2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم تو اصلا نباید جوابگوی سوالای بی ربطی ک با وقاحت تمام ازت میپرسن باشی ی کلام هر کی ازت سوال کرد ...

مرسی بهارجونم. با اینکه همه حرفات رو از ته دل قبول دارم، اما سوالاشون و پیگیری هاشون مثل نیشتر فرو میره به قلبم. من ده ساله ازدواج کردم و الان 39 سالمه!یعنی مرز رو رد کردم، واقعا دیگه بعید میدونم مادر بشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عید رو دوست ندارم، امسالم مثل سال های دیگه دست از پا درازتر، بازم باید به یه عالمه آدم جواب پس بدم ک ...

لی لای عزیزم عشقم خدا شاهده من دقیقا اون ماهی که بی خیال معجزه شدم اومد سراغم؟

کی میگفت ما امسال ۴ نفره پای سفره هفت سینیم؟

اما دیدی شد.....

منم همیشه فکر میکردم همونطور که تو قرعه کشیام هیچ وقت اسمی ازم نیست معجزم خیلی ازم دوره.....

درسته منتظر معجزه بودم اما ته دلم همیشه یه شکی بود.....

خدا شاهده اون لحظه که بی بی رو گذاشتم منتظر تک خط لعنتی بودم......

اما همچین به سرعت برق و باد دو خطی شد تو هضمش کم آوردم.....

اومدم بیرون چشام چهارتا شده بود باورت میشه نمیتونستم حرف بزنم.....

فقط تونستم تو تل گرام قضیه رو به همسرم بگم.....

فکر کن کنارم بود اما تو تل گرام بهش گفتم.....

پس از خدا میخوام همچین حالتو خوش کنه که نفهمی چی شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آسپرین رو بعد ناهار میخورم با قرص پریناتال . به نظرت شب بخورم ؟  انا جون منم چند روزه سردرد ...

عزیزم تغییرش بده شبها بخور ببین چه تاثیری داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخش همش سوال میپرسم من نیم ساعت بعد استفاده از شیاف دفع داشتم به نظرت یکی دیگه استفاده کنم؟ ...

نه عزیزم کافیه همون نیم ساعت.....

مرسی بهارجونم. با اینکه همه حرفات رو از ته دل قبول دارم، اما سوالاشون و پیگیری هاشون مثل نیشتر فرو م ...

فدات بشم برای مادر شدن هیچ وقت دیر نیست ...ببین من اعتقاد دارم نحوه رفتار اطرافیان با ما ب خاطر اون نوع رفتار خوده ماست عزیزم اگه شما جدی و با قاطعیت جوابشون بدی جوری ک دیگه جرات نکنن ازت سوال کنن باور کن دیگه نمیپرسن یا میبینی باز با پرویی دارن ازت سوال میکنن و سوهان روحت شدن ازشون فاصله بگیر تو مجبور نیستی با اونا رفت و آمد داشته باشی ک اینجوری بخوان آرامش تورو بهم بریزن ب همسرت بگو حتما ک درکت میکنه و نمیزاره روحیه لطیف همسرش صدمه ببینه

مرسی بهارجونم. با اینکه همه حرفات رو از ته دل قبول دارم، اما سوالاشون و پیگیری هاشون مثل نیشتر فرو م ...

عزیزم به خدا به این چیزا نیست.....

مگه نمیبینی من چه رو هوا مامان شدم؟

هیچی له هیچی اما بهترین نتیجه.....

سنتم خوشگله قراره سال بعد دو تا وروجک مامانی داشته باشی.....

بچه ها وقتی منفی بشی باید از همون موقع کل داروها رو دیگه استفاده نکنی؟؟مثل اسپرین انوکساپارین شیاف

عزیزم فعلا به این چیزا فکر نکن چون ایشالله قراره ادامه بدی......

لی لای عزیزم عشقم خدا شاهده من دقیقا اون ماهی که بی خیال معجزه شدم اومد سراغم؟ کی میگفت ما امسال ۴ ...

فدات شم آنای عزیزم. باور میکنی فقط به این خاطر میام تاپیک سرمیزنم که تیکرای بارداری رو ببینم ذوق کنم. ذوقم دوچندان میشه وقتی تیکر بارداری شمارو میبینم بعد اون همه سختی که سر بارداری اول کشیدی، و چقد زحمت هممونو میکشی. خیلی ها اگه جای شما بودن بعد زایمان اولشون، تاپیک رو به امون خدا رها میکردن و بقیه براشون اهمیتی نداشتن. اما تو این تاپیک خیلی از ماها واقعا مدیون کمک ها و اطلاعاتت هستیم که مهربانانه دراختیارمون گذاشتی. الحق که این معجزه برازندتونه و امیدوارم سختیهای اولی، اینبار جبران شه برات.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم