2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
لی لا جون خودم داغونم همسرم فقط داره دلداریم میده من خودم میدونم ک داره سقط میشه و تموم شده همه چی . ...

عزیزم ایشالله اشکات به اشک شوق تبدیل بشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من به هیچ هنوان شانس بارداری طبیعی ندارم متاسفانه همسرم اآزواسپرم انسدادی هست عزیزم همین ال ...

عزیزم والا نمیدونم به نفتهبدون سونو تجویز کنه یا نه ببین دکترت صلاح میدونه یا نه دیدی صلاح نمیدونه اصرار نکن بذار به روال درستش پیش بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز رفتم سونو برا بقایای جنین.گفت خداروشکر رحم پاکه پاکه.بهم قرص اوابوست /متفورمین/یدوفولیک داد ...

عزیزم خدارو شکر که خیلی راحت تموم شد......

البته راحتیش از این جهت که زجر بیشتری نکشیدی ایشالله به زودی خدا معجزه شو شامل حالتون کنه جبران بشه واست......

سلام دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه شک ...

خداو شکر عزیزم.....

ایشالله همه چی خوب خوب پیش میره عزیزم.....

آناجون ما رفتیم مشاور ژنتیک. برامون آزمایش کاریوتایپ نوشت که فرداصبح میریم انجام میدیم. جوابش دیر آم ...

عزیزم خدارو شکر دارن روال کارو درست پیش میبرن.....

عزیزم به نظر مرکز ناباروری انجام بده چون هر تستی که روی نمونه اسپرم انجام میشه بهتره فقط مرکز ناباروری باشه.....

ایشالله به سلامتی همه رو انجام میدی و هر مشکلی توشون باشه خیلی راحت قابل حله و به زودی یه داداشی یا خواهر نانازی قسمت گل پسرت میشه......

اگه بخوام طبیعی سقط کنم حالا حالاها باید منتظر باشم. فردا از دکترم وقت گرفتم برم برام شیاف یا داروبد ...

ایشالله این مرحله رو خیلی زود رد میکنی و کمتر اذیت میشی......

انا جان امپول hcg برای انتقال حتما ضروریه زدنش؟ فردا 11 انتقالم تا حالا سه تاشو نصف زدم دوباره روز 1 ...

عزیزم بزنش شانستو بالاتر میبره......

ببین بزنش اما همون ۱۵-۱۶م آزتو بده از عدد بتات معلوم میشه چی به چیه.....

اگه خیلی بالا بود بدون شک +ه!!!!!!

سلام دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه شک ...

عزیزم از خدا بهترین ها رو برات میخوام .منتظر شنیدن خبر های خوب هستم از شما

خدارو شکر عزیزم.بهترین هارو برلت میخوام از خدا.منتظر شنیدن خبرهای خوب هستم از شما.

وااای لاله جان خداروشکر...خیلی خیلی خوشحال شدم...مدام میومدم چک میکردم که خبری ازت بگیرم...انشالله تا قبل از عید خبر مادرشدنتو بهمون بدی...خیلی برات دعا میکنم بخاطر قلب مهربونت و وقتی که برامون میذاری و باحوصله جواب همه رو میدی ، خداهم دلت رو شاد کنه و عید امسال بهترین عید برات باشه...

من دیروز پیش خانم دکتر صیادی ویزیت شدم...برای خودم اوابوست و پودر پروکسید داد و برای همسرم هم یه پودر مشابه خودم و یه کپسول داد به اسم فرتیل اید....گفت تا دوماه استفاده کنیم...

راستی لاله جان ممنون میشم اگه درباره رژیم غذایی و مواردی که رعایت کردی برام توضیح بدی..

میدونم قبلا هم گفتی ولی متاسفانه نمیتونم پیداشون کنم..

من شوهرم تو پانکچر قبل گفتن مرفولوژی 1% هست و تحرک 2 خودمم هم که اندومتریوز دارم با ذخیره 1.9..

ببخشید که طولانی شد....خیلی خیلی ممنون بابت وقتی که میذاری

د 

اناجان و مامان سبحان من بشدت تشنه ام ميشه ولي بخاطر پرابي كيسه اب ميترسم اب بخورم يه دكترم كفت تاثير ...

مينو جان والله من اطلاعي ندارم در اين مورد ولي به نظرم اينكه اصلا آب هم نخوري كه فكر نكنم درست باشه . از خود دكترت دقيق تر بپرس فكر كنم حرف دكتر سنديت بيشتري داشته باشه .

سلام خواهرای گلم. حالتون چطوره. ایشالا که همه خوبید.تبریک میگم به مامانای جدید.‌‌‌...عزیزان اینجا کس ...

شکیبا جون

می شه بگی چه عملی براتون انجام داد که روی ذخیره تخمدان تاثیر داشته؟

من احتمالا بعد از عید می خوام سیکلم رو باهاش شروع کنم 

ای جانم خداروشکر خعلی خوشال شدم برای منم دعا کن عزیزم ک جنینای خوبی برام بشه

انشاله زودی خبر خوش بدی 

بلاخره اونی ک باید میاد و...