2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
بهار جون حالم خیلی گرفتست.برات نذر کردم،امیدوارم به زودی نذرم رو ادا کنم دختر قشنگ

لی لا جون خودم داغونم همسرم فقط داره دلداریم میده من خودم میدونم ک داره سقط میشه و تموم شده همه چی ...برام تا سه شنبه مثل یک عمر داره میگذره عکسایی ک انداخته بودیم دو روز پیش میبینم و گریه میکنم از خدا میخوام فقط آرومم کنه...قربون تو دوست خوبم برم ممنونم ازت انشالله ک خدا دلتو شاد کنه بزودی مامان بشی و من ذوق کنم برات

بچه ها میگم اگه جنینی باشه پس چرا بتام اومده پایین ...خودم راحتتر بودم اگه داروهام قطع میکردم و زودت ...

ایشالا ک معجزه میشه بهار جون معجزه کم نبوده تا حالا ایشالا برا شمام خدا معجزشو نشون میده بهتون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من به هیچ هنوان شانس بارداری طبیعی ندارم متاسفانه همسرم اآزواسپرم انسدادی هست

عزیزم همین الان لک دیدم دارم پریود میشم ولی فکر کنم واسه شروع سیکل پانکچر خیلی دیر باشه یعنی من باید ۱۵ اسفند امپولارو بزنم که میخوره به تعطیلات،آنا جون یه سوال داشتم میشه از روز سوم بدون اینکه دکتر سونو کنه دستور تزریق هارو بهم بده اخه من پریود بعدیم هم میوفته ۱۳ فروردین و طرازی تا ۱۹ نیست ،به نظرت قبول میکنه ؟میخوام فقط به این خاطر فردا بیام تهران

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی ...

بهار جدی میگی؟وااااااااای اعصابم خرد شد باز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من صبح رفتم آز دادم عدد بتام ۱۱۷ زده میگم احساس میکنم کمه برای روز ۱۳ انتقال.جنینام سه روزه ب ...

عزیزم روز 13 انتقال جنین 3روزه من عدد بتام بود 74.5پس عدد بتای 117 شما کم نیست مبارکت باشه خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من امروز رفتم سونو برا بقایای جنین.گفت خداروشکر رحم پاکه پاکه.بهم قرص اوابوست /متفورمین/یدوفولیک داد این قرص اوابوست دقیقا برا چیه؟گیرم نیومد حالا باید برم از رشت بخرم

من امروز رفتم سونو برا بقایای جنین.گفت خداروشکر رحم پاکه پاکه.بهم قرص اوابوست /متفورمین/یدوفولیک داد ...

الهی شکر که کارت به کورتاژ نرسید عزیزم.ایشالا طبیعی نی نی بدو بدو بیاد تو دله مامان ثمین جونش

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستای خوبم
امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون
ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه

شکر خدا 8 تا جنین داشتم که همه شون کیفیت عالی داشتن
واقعا خداوند رو شاکرم که این همه تلاشمون تو رعایت اصول تغذیه و مصرف داروها ، اثر گذار بوده

امروز 2 تا جنین آ مثبت و یه دونه  آ انتقال دادن و دو بسته هم فریز دارم
امیدوارم همه دوستان نتیجه عالی از تلاششون بگیرن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من امروز رفتم سونو برا بقایای جنین.گفت خداروشکر رحم پاکه پاکه.بهم قرص اوابوست /متفورمین/یدوفولیک داد ...

ثمين عزيزم خوشحالم كه سونوت خوبه، اوابست براي تقويت تخمك و بهبود عملكرد تخمك تجويز ميشه، من قبلا خوردم خيلي جواب ميده ولي الان نايابه، من اهواز نتونستم پيدا كنم، انشالا شما پيدا كني

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه شک ...

سلام لاله عزيز، هميشه خوش خبر باشي انشالا، اميد به خدا سال تحويل امسال رو پنج نفره جشن ميگيرين، دعاي خيرم بدرقه خودت و جوجه ها

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

ثمين جون خدا رو شكر كه كارت به كورتاژ نكشيد ، ان شا الله با همين داروهايي كه داري تخمكهات با كيفيت تر ميشه و طبيعي مامان ميشي به اميد خدا .

سلام دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه شک ...

سلام لاله جان ، خدا رو شكر عزيزم ، خيلي خوشحال شدم اتفاقا به يادت هم بودم و با خودم امروز داشتم فكر ميكردم كه لاله جون بالاخره انتقال ميده يا نه ، الهي كه جوجه هات محكم بچسبن به مامان گلشون و براي يك عمر چراغ خونتون باشن .

الهی شکر که کارت به کورتاژ نرسید عزیزم.ایشالا طبیعی نی نی بدو بدو بیاد تو دله مامان ثمین جونش

مرسی عزیزم انشالله 

عههههه لاله مگه قرار بود انتقال بدی؟انشالله انشالله نینیا بچسبن به دلت تا 9ماه بعدشم بیان بغل مامانی .خداروشکر خداروشکر که کیفیت جنینات عالین .