عزيزم هم. راضي بودم هم نه، يه سري چيزا رو خودم پيشنهاد ميدادم اون چيزي نميگفت، نه من روزي كه منفي شد رفتم يه ويزيت پيش دكتر قلمبر، خانم پسر عموم تازگي ماماي اونجا شده،من بهش گفتم برام يه وقت بگير بيام يه راهنمايي بگيرم و ويزيت بشم،
خودشم پيش ايشون باردار شده بود، بعد از ٣ اي وي اف منفي پيش دكتر قلمبر با اي يو اي باردار شده بود،دكتر قلمبر واقعا تجربه داشت،
دكتر صالحپور روز اخر بهم گفت برو طبيعي اقدام كن مطمئنم طبيعي باردار ميشي، ديگه دارو نگير مشكلي نداري،
دكتر قلمبر هم تا نشستم و صحبت كرديم گفت كه تو از اون بيمارايي هستي كه طبيعي باردار ميشي، خيلي راحت ميتونست واسم يه سيكل شروع كنه و پول به جيب بزنه،
ولي گفت فقط سه ماه داروهاي تقويتي بخور، برام نوشت يه چيزايي به اضافه اينوفوليك و پردنيزولون و ا اس ا كه با اينا اقدام كني ان شاالله باردار بشي اگه خدايي نكرده نشدي، بعد دارو درماني برات انجام ميدم بعدش شايد ميكرو ولي توي اين مدت حتما اگه بخواي باردار ميشي، بعدم گفت دارو درماني هم اگر خواستم شروع كنم، نميخواد بياي، نسخه رو تلفني بهت ميدم يا دست خانم فلاني ميدم كه كه اينهمه با پرواز هي نري و بياي همين رفت و امد هم خوب نيست،
خلاصه حس خوبي داد دكترش.گفت زندگي سالم داشته باش با دار ميشي، مثلا گفت اب معدني به هيچ عنوان نخور، ظروف پلاستيكي هم حذف كن،
همش ميگفت هيچ مشكلي نداري كه باردار نشي،معاينمم كرد گفت پي سي او خفيف خستي كه به خاطر داروها دچارش شدي