2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
کیفیت جنین مربوط به کیفیت تخمک و اسپرم هست و البته مهارت جنین شناس کیفیت تخمک و اسپرم هم با مصرف چن ...

من گريدشون از اول a و b بودن، 

دكتر قلمبر واسمون ب كمپلكس، ويت دي، امگا ٣ ، فوليك اسيد، ويتامين اي نوشته به اضافه من تنها پردنيزولون و ا اس ا و اينوفوليك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زی زی جون خیلی گیج می شیم با کدوم دکتر ادامه بدیم

عزيزم تصميم با خودته بودن كسايي كه پيش صالحپور باردار شدن، ولي من ديگه نميرم پيش صالحپور، تصميم دارم كلا ديگه تهران نرم ولي اگرم ميخواستم برم پيش قلمبر يا رزاقي ميرفتم

دوستان عزیز عرق فراسیون یا افنان رو حداقل یک ماه امتحان کنید

تو مدتی که به دوستان این عرق رو معرفی کردم خیلی از آنها

کیست سینه و کیست و فیبروم  تخمدانشون آب شده. حتی انهایی که اورژانسی باید عمل می کردند. 

کسانی که فقط با قرص و آمپول پریود می شدند مشکلشون حل شده

نامنظمی پریودی و کم و زیاد بودن آن رفع شده

عفونت های شدید رارفع کرده

کسانی که سالیان زیادی( 10 سال-12 سال-6 سال و....) باردار نمی شدند با این عرق شکر خدا باردار شدند

تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان خوب شده

البته به شرطی که این عرق کاملا سنتی باشه . ( کارخانه ای و مال عطاری ها نباشد) و به مقدار لازم خورده بشه اثرگذاره

چرا به جای داروهای شیمیایی یک بار این عرق رو امتحان نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟

هم این لینک و هم در تل گ رام و یا واتس اب نظرات دوستان رو نوشته و با خیال راحت می تونید خریداری کنید

http://www.ninisite.com/discussion/topic/372843/ترشی-شیرازی-آبلیموی-تازه-شیراز-آبغوره-شربت-تابستانی-عرقیات-باارسال-رایگان-به-س

عرقیات باغ گلهای شیراز(تمام عرقیات دارویی و معطر. ابلیمو . ابغوره. شربت ها)

ارسال رایگان به سراسر کشور

مشاوره تلفنی رایگان. تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند. تل گرام و واتس اب

09174444261

آره عزیزم ۵۰۰ هستش ، الان من ۱۲ روز بعد یکی دیگه بزنم ،، یعنی این ۱۲ روز چجوری حساب میشه ؟ با همین ر ...

عزیزم هر ۲۴ ساعت رو یه روز حساب میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم ۵۰۰ هستش ، حالا این ۱۲ روز بعدی چجور حساب میشه ،مثلا اگه دوشنبه تزریق کرده باشم ، دوشنبه ه ...

مثلا برا دوشنبه باید شنبه تزریق کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امید زندگی دوست عزیزم بیصبرانه منتظر خبر خوشت هستم    

قربونت بهار مهربونم، همین الان رفتم آز دادم، دو ساعت دیگه جوابشو میدن ، التماس دعا...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دقيقا من، هم دردم زياده هم رنگش تيرست هم يهو ميومد زودم تمام ميشد، هم خودم احساس ميكنم طبعم سرد شده، ...

عزیزم خوب رحم گرم و سرد هر دو برا جنین خوب نیست.....

عزیزم من برا درمانش این اصول رو رعایت کردم البته برا درمان رحم سرد:

۱. موقع پری حموم و شستشو ممنوع

۲. خورد آب سرد و یخ ممنوع

۳. خوردن آب بعد حموم و نز دیکی ممنوع

۴. شستشو بلافاصله بعد نز دیکی ممنوع

۵. خوردن سردیجات ممنوع

۶. مدام شال کمر و جوراب و شلوار پشم پوشیدم

فعلا اینا یادم اومدن.....

با رعایتشون تو بلند مدت تغییر رو حس کردم.....

ذخیره شما 5 هستش؟؟ خیلی خوبه که 

آره عزیزم 5 هستش .چه فایده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت بهار مهربونم، همین الان رفتم آز دادم، دو ساعت دیگه جوابشو میدن ، التماس دعا...

عزیزم منتظر بتای تپل مپلتیم.....

عزیزم منتظر بتای تپل مپلتیم.....

خدا بشنوه ازت آنا جون، ان شاءالله عزیززمممم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ایشالا ک مثبتی عزیزم برات دعا میکنم اگه لایق باشم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین