند به کاهش این ترس کمک کند. تمرین کنترل واکنشها: با تمرین روشهای آرامسازی، مثل تنفس عمیق، فرد میتواند واکنش خود را مدیریت کند. تجربههای مثبت: اگر با افراد نزدیک و مورد اعتماد تجربهای ملایم و مثبت از قلقلک داشته باشید، ممکن است این ترس کاهش یابد. اگر این ترس شدید و مختلکننده است، مشاوره با یک روانشناس میتواند کمککننده باشد.