2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
سلام دوستان عزيز من هميشه كامنتاتونو ميخونم 🤗 ماه بعد ميخوام برم واسه انتقال ، ديدم خيلياتون ...

عزیزم اگه این آزمایشهارو تو آزمایشگاه انتقال خون تهران که نزدیک برج میلاد هست بدین، با دفترچه میشه 150 هزارتومن. فقط ژنهای انعقادی رو نداره که جدا نسخه بشه و اونارو هم برو بیمارستان اکبرآبادی تو خیابان مولوی. اگه انجامش بدی خیلی از مشکلات بعدی برات اتفاق نمیوفته. اگه تهران نیستی، ارزش تهران اومدن رو داره و اینکه جواب آزمایش رو هر دکتری نمیتونه تفسیر کنه. که برای همون تفسیر آزمایشهاحتما باید برین دکترهای تهران مثل دکتر طرازی، دکتر رزاقی، دکتر عارفی یا دکتر معینی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Mary 85 می شه اسم ویتامینت  رو یک بار دیگه بذاری؟

از گروه ویتامینهای wellwomen هستش. حتی همسرم هم برای تقویت اسپرم نوع مردونه اش رو گرفت و چون مشکل مورفولوژی داشت براش خیلی موثر بود. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
آخی. مشکل معده خیلی بده. احتمالا بابزرگ شدن بچه، ترش کردن و سوزش معده هم اضافه میشه اما اوناهم راه ح ...

همون دیگه ترسم از اینه هر روز بدتر بشه شرایط 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

آنا جونم .لاله قشنگم .یاس عزیزم قربونتون برم خدا نی نی هاتون رو براتون حفظ کنه.

من فقط به قدری امروز حالم بد بود همکارم رفت قرص دمیترون برام گرفت یه دونه خوردم حال باید برم دکتر ببینم اون موافق هست یا نه

بچه ها این قرص ها برای جنین ضرر نداره

یا امام رضا
والا من جات باشم نمیرم چون بتا رشد نرمال داره ، الان بری جنین دیده نمیشه احتمالا و الکی استرس میگیر ...

آره راس میگی استرس اون از همه بدتره منم میمونم همون هفته بعد میرم 

مرسی🙏🌹

همون دیگه ترسم از اینه هر روز بدتر بشه شرایط 

نترس بیشترین مشکلات معده تو 12 هفته اول پیش میاد که شما بسلامتی سپری کردی. بعدش هم خدا بزرگه. اگه خیلی اذیت شدی، از دکترت بخواه داروهای مجاز برای معده رو تجویز کنه. خیلیاشون مجاز و بی ضررن.

آنا جونم .لاله قشنگم .یاس عزیزم قربونتون برم خدا نی نی هاتون رو براتون حفظ کنه. من فقط به قدری امرو ...

بله عزیزم مجازه. منم که بهت گفتم برو به دکترت بگو دمیترون بده. فکرکنم روزی دوتا میتونی بخوری اما حتما امروز بادکترت مشورت کن. ان شالله با مصرف این قرص و قرص ب6 مشکلت تا هفته بعد کامل رفع بشه.

دوستای گلم تا همین الان فقط زار میزدم که خدا رحمتش رو شامل حالم کرده و بعد از این همه سختی و پنج سال جوابهای پیاپی منفی امروز برای اولین بار قشنگترین عدد دنیا رو دیدم، نمیدونم چطور از خدا شکرگراری کنم

ممنون از دعاهای قشنگتون...

الهی به حق بزرگی و کرم خدا و به حق جدم همتون این لحظه رو تجربه کنین....

برام دعا کنید ،واقعا محتاج دعاهاتونم 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دوستای گلم تا همین الان فقط زار میزدم که خدا رحمتش رو شامل حالم کرده و بعد از این همه سختی و پنج سال ...

وای خیلی مبارررررررررررررکه عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️

هزار بار امروز بروزرسانی کردم تا این پیام رو ببینم 

خدارو شکر 

وای خیلی مبارررررررررررررکه عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️ هزار بار امروز بروزرسانی کردم تا این پیام رو ببینم  ...

قربون محبتت عزیز دلممممم، ان شاءالله خدا ختم به خیر کنه و خودش کمک کنه، 

خیلی سختی کشیدم تو این چند سال...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
قربون محبتت عزیز دلممممم، ان شاءالله خدا ختم به خیر کنه و خودش کمک کنه،  خیلی سختی کشیدم تو ای ...

خدا انشااله حفظش کنه صحیح وسالم بیاد بغلت 🙏

دلم از اول روشن بود چون گفتی شرایطت مثل منه کلیه موارد هم رعایت کردی 

خدارو شکر دل بنده هاشو شاد میکنه الهی نصیب تک تک دوستای اینجا 

خدا انشااله حفظش کنه صحیح وسالم بیاد بغلت 🙏 دلم از اول روشن بود چون گفتی شرایطت مثل منه کلیه موارد ...

الهی آمین عزیزم، ان شاءالله

ان شاءالله خدا دل همه رو زود زود شاد کنه 

دوستای گلم تا همین الان فقط زار میزدم که خدا رحمتش رو شامل حالم کرده و بعد از این همه سختی و پنج سال ...

مبارکت باشه امید زندگی. خداروشکر که دلت شاد شد❤ ان شالله بارداری سالم و راحتی درپیش داشته باشی.