2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
مرسی گلم  ممنونم از راهنمایی  بخدا خیلی میخوام همش مثبت فک کنم ولی بعضی مواقع استرس و نگ ...

عزیزم معده درد بخاطر همون هورمونهای بارداریه گه این همه مدت انتظارشو کشیدی. باور کن دکتر گفت تو اولین بارداری هورمونها بیشترین تاثیرو روی بدن مادر میذارن حتی این هورمونها چند وقت دیگه باعث میشن استخوانهای لگن و کتف از هم فاصله بگیرن طوریکه سوت ین هات تنگ بشن! اینا کار خداست تا بدن مادر برای حمل جنین جا باز کنه. هیچ نگران نباش. فقط بشین معجزه خدا رو تماشا کن. وقتی ان شالله بری سونوی غربالگری و حرکات دست و پای جنین رو ببینی، باورت نمیشه که چقدر نگرانش بودی و خدا چه جور کار خودش رو کرده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا حال الانت رو درک میکنم ما هم دل تو دلمون نیست که انشااله با خبر خوش میای همیشه دعات میکنم 🙏

محبت داری یاسی عزیزم،ان شاءالله خدا نی نی (ها) رو برات نگه داره...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
زودتر نرو عزیزم انفاقا سونو رک هرچی دیرتر بری بهتره چون یه موقع میگن جنین رویت نشد اونموقع بیشتر است ...

انشااله عزیزم😍😍😍آره منم به همین خاطر گفتم دوهفته بعد آزمایش باشه بهتره دکترم هم گفتش اگه مشکلی نداری هفته بعد بیا 

توکل به خدا 

ولی حرفاتون آرومم کرد مرسی ازتون امیدوارم چیز مهمی نباشه 

یه سوال داشتم اگه خارج رحمی باشه رشد بتا به چه شکله؟

انشااله عزیزم😍😍😍آره منم به همین خاطر گفتم دوهفته بعد آزمایش باشه بهتره دکترم هم گفتش اگه مشکلی ند ...

اگه خارج رحمی باشه بتا رشد نمیکنه و بعدش افت میکنه. اصولا اگه تا سه روز بتا دوبرابر نشه سریع باید سونو برای تایید انجام بشه. اما اصلا نگران خارج رحمی نباش. من بهت قول میدم خارج رحمی نیست. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
انشااله عزیزم😍😍😍آره منم به همین خاطر گفتم دوهفته بعد آزمایش باشه بهتره دکترم هم گفتش اگه مشکلی ند ...

ان شاءالله خیره و صحیح و سلامتن، میدونم سخته ولی سعی کن استرس رو از خودت دور کنی مامان مهربون...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
اگه خارج رحمی باشه بتا رشد نمیکنه و بعدش افت میکنه. اصولا اگه تا سه روز بتا دوبرابر نشه سریع باید سو ...

ممنونم از پاسخ و راهنمایی هات 🙏🙏انشااله به همه خواسته هات برسی گلم 🌹🌹🌺🌺

ان شاءالله خیره و صحیح و سلامتن، میدونم سخته ولی سعی کن استرس رو از خودت دور کنی مامان مهربون...

ممنونم عزیز دلم 🙏🙏🌹انشااله از امروز تا یک عمر مامانی صدات کنن 

توام با آرامش و بدون استرس🙏🙏🌹😍 

هر چن انگار برا ماها از اول این کلمه تو تقدیرمون هست ''مادر شدن همراه همه استرسها''

سلام خانوما امروز روز ٨ انتقالم هس الان بيبي چك گذاشتم منفي شد بنظرتون خيلي زوده؟؟  كسي بوده ر ...

خیلی زود گذاشتید 

هر چن من دیگه اعتقادی به بی بی چک ندارم کلا نزاری بهتره خودم اینسری اصلا نزاشتم

ولی خب شما خیلی زود بی بی زدی معمولا چند روز بعد موعد پریودی بی بی نشون میده

خیلی زود گذاشتید  هر چن من دیگه اعتقادی به بی بی چک ندارم کلا نزاری بهتره خودم اینسری اصلا نزا ...

نميدونم كه دست خودم نبود رفتم گذاشتم الانم استرس گرفتم اخه حالت پري دارم زير شكمم و تخمدونام هي تير ميكشن دكترمم موقع انتقال گف عفونت داري ديگه كلا نااميدشدم

سلام دوستان عزيز من هميشه كامنتاتونو ميخونم 🤗

ماه بعد ميخوام برم واسه انتقال ، ديدم خيلياتون تاكيد كردين ازمايش ايمني و انعقادي رو قبلش بديم...

اين ازمايش هزينش خيلي بالاس؟ من از يكي پرسيدم يك ميليون شده بود! شما جايي رو ميشناسين ارزون باشه و مطمئن؟ من بيمه تأمين اجتماعيم... 

البته دكترم گفت لازم نيس من خودم ميخوام برم🙏🏻

نميدونم كه دست خودم نبود رفتم گذاشتم الانم استرس گرفتم اخه حالت پري دارم زير شكمم و تخمدونام هي تير ...

منم همین حالتهارو داشتم دقیقا زیر شکمم وتخمدونام تیر میکشید کمر درد هم داشتم ولی اصلا بهشون توجه نمی کردم حتی همسرم میگفت تو چرا اینسری کلا خوشحالی نکنه بی بی زدی ولی من قسم خورده بودم نزنم چون بهر حال باید منتظر روز آزمایش بمونی پس بهتره به خودت استرس وارد نکنی این علائم رو هم به فال نیک بگیر انشااله بارداری 🙏🙏

عزیزم من طبق تجویزش پیش نرفتم فقط یه سری اصول رو رعایت کردم درمان شد..... البته خوب من یه سال بیشتر ...

ممنون عزیزم از کمکت 😙😙😙تورک آنا جان حس خیییلی خوبی نسبت بهتون دارم حس می کنم یکی از بنده های نظرکرده خدایی💚💚💚💚 برای منم دعا کن که خدا دوباره بهم لطف کنه وبارداربشم وبچم این بار به سلامت بیاد بغلم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!