2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم اگه ۵۰۰ هست هر ۱۲ روز یکیه..... ۲۵۰ باشه هر هفته یکیه...... مال من ۲۵۰ داده بود نوشته هر هفت ...

آره عزیزم ۵۰۰ هستش ، الان من ۱۲ روز بعد یکی دیگه بزنم ،، یعنی این ۱۲ روز چجوری حساب میشه ؟ با همین روزی که زدم حساب میشه ؟ یعنی بر فرض دوشنبه تزریق کرده باشم ، خود دوشنبه هم توو اون ۱۲ روز حساب میشه یا از فرداش که سه شنبه میشه ۱۲ روزو حساب کنم ؟

عزیزم شما انتقالت فرش بود؟ به خاطر مشکل اندومتریوز پرسیدم در ضمن میشه بگی روز چندم پریود شدی؟ چون ...

عزيزم من مثبت نبودم، اره انتقال فرش جنين بلاست ،

روز ٧ انتقال لكه بينيم شروع شد يعني از دو روز قبل از تاريخ پريوديم كه بعد روز پريود با ٣ نا شياف بازم پريودم كامل شد و خونريزيم زياد شد، 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون  دارویی هست که بتونه ضخامت آندومتر پایین رو بالا ببره؟ کسی با ضخامت پایین آندومتر وآ ...

اصولا استرادیول و اگه کفایت نکرد همراه اکویین تجویز میشه
در نهایت وقتی اینا تاثیر نداشت سیلدنافیلد رو امتحان میکنن
البته من کم دیدم دکترا اینو استفاده کنن نمیدونم چرا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزيزم من مثبت نبودم، اره انتقال فرش جنين بلاست ، روز ٧ انتقال لكه بينيم شروع شد يعني از دو روز قبل ...

خب پس بتا برای همین مثبت بوده و یه عدد کوچیکی رو نشون داده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزيزم من مثبت نبودم، اره انتقال فرش جنين بلاست ، روز ٧ انتقال لكه بينيم شروع شد يعني از دو روز قبل ...

زی زی جون

از روند درمان دکتر صالح پور راضی بودین؟

دفعه بعد هم با ایشون انتقال می دین؟

عزیزم اگه ۵۰۰ هست هر ۱۲ روز یکیه..... ۲۵۰ باشه هر هفته یکیه...... مال من ۲۵۰ داده بود نوشته هر هفت ...

آره عزیزم ۵۰۰ هستش ، حالا این ۱۲ روز بعدی چجور حساب میشه ،مثلا اگه دوشنبه تزریق کرده باشم ، دوشنبه هم توو اون ۱۲ روز حساب مسشه و روز ۱۲ دوباره تزریق میکنم یا دوشنبه حساب نمیشه و؟ میشه بگی اگه دوشنبه تزریق‌کرده باشم دوباره چه روزی باید تزریق کنم ؟ میشه برام حساب کنی بیزحمت ؟

عزیزم بهترین راه برا تشخیص سردی و گرمی فکر کنم ویزیت با دکتر طب سنتیه.... یه سری علایمم داره..... ...

دقيقا من، هم دردم زياده هم رنگش تيرست هم يهو ميومد زودم تمام ميشد، هم خودم احساس ميكنم طبعم سرد شده، البته يه سري رفتم پيش يه دكتر گياهي گفت احتمالا رحمت گرمه جنين رو از بين ميبره، ولي معاينه نكرد، ولي من به نظرم برعكس گفت، چون من وقتي كيسه اب گرم ميذارم موقع پري اروم ميشم و خون مياد راحت، دردمم ميره، شما چجور گرم كردي؟ 

زی زی جون از روند درمان دکتر صالح پور راضی بودین؟ دفعه بعد هم با ایشون انتقال می دین؟

عزيزم هم. راضي بودم هم نه، يه سري چيزا رو خودم پيشنهاد ميدادم اون چيزي نميگفت، نه من روزي كه منفي شد رفتم يه ويزيت پيش دكتر قلمبر، خانم پسر عموم تازگي ماماي اونجا شده،من بهش گفتم برام يه وقت بگير بيام يه راهنمايي بگيرم و ويزيت بشم، 

خودشم پيش ايشون باردار شده بود، بعد از ٣ اي وي اف منفي پيش دكتر قلمبر با اي يو اي باردار شده بود،دكتر قلمبر واقعا تجربه داشت، 

دكتر صالحپور روز اخر بهم گفت برو طبيعي اقدام كن مطمئنم طبيعي باردار ميشي، ديگه دارو نگير مشكلي نداري،

دكتر قلمبر هم تا نشستم و صحبت كرديم گفت كه تو از اون بيمارايي هستي كه طبيعي باردار ميشي، خيلي راحت ميتونست واسم يه سيكل شروع كنه و پول به جيب بزنه،

ولي گفت فقط سه ماه داروهاي تقويتي بخور، برام نوشت يه چيزايي به اضافه اينوفوليك و پردنيزولون و ا اس ا كه با اينا اقدام كني ان شاالله باردار بشي اگه خدايي نكرده نشدي، بعد دارو درماني برات انجام ميدم بعدش شايد ميكرو ولي توي اين مدت حتما اگه بخواي باردار ميشي، بعدم گفت دارو درماني هم اگر خواستم شروع كنم، نميخواد بياي، نسخه رو تلفني بهت ميدم يا دست خانم فلاني ميدم كه كه اينهمه با پرواز هي نري و بياي همين رفت و امد هم خوب نيست،

خلاصه حس خوبي داد دكترش.گفت زندگي سالم داشته باش با دار ميشي، مثلا گفت اب معدني به هيچ عنوان نخور، ظروف پلاستيكي هم حذف كن،

همش ميگفت هيچ مشكلي نداري كه باردار نشي،معاينمم كرد گفت پي سي او خفيف خستي كه به خاطر داروها دچارش شدي

مثلا من اين سري سرم اي وي اي جي زدم، دكتر زرناني، دارخانه و ازمايشگاه گفتن ٤،٥ تا ميخواي، ولي دكتر صالحپور براي من ٣ تا نوشت، كه هم خودم ميدونستم كمه هم دكتر قلمبر گفت با توجه به وزنت بهت كم داده،

يا مثلا پردنيزولون رو از يك هفته قبل از تخمك گيري بهم داد تا روز تخمك گيري بعد قطعش كرد، در صورتي كه بايد ميداد تا بعدم دكتر قلمبرم گفت برا چي قطعش كرد خيلي مهم بود، 

الان دوست من دور قبل اي وي اي جي زد نگرفت اين دوره با پردنيزولون گرفت واسش، با هم بوديم توي يه روز، اون مثبت شده، همكنوزم داره پردنيزولون ميخوره،

چجوري كيفيت رو ببرم بالا؟ جنينام گريدشون هميشه a و b هستش، ممكنه رحمم سرد باشه؟

کیفیت جنین مربوط به کیفیت تخمک و اسپرم هست و البته مهارت جنین شناس
کیفیت تخمک و اسپرم هم با مصرف چند ماهه ی مکمل ها و انتی اکسیدان ها میره بالا + اصلاح تغذیه
مثالش خودم ، دو سال قبل کیفیت جنین هامون از ده تا، یه دونه آ 4 تا بی و بقیه سی بودن
اما امسال 8 تا جنین داشتم که همه شون آ مثبت و آ هستن

لاله جون چرا سیلدنافیل تجویز نمی شه؟

نمیدونم راستش اینو دیگه دکترا باید جواب گو باشن که چرا استفاده نمیکنن

نیواجان حق با شماست. حکمت خدارو فقط خودش میدونه. منم تاهمینجا که فهمیدم مشکل کارم ازکجاست ازخدا ممنو ...

ممنونم عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین