2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خدا حفظش کنه باشه عزززیزم

عزیزم هر صد تا صلواتی که بفرستم بهت میگم.....

فعلا ۳۰۰ تا فرستادم بازم میفرستم خبر میدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جانمممم ديدي ؟؟؟ چكار كنم برم سل فري بدم ؟؟؟

عزیز دلم من میگم سالمه اما با راحتی خیالت و برا اینکه به حرفم برسی اگه میتونی سل فری رو انجام بده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها کمکم میکنین من این ختم صد هزار صلوات ماه رجب که برای بچه دارشدن و برداشتم  7 هزار ...

عزیزم من۵۰۰تاصلوات فرستادم اگه بازم فرستادم میگم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
من فقط ريسك متوسط رو فهميدم ميشه بگيد بقيه چيزا چطورن ؟؟

من نگاه کردم خوب بودن.....

اونم برا دوستان هم بوده که متوسط بوده و بعدا رد شده......

سلام ثمین جان.از فشار خونت چه خبر.پیگیری کردی؟

عزیزم هر از گاهی بالا میره باز .حتی المقدور عصبی نمیشم فعلا نشده برم دکتر .ی جورایی تنبلیم میاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام تورک آناجون ولاله عزیز و همچنین بقیه دوستان گل  خانما من امروز دقیق ۹ هفته باید میشدم که ...

سلام دوستم ، اول که اسمتو دیدم پست گذاشتی، خوشحال شدم اما بعد که پست خوندم، غم دنیا گرفت دلمو، عزیزم شما خیلی صبوری ماشالا، به امید خدا زود زود جاش سبزه

حتما انجام ميدم، كي ميشه؟ فردا ميشه؟ ميدونين جوابش كي مياد؟

فکر کنم ده روزه نهایت دو هفته ای میاد.....

شایدم زودتر....

فقط هزینش بالاست که اونم فدای سر خودت و دردونت.....

مرسی

فعلا ۴۰۰ تا فرستادم بازم میفرستم خبر میدم.....

سلام بچه ها کمکم میکنین من این ختم صد هزار صلوات ماه رجب که برای بچه دارشدن و برداشتم  7 هزار ...

عزیزم ببخشید میدونم کمه اما من صدتا فرستادم، ایشالا خدا ازت قبول کنه 

مرسی

فعلا ۵۰۰ تا فرستادم بازم میفرستم خبر میدم.....