2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
سلام تورک آنای عزیز  عزیزم یه سوال دشتم ، من روزی ۲ تا پردنیزولون ۵۰ دارم ،، و الان ماه سومم خ ...

عزیزم رفتی به دکترت بگو و یاداوری کن که کی باید قطع کنی.....

والا برا من تا هفته ۲۰ گفته بود ولی من به توصیه ایمونولوژ زودتر قطع کردم یعنی هفته ۱۷......

حالا ویزیت بعدیت بپرس ببین نظرش چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم لطف کردی...فقط این ادرس دکترتون هست یا اونجایی ک سرم تهیه کردی؟

نه اینجا همون جایی که تاییدیه گرفتم سازمان تامین اجتماعی

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم..چقدر خوب بوده براشما.. ولی من میدونم خدا منو انقدر دوس نداره که اینجوری دلمو شاد کن ...

تورا خدا این حرف و نزن عزیزم من بنده خوب خدا نبودم. خدا خیلی بزرگه گلم الهی مال شما ۳تا تخمک تپل و با کیفیت باشن 

و الانکه هماتوم و خونریزی نداذم خداروشکر ،،، روزی ۳ تا شیاف پروژسترون دارم با هر ۱۲ روز یه آمپول فمو ...

والا برا من شیافام تقریبا هفته ۱۵-۱۶ قطع شد و پرولوتونمم تا هفته ۳۱-۳۲ بود.....

راستی من این دفعه به جای هیدرکسی پروژسترون مارک فمولایف دیگه پرولوتون گرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستش ،،یعد از غربالگری اول من یه کم دلشورم ریاد شد ،، یعنی واقعا هیچ راهی نیست بشه فهمید جنین کاملا ...

عزیزم میفهمم دلشورتو اما چرا داری با فکر کردن به مشکلات نادر این همه به خودت انرژی منفی میدی......

عزیزم نمیدونم هر تستی تا چه حد بررسی میکنه اما دیگه تا این حد منفی نباش.....

دردونتو به خدا بسپار.....

مامان سبحان منم فردا دوباره ميخوام برم از اگه بدوني چه حاليم يهو از چشمام اشك مياد اصلا حا ...

عزیزم انشاءالله شاد میشی صلوات میفرستم که فردا چنان بتات بالا رفته باشه که غافلگیر شی 

بخدا منم همینجورم بلکه بدتر شما که میدونی خداراشکر هست. اما من از منفی میترسم توکل به خدا 

anti tpo بالا باعث اختلال در جنين نميشود تنها احتما سقط را در اوايل بارداري بالا ميبرد كه براي تشخيص اين احتمال راهي جز باردار شدن و منتظر نتيجه ان ماندن وجود ندارد و اگر سقط مكرر به اين دليل ايجاد شود با درمان دارويي قابل كنترل است.

بچه ها این جواب یه دکتر بود تو نت پیدا کردم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
راستش ،،یعد از غربالگری اول من یه کم دلشورم ریاد شد ،، یعنی واقعا هیچ راهی نیست بشه فهمید جنین کاملا ...

عزیزم ببین بوده کسی که دردونش ظاهرا سالم به دنیا اومده اما بعد چند روز فوت کرده.....

دور از جون تک تکتون و دردونه هاتون......

عزیزم نمیشه که به این چیزا فکر کرد و به دردونه هامون استرس زیادی وارد کرد.....

باید از یه جایی به بعد به خدا سپرد.....

آنا جانم يه سوال، شما تو بارداري قبليت تا كي پروژسترون داشتي؟ من الان كه آخر ١٧ هستم به جاي شياف ديگ ...

عزیزم والا سر دخترم که دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم.....

آمپولام از هفته ۱۲ به پرولوتون هفتگی تبدیل شد تا هفته ۳۱-۳۲ ادامه داشت.....

شیافامم هفته ۱۵-۱۶ کم و قطع شدن.....

الانم فقط به شیاف دارم و هر ۱۲ روز یه پرولوتون ۵۰۰ که من دو هفته یه بار میزنم......

فعلا قطع نکرده ویزیت بعدی که بعد سونوی آنومالیمه باید ببینم نظرش چیه.....

آنا جانم يه سوال، شما تو بارداري قبليت تا كي پروژسترون داشتي؟ من الان كه آخر ١٧ هستم به جاي شياف ديگ ...

ترشحم نسبتا دارم....

مال منم گاها رنگش زردتر میشه اما در کل چون شیافم دارم خیلی نمیشه نظر داد.....

یه سوال : وقتی یه دارویی رو با تاییدیه از داروخونه می گیریم دیگه فرقی نداره داروخونه ش کجاست ؟ یعنی ...

عزیزم باید با بیمه قرارداد داشته باشه و دارو رو هم داشته باشه......

شما تایید رو که گرفتی از هر داروخونه ای که دارو رو داشته باشه و به سیستم داروهای خاص مرتبط باشه میتونی تهیه کنی.....

آمپول مریونال گرفتیم با تایید بیمه شده دونه ای ۳۰ تومن .

خوب تقریبا همین حدودا میشه......

ببین مریونال مشابه ایرانیش هر قیمتی باسه از قیمت آزادش کم میشه و هزینه پرداختیت میشه.....

مثلا منوتروپین ایرانی اون زمان ۱۸ بود و مثلا اگه مریونال ۵۰ بود باید شما حدودا ۳۲ پرداخت میکردی....

سلام عزیزم ، رفتم جواب از نشون دادم عفونتی ندارم اما همین الان هم تب دارم، دکتر میگه صب کن چند روز ن ...

تست خون چی دادی؟

برا عفونت منظورمه.....

والا چیزی به ذهنم نمیرسه.....

تب بی علت که نمیشه.....

تبت چند درجست؟