2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست

یه سوال : وقتی یه دارویی رو با تاییدیه از داروخونه می گیریم دیگه فرقی نداره داروخونه ش کجاست ؟ یعنی مال هلال احمره یا عادی ؟

یعنی ممکنه دارو با تاییدیه هر داروخونه ای قیمتش فرق کنه ؟

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال اورژانسی دارم چند روز بعد از عمل تخمک کشی پریود میشن  من الان ۶روز از عملم میگذره خونریزی دارم 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
من از زمانی که تصمیم به میکرو گرفتم شروع کردم به خوردن گرمیجات زیااااااااد ، فست فود کلا حذف  ...

عزیزم میشه بگی چیا استفاده کردی منم میخام تو این فاصله که تا انتقالم هست به تغذیه م برسم ولی تمیدونم چیا بحورم خوبه طبعمم سرده عاشق هر چی ترش و شوره هستم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
عزیزم میشه بگی چیا استفاده کردی منم میخام تو این فاصله که تا انتقالم هست به تغذیه م برسم ولی تمیدونم ...

فست فود،سوسیس کالباس اصلا نخور من‌سه روزی یه بسته خرما و گردو که روش پر از کنجد بود میخوردم 

صبحانه ارده و شیره گردو 

انواع مغزیجات 

انبه اناناس 

بستنی و ماست و دوغ هم نخوردم

من شنبه باید برم.صبح دوباره بود.نمیدونم جدید بود یا ادامه قبل که با موم شیاف اومد.بیرون نمیاد ولی هس ...

خوبی عزیزم مگه قرار نبود امروز آزمایش بدی؟ الان چند انتقالی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
توروخدا زیاد نگران نکن خودت رو. منم نمیدونم بخدا. دلیل اصلی رو فقط خدا میدونه. من خودم هم همین اسفند ...

امروز رفتم دکتر لیست آزمایشهارو نشونش دادم گفتم اگه آزمایشی مونده که نداده باشم برام بنویس بخصوص سی دی ها . ولی گفت لازم نیست  داروهایی که نوشتم اگه مشکلی باشه رفعش میکنه . 

قراره قبل از عمل آمپول آنوکساپارین بنویسه . آسپرین هم که میخورم . دیگه نمیدونم ؟؟؟

در مورد هسیتروسکوپی و لوله هام هم پرسیدم گفت تو این عمل نمیشه دید فقط دهانه لوله دیده میشه 

گفتم پس سیکلمو عقب بنداز آزمایش dfi همسرم آماده بشه اونم گفت انقدر مهم نیست این آزمایش . از آزمایشگاه هم پرسیدم اینجور که از صحبتهاش متوجه شدم این بود که حتی اگه dfi همسرت جوابش خوب نباشه باز موقع لقاح نمیتونیم بفهمیم کدام اسپرم مشکل داره نهایتا براساس جواب پیشنهاد اهدایی میدیم به مریض . که اونم احتمالش خیلی خیلی کمه مشکل داشته باشه و به خاطر این عاقلانه نیست سیکلتو عقب بندازی

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم ظاهرا پای وانت موردی نداره و فقط mthfrت هتروزیگوته یعنی یه الل جهش یافته داره..... برا این آی ...

نه اصلا آسپرین نمیخوردم . بعد از اون آزمایش جواب بردم پیش دکتر نازایی شهرمون که اون ویتامین ب ، اسید فولیک 5 و آسپرین نوشت .سه ماه مصرف کردم

الان که پیش دکتر صالحپور میرم برام پروکسید (ویتامین کامپلس - ال کارنتین  و ...)-فمی بیون (تقویت تخمک)- آسپرین - اسید فولیک 1 نوشته . قبل از انتقال هم قراره آمپول آنوکساپارین بزنم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ببین عزیزم بحث انعقادیو پیگیر باش بعید نیست با توقف رشد بی ربط نباشه.....

دکتر گفت سی دی هارو نمیخواد بدی خیلی مهم نیست حالا میخوای دو میلیون هزینه آزمایش بدی داروهایی که نوشتم اگه مشکلی باشه حل میشه .

بچه ها خیلی نیاز به دلگرمیتون دارم تروخدا شنیدید  کسی با یه جنین مثبت بشه ؟ من جنینم بلاست بود

جنین بلاست یعنی چی ؟ هچینگم نمیدونم   

امروز رفتم دکتر لیست آزمایشهارو نشونش دادم گفتم اگه آزمایشی مونده که نداده باشم برام بنویس بخصوص سی ...

ای بابا. دکتر صالحپور انگار تا چندبار خدای نکرده کسی شکست نخوره راضی نمیشه سی دی هارو بنویسه! عزیزم اگه خودت دوست داشتی به یه دکتر زنان دیگه تو درمانگاه یا جای دیگه بگو برات بنویسه و انجام بده. اما اگرم میخوای به دکترت اعتماد کنی، که توکل بر خدا کن. ان شالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه. اول و آخر خدا و فقط خداست که حافظ نی نی هاست.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دکتر گفت سی دی هارو نمیخواد بدی خیلی مهم نیست حالا میخوای دو میلیون هزینه آزمایش بدی داروهایی که نوش ...

دو ملیون کجابود؟ آزمایش سی دی ها هرکدوم اگه آزاد حساب بشه نهایت 40 هزار تومنه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷