2777
2789

ترک های دیوار ب شکلی عمیق بود ک خرابه پشت خونه دیده میشد!

اب گرم کن وصل نبود بخاری نبود و دختره بخاطر اینکه از من کرایه بتونه بگیره این پسر و اون پسرو میورد وصلشون کنن 

یبار من با سوتین وسط خونه بودم یهو دیدم با ی یارویی اومد تو ...بدون اینکه ب من ی یالا بگه!

این اتفاق زمانی برام افتاد ک قبلش با دختر دیگری همخونه بودم ...و اون بهم نارو زد با ادمی ک میخاستم باهاش نامزد کنم دختر همسایشو اشنا کرد و شب تولدش ک من اونجا حضور داشتم اونارو جلو چشمم انداخت تو بغل هم...

و دوس پسر خودش اونجا زانو زد و بهش حلقه داد

و منم تو اون خرابه از ته سر گریه میکردم..

چاره ای نداشتم باید دوماه صبر میکردم...

اما با اون هرزه ای ک باهاش همخونه بودم جنگم شد سر اینکه هر وقت میرفتم بیرون وقتی میومدم متوجه میشدم تو خونه تریاک کشیدن دسته جمعی و تمام لباسام بو گرفتن!

دختره ب من پیام میداد تو التماس منو میکردی تو خونم راهت بدم تو فلانی تو بدبختی

با اینکه من بهش میگفتم ما از خودمون خونه داریم و من منتظرم مستاجرمون تخلیه کنه!

خلاصه سرتونو درد نیارم‌...الان یکسال گذشته

تو خونه خودمم ....خونه ی خودم❤

تخت نو سرویس خواب نو ک بوی گل میده...

مبل راحت... تلویزیون و ماهواره:) ...یخچال پر و تمیز...گاز تمیز..

گلدونای سبز و پر گل ‌...

و گرمممم پرده های مخملی ک نمیزارن ی ذره باد سرد بیاد تو:)

نمیدونن اونا تو چه حالین یهو امسالمو با پارسال قیاس کردم..خدایا شکرت...واقعا شکرت🙂

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا دلم گرفت امشب همه از بی پولی ها و بدبختی هاشون گفتن پس این پولدارای لاکچری نی نی سایت کجان؟

حداقل ب بدبختی سابق نیستم😝

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
اونا ساعت کاریشون فرق داره

😂😂ما بدبختا شبا میایم

چه حال خوبی از تاپیک گرفتم❤️ان شاء الله همیشه سلامت باشین عزیزم. خداروشکر 🤲😍💃

مرسیی

کاش مشکل کاری منم حل بشه حال الانم با حال بعدش بیام تاپیک کنم،گفتم نی نی سایتیها دعام کنن حتی یک صلو ...

امیدوارم خدایی ک زندگی منو از این رو ب اون رو کرد برای توام معجزه کنه💓