2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
منم همین حالتهارو داشتم دقیقا زیر شکمم وتخمدونام تیر میکشید کمر درد هم داشتم ولی اصلا بهشون توجه نمی ...

مرسي عزيز دلم يكم دلم اروم شد خدا ني نيت رو برات حفظ كنه برا ما منتظرا هم دعاكن♥️

مرسی لاله جون  چون خوندم درد سمت چپ احتمال خارج رحمی داره البته دردش قابل تحمله ولی خیلی می‌تر ...

تاریخ انتقالت کی بود عزیزم؟الان چند هفته میشی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دقیقا مصرف مکملهای ویتامین ب بخصوص ب6 تهوع رو از بین میبره. دیرهضم شدن غذا بخاطر تنبل شدن معده ت ...

والا این معده تحفه من همیشه همین جوری بوده
چند سالی بود با اصلاح تغذیه ، مثلا جدا کردن غذای تر و خشک از هم یا مصرف سبزی ها یا ادویه هایی که باعث میشن غذا زودتر هضم بشه، این مشکلم بر طرف شده بود، که با بارداری دوباره برگشت
البته خدا رو شکر چون واقعا تحمل تهوع نداشتم و ندارم از بس سال های سال درگیر مشکل معده و تهوع بودم ، حاضرم با همین شرایط کنار بیام

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسي عزيز دلم يكم دلم اروم شد خدا ني نيت رو برات حفظ كنه برا ما منتظرا هم دعاكن♥️

ممنونم🙏🙏

خودم می دونم چقد سخته منتظر موندن ، الهی که به حق این ماههای عزیز وپر برکت دلتون شاد بشه و دوردونه ات نه ماه مهمون دلت ویه عمر همدل وهمراهت باشه 🙏🙏

الهی که همه بچه های تاپیک روزای انتظارشون سر بشه و روزای خوششون سریعتر برسه 🙏 

سلام خانوما امروز روز ٨ انتقالم هس الان بيبي چك گذاشتم منفي شد بنظرتون خيلي زوده؟؟  كسي بوده ر ...

عزیزم چرا بی بی میذارین اخه اونم این قدر زود
الان تست خون هم نمیتونه بتا رو بسنجه چه برسه به ادرار

من ٢٨فروردین روز انتقالم بود 

عزیزم الان دقیقا 5 هفته هستی، بری سونو میتونن ساک رو ببینن اما احتمالا فتال پل دیده نمیشه و الکی استرس میگیری

چجوري كيفيت رو ببرم بالا؟ جنينام گريدشون هميشه a و b هستش، ممكنه رحمم سرد باشه؟

زی زی جان منم احساس میکردم رحمم سرده. اون مولتی ویتامینی که برات عکسشو فرستادم و یه دوره یک ماهه خوردم. خودم باورم نمیشد حرارت رحمم رو احساس میکردم. رحمم کاملا گرم شد. پریودیهام بدون درد و لخته. برای همین بهت پبشنهاد میکنم اینو بگیری. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
لاله جون بنظرت الان برم یا بمونم هفته بعد؟

والا من جات باشم نمیرم
چون بتا رشد نرمال داره ، الان بری جنین دیده نمیشه احتمالا و الکی استرس میگیری

والا این معده تحفه من همیشه همین جوری بوده چند سالی بود با اصلاح تغذیه ، مثلا جدا کردن غذای تر و خش ...

آخی. مشکل معده خیلی بده. احتمالا بابزرگ شدن بچه، ترش کردن و سوزش معده هم اضافه میشه اما اوناهم راه حل داره مثلا بعد از غذا یه ربع از جات پا نشی و دراز نکشی و موقع درازکشیدن زیر سرت بالش بزرگ بذاری که سرت بالاتر باشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزيزم با پردنيزولون طبيعي باردار نميشدي؟ شما كه مشكل نداشتي چرا باز ميكرو كردي؟ چرا اي وي اي جي نم ...

من فقط 2ماه پردنیزولون مصرف کردم که میکروم مثبت شد.شوهرم مشکل تحرک اسپرم پایین داشت که طبق آخرین آزمایش وضعیتش بهتر شده بود.والا من هرچقدر به دکتر گفتم سرم ای وی ای جی بده گفت بذار قلب جنین تشکیل بشه بعد.نتونستم بفهمونم بهش زودتر بده.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....