2777
2789

نزدیک سی سالمه  همیشه دور وریام بهم می گن تو زرنگ نیستی چه تو کار چه تو روابط عمومی !

راستش کسی بهم اینو می گه  خیلی بهم بر می خوره !

بخصوص خواهرمو مامانم   از سن ۲۲ سالگی بهم گفتن زرنگ نیستی   تا الان    

تازه می گن خواهرم  خیلی زرنگ ولی من نه  و تو من حس حسادت بوجود میاد   حاضرم  دور وریام  پولدار پولدار شن    ولی مقایسه کردن  من با اونا  در درجه زرنگی باهوشی عذاب آور برام !  واقعا من حق دارم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر و مامان منم همینو میگن،تنها نیستی عزیزم

اخه من موندم  زرنگی رو تو چی می بیننن   زرنگ به اونی می گن بره دکتر مهندس مدال طلا بگیر نه کسی که سیاست هوشمندانه داشت باش!

منم مث تو ولی بلاخره هرکی ی جوره مام اینجوریم، جور دیگه ام نمیتونم باشم، من از خودم راضی نیستم ولی ه ...

اخه می دونی من بچه نیستم   بخاطره همین  بهم برمی خوره   و بشدت ناراحت میشم   عزت نفسم داغون میشه  

کسی که تا آخر عمر با شوهرش دروغگو باش  بنظرتون اون زندکی بدرد می خوره 

اخه می دونی من بچه نیستم بخاطره همین بهم برمی خوره و بشدت ناراحت میشم عزت نفسم داغون میشه کس ...

همسنیم، ما هرجوری که فکر می‌کنم درسته زندگی میکنیم، اگه خودت فکر میکنی زندگیت اشتباهه عوضش کن وگرنه حرف دیگران هرچند درست اهمیت نده

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
همسنیم، ما هرجوری که فکر می‌کنم درسته زندگی میکنیم، اگه خودت فکر میکنی زندگیت اشتباهه عوضش کن وگرنه ...

واقعا تو این سن بهت می گن زرنگ نیستی !    ولی من زندگی که با شوهرم  همش دروغ بگم  خودم نباشم  دوست ندارم     خانواده من می گن  اگه فلان چیز راست بگی  شوهرت می کوب سرت    من می گم  خب وقتی با شوهرم  راحت نباشم   اون زندگی بدرد نمی خوره     ولی اینا مهم  نیست     تو هم مثل من از مقایسه کردن متنفری ؟

واقعا تو این سن بهت می گن زرنگ نیستی ! ولی من زندگی که با شوهرم همش دروغ بگم خودم نباشم دوست ن ...

کی مقايسه کردن دوست داره اما اگر خیلی داری اذیت میشی ی مشاوره برو

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش