2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
آنا جون بتای اولم روز ۱۳ انتقال بود امروز ۲۱ انتقال بودم مشکل اینجاست خونریزی و درد شدید گاهی میگیره ...

اصلا به رنج دقت نکن.....

مهم چند برابر شدنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها خارش شدید گرفتم .میخام بکنمش از بس خارش داره ومیسوزه .از داخل نه از بیرون . چکارکنم؟

ببین منم آیو آی دوم خارش شدید داشتم پرسیدم گفتن اطراف واژن رو پماد کلوترینازول بزنم حتی حدود دو سانت هم داخلش رو و این که شیافت رو رکتال استفاده کن به جای واژینال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی هم که امپول استروژن میزنم چقد ترشح دارم .خوبه یابد؟

ترشح بعد از آمپول پروژسترون کاملا طبیعیه و از عوارض این دارو هست حتی ترشح بعد از شیاف هم طبیعیه مخصوصا ترشحات آبکی و رقیق که کاملا لباس زیر خیس میشه 

خداروشكر بخير گذشت ولي خيلي بارداري پرماجرايي دارم تاحالا فقط سه ميليون پول بيمارستان خصوصي داديم بج ...

خدا رو شکر که به خیر گذشت خدا خودش کمکت کنه این چند هفته باقی مونده هم به سلامتی طی بشه 

به شما هم دکتر داده؟؟برای من گفت روزی دوتا.روی قوطی نوشته برای یک ماه صد و بیست تا.یعنی روزی چهار تا ...

پریا جون میشه بگی از کجا تهیش کردی و چند گرفتیش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اصلا به رنج دقت نکن..... مهم چند برابر شدنه.....

آنا جون من 3روزه سردرد شدید دارم از اونجایی که اصلا اهل مسکن خوردن نیستم بهش اهمیت ندادم امروز فشارمو گرفتم 16روی 9 با ضربان 68.راستش ی کم ترسیدم .اصلا نمیدونم چمه.اخه اصلا نه حرص خوردم نه عصبی شدم این فشار عادی نیست ممکنه از خوردن قرصام باشه ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من بجایه اوابوست چی میتونم جایگزینش کنم؟من نتونستم اوابوست پیدا کنم

پریا جون میشه بگی از کجا تهیش کردی و چند گرفتیش؟

عزیزم داروخانه یاسان شریعتی...دویست و بیست و شش گفت جعبه آخره از شانست.گفتم چرا انقدر کمیابه گفت چون گرون شده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام آنا جون...من هرچی تماس میگیرم با مطب دکتر طرازی جواب نمیدن.. ●میشه روز و ساعات کاری مطب رو بگی ...

عزیزم روزای کاریشون ظاهرا شنبه یکشنبه سه شنبه ساعت ۳-۴ به بعد هستن ولی فکر کنم ۹ به بعد به تلفن جواب نمیدن. فکر کنم این هفته آخر هر روز هستن چون اون روز یکی از دوستامون میگفت برا چهارشنبه این هفته وقت داره.....

عزیزم والا ویزیت اولو ظاهرا دو ماه زودتر نمیدن مگه اینکه یکیو پیدا کنی که وقت اول داره بخوایی به جاش بری یا هر روز رنگ بزنی شاید به کنسلی پیدا شد جاش تورو گذاشت...

یه حدسم هم اینه چون آخر ساله سرسون خلوتتره و لااقل سیکل جدید شروع نمیکنه شاید بتونی تا آخر سال ویزیت بشی.....

والا در شرایط عادی اینکه قبول کنن زودتر وقت بدن یه کم بعید میدونم چون دیدم سفت و سخت میگیرن حالا باز تماس بگیر شاید طبق شرلیطت یه فرصتی پیدا کرد.....

و اما در مورد دو تا دکتر.....

والا من با رز اقی تجربه فیس تو فیس ندارم فقط حس خوبی بهش دارم دوستان زیادیم باهاش نتیجه گرفتن اما خوب دکترمو تا حد زیادی قبول دارم اما خوب همه شون بنده خدان و قصوراتی دارن اما در کل حس من بهش خوبه حتی با بعضی از سختگیریا و بدقلقیاش خصوصا در مورد نت و نی نی سایت و.....

کلا خوب وقت میذاره.....

در کل مهربونه و رابطه خوب برقرار میکنه مگر موارد نادری که حس و حالش خوب نباشه.....

در مورد ویزان چرا پیش دکترت تو کلینیک نمیری.....

خوب اگه برنامت همینه برو برات ویزان تجویز کنه.....

یه وقتم برا چند ماه بعد از طرا زی یا هر دکتری دوست داری بگیر.....

ویزانت تموم شد برو پیشش.....

باز یه سبک ینگین کن ببین نظرت چیه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما.من یک سوال دارم. ببخشید که یه همچین سوالی رو میپرسم ولی واقعا مجبور شدم.  برا آزما ...

عزیزم فکر کنم قبول نکنن باز از آزمایشگاه شرایطشو بپرس.....

فکر کنم نه نزد یکی به اون معنا باید اتفاق بیفته نه کا ندوم استفاده بشه....

فقط شما میتونی حین نمونه دادن کنارش باشیو کمکش کنی بازم شاید دوستانی که تجربه دقیقتری دارن و شرایط مشابهتو بتونن بهتر کمکت کنن!!!!

آخه ما بیمارستان طالقانی آزمایش داد همسرم چیزی نزده بودن. 

اگه همچین چیزی باشه فکر کنم باید قبل انز ال شستشو انجام بشه که هیچ چیزی از مایع موکوس داخل واژن همراه نمونه نباشه....

برای از اسپرم فکر نکنم.دیدم که زوج برای میرن برای نمونه گیری ولی اینکه کمک میکنه یا همراه با نزدیکی ...

برا نمونه گیری حتما یه اتاق باید باشه لااقل ابن سینا و بیمارستان آبان داشتن!!!!

آنا جون عزیزم من از اول بارداری فقط کمر درد دارم تیر میکشه استخونهای کمرم درد میکنه . تو خواب هم همش ...

عزیزم مگه شکر خدا همه چی خوب نیست؟

پس چرا برا خودت استرس ایجاد میکنی.....

عزیزم اگه جای نگرانی بود تو سونوهات میدیدی.....

به خودت فشار نیاررررر.....

استراحتتو بکن.....

برا دردات منیزیم یا ایزوپرین یا هیوسین و.... نداده؟

خانما من ۱۲ هفتگی ان تی رفتم و ازمایش خون دارم حالا نمیدونم کی دوباره باید برم سونو و اژمایش  ...

عزیزم فکر کنم غربالگری دوم ۱۸ هفته به بعد بود.....

من برا دخترم ۱۸ هفته و دو روزم بود رفتم......

خانما من ۱۲ هفتگی ان تی رفتم و ازمایش خون دارم حالا نمیدونم کی دوباره باید برم سونو و اژمایش  ...

راستی برو سایت فرزند دات آی نت از طریق ماشین حساب زایمان همه اطلاعات و بازه تمام غربالگریا و کلا چیزای مهمت دستت میاد.....