2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
جنینام 5 روزه بودن یه روز قبل انتقال از فریز دراومدن

خیلی متاسفم دوستم

خوب درکت میکنم

مخصوصا اینکه خودم سه روزه انتقال دادم

خدا به هممون صبر و انرژی مضاعف بده

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
پس با این اوصاف نمیتونن دوستان دور بزنن این قضیه رو!!!!!!

مرسی لاله جون برا جوابات.والا من از بهداشت نامه گرفتم رفتم روستا مسئول بهداشت اونجاهم برام مهر و امضا زد گف هر کاریم خواستی مهری نامه ای چیزی خواستن برات انجام میدم فعلا ک دفترچه روستایی رو با دوز و کلک گرفتم تا ببینم بعدش چی میشه آنا جون مگه ما ک تو شهریم گناه کردیم بخدا بعصی از روستاییا وضعشون هزار بار از ما بهتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان دیگه فریز ندارم میگم اگه خدا نمیخواد  شاید حالا حالاها خدا برای من نخواد.... چرا انقد ...

میدونم الان چه حس بدی داری خواهری ولی ناامید نشو اصلا دست از تلاش بر ندار .من وقتی سقط کردم گفتم محاله دیگه اقدام کنم اینقدر داغون بودم چرت و پرت میگفتم ولی الان مصمم ترم .ببین یکی مثل من بعد 10سال و 7ماه اقدام ی بتای +ببینه بعدم بخوره تویه پرش چقدر حس بدیه .اروم باش خدا بزرگه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی لاله جون برا جوابات.والا من از بهداشت نامه گرفتم رفتم روستا مسئول بهداشت اونجاهم برام مهر و امض ...

والا اینقدر سر این جریان خرج کردیم دیگه از هر فقیری بدبخت تر و مفلس تر شدیم خیلیامون/

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان 

خانم گل ها يك سوال دارم من دوتا مطلب ميزارم كسي متوجه ميشه لطفا توضيح بده ممنونم

اولي از نيني سايت خوندم

نیلو من حساسیت بارداری دارم فکر کنم شما هم همین طور باشی من یه ازمایشی انجام دادم به نام apcaاین بعد بهم گفتن حساسیت بارداری داری یعنی بدنت با جنین مثل میکرب برخورده میکنه و اونو میکشه من برای اولین روش درمان لنفوسیتراپی کردم بازم سقط کردم برای دومین روش ای وی ای جی و پردنیزولون مصرف کردم بازم سقط شد و الان برای سومین روش درمان پلاسمافرز میشم و سیکلوسپرین مصرف میکنم همه بارداری های قبلی زیر هشت هفته سقط میشد بعضی قلب داشتن و بعد از حرکت میاستاد و بعضی بارداری پوچ بود الان یازده هفته و پنج روزم است

دومي هم اين 

در افراد بیمار، پلاسما حاوی آنتی‌بادی‌هایی است که به سیستم ایمنی حمله می‌کند. دستگاهی، پلاسمای آلوده را از خون خارج می‌کند و آن را با پلاسمای خوب یا جایگزین پلاسما تعویض می‌کند. به این فرایند، تعویض پلاسما هم می‌گویند. این فرایند شبیه به دیالیز کلیه است.
پلاسمافرز به فرایند اهدای پلاسما هم می‌گویند که در آن پلاسما جدا می‌شود و سلول‌ها به بدن بازگردانده می‌شوند.

چه زمانی پلاسمافرز انجام می‌شود؟
پلاسمافرز برای درمان انواع اختلالات خودایمنی ازجمله میاستنی گراویس، سندروم گیلن باره و سندروم لمبرن-ایتون به کار می‌رود. همچنین می‌توان برای درمان اسکلروز چندگانه از آن استفاده کرد.
گاهی برای مقابله با عوارض ناشی از فرایند پس زدن طبیعی بدن، در افرادی که عضو پیوندی دارند، استفاده می‌شود.
در سال‌های اخیر، استفاده از این درمان برای بیمارانی که عفونت حاد و مشکلات حاد دیگر دارند افزایش یافته است.

بنظر شماها براي كسايي كه انتقال منفي زياد دارند ميشه انجام داد منظورم روش سوم كه انجا دادند  ؟ لاله جون شما خبر داريد؟

خدایاشکرتتتتت 😍😍
عزیز دلم به خدا نمیدونم چی بگم؟ خیلی سخته...... عزیزم کاریوتایپ دادین؟ همسرت دی اف آی داده؟ کاری ...

هم خودم هم همسرم کاریوتایپ دادیم و مشکلی نداشتیم

همسرم آزواسپرم

آنا جون من دیگه باید چیو بررسی کنم؟ 

مشکلم چیه یعنی

ببین ثمین جون یه چیزی با تمام وجودم اعتقاد دارم...... ببین عزیزم درسته کم کاری و قصور این چیزا میتو ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، چه قدر جالب آنا جون پريشب من هم همين حرف رو داشتم به همسرم ميزدم و ميگفتم حكمت خدا در دير بچه دار شدن ما اين بوده كه با اينكه خيلي همديگر رو دوست داشتيم ولي يه جورايي انگار مهر و محبت بينمون خيلي خيلي بيشتر شده ، تازه توي اين ٦ سال خيلي كارهاي بزرگي با كمك همديگه انجام داديم كه اگر همون سال اول ازدواج بچه دار ميشديم هيچ وقت فرصت انجام اون كارهاي بزرگ برامون پيش نميومد . 

مطمئنم كه براي همه دوستان هم يه روزي حكمت اين روزهاي سخت معلوم ميشه و خداي بزرگ ميوه صبرشون رو بهشون عطا ميكنه .

آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو ...

واي عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خيلي زياد اصلا نميتونم هيچ حرفي بزنم ، خدا خودش كمكت كنه خانمي .

سلام عزيزان، امروز عصر دكترم نيست و بهم نامه داده بود كه صبح پيش همكار معتمدش سونو بشم، من شنبه ١١ ت ...

عزيزم براي من هم يك بار ضخامت آندومترم كاهش پيدا كرد البته من توي سيكل انتقال جنين فريز بودم كه انتقال ندادم ولي براي پانكچر فكر نكنم موردي باشه ، احتمالا اگر آندومترت رشد نكنه جنينهات فريز ميشه تا چند ماه بعد انتقال بدي .

انا جون بچه ها من از پنجشنبه شیاف پروژسترونم رو طبق دستور پزشک قطع کردم

اما خیلی دلدرد دارم شبیه پریودی

البته اعصابم هم خورده با شوهر و مادرشوهرمم دعوام شده

الان نمی دونم این درد عصبیه یا مال شیاف

سلام بچه ها ممنون بابت تبریک و خوشحال شدنتون ببخشید نتونسم یکی یکی جوابتونو بدم ان شالله همگی ب زود ...

عزيزم نگران بي علايمي نباش ، من هم تا وقتي تكونهاي ني ني ام رو احساس نكرده بودم هيچ علامتي نداشتم ، البته ٣ ماه آخر حسابي برام جبران كرد برعكس همه من توي اين ٣ ماه آخر حالت تهوع و معده درد و بعضا با خوردن بعضي چيزها تهوع هم داشتم ، اصلا خودت رو نگران نكن عزيرم .

عزیزم اولا دقت دستگاها شاید فرق کنه همون دستگاه بود یا جای دیگه بود کلا ویزیتت..... بعد مثلا دکتر م ...

مرسي عزيزم، ويزيتم جاي ديگه بود آنا جون، خدا كنه كم نشن، شما درست ميگي ولي هر لحظه ذهنم درگيره

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام دوستان من از امروز صبح پهلوي راستم و استخوان لگنم بشدت درد داشت طوريكه بيدار شدم ازخواب الانم حس گرفتگي در سمت راست رحم دارم فقط دراز كشيدم روي پهلوي چپ دكترم نبود برم فردا برم پيشش خيلي نگرانم نميدونم چم شده خدا بخير كنه