2777
2789
باش تو راس میگی من اگه از تعلیقی میترسیدم سی روز سی روز تعلیق نمی‌شدم منم جای دخترت دیگه توی این سای ...

ولی من میترسم از تعلیقی 

چون میام و سوالات پاسخ میدم 

چرا باید الکی تعلیق بشم؟ 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارم میگم بحث کنیم تعلیقی میاره. متوجه نیستی؟؟ وگرنه من تافردا هم میتونم بحث کنم شما برو از مسجد جام ...

آقای پاسخگو چرا وارد تاپیک هم جنس هات میشی هیچی نمیگی فقط تو تاپیکای خانوما دین داری میکنی ؟؟؟

حالا اومدی این تاپیکش تا لاس بزنی تازه درخاست میدی بیاد جای دیگه صحبت کنید حالا بشناس خودتو که چجوری تونستی تو این سایت خودتو نگه داری 

خجالت بکش مردک همین تو اگه همسر خودت بره تو سایت مردونه دین داری کنه چه غلطی میکنی ؟

تو اگه میخای درس اخلاق و دین بدی برو ددی سایت که مال هم جنساته شما مردا بیشتر به درس دین و مذهب احتیاج دارید 

چطور نمیری سایت مردونه پلاس شدی اینجا 

لعنت بهت تو خود ابلیسی 

کاربری سوم  
آقای پاسخگو چرا وارد تاپیک هم جنس هات میشی هیچی نمیگی فقط تو تاپیکای خانوما دین داری میکنی ؟؟؟حالا ا ...

همونجا تو رو دیدم حرف نزدم 

چون همش توهین میکنی

آقای پاسخگو چرا وارد تاپیک هم جنس هات میشی هیچی نمیگی فقط تو تاپیکای خانوما دین داری میکنی ؟؟؟حالا ا ...

بعد ضمنا به اون چی میگفتم؟؟ یه مطلبی نوشت بود طولانی که منم خیلی مورد تایید م نبود.

بعد ضمنا به اون چی میگفتم؟؟ یه مطلبی نوشت بود طولانی که منم خیلی مورد تایید م نبود.

نمیدونم جناب ملائکه حضرت پیغمبر یجوری هدایتش میکردی با نور الهیت بنده با بنده که فرقی نداره هه

کاربری سوم  
دارم میگم بحث کنیم تعلیقی میاره. متوجه نیستی؟؟ وگرنه من تافردا هم میتونم بحث کنم شما برو از مسجد جام ...

باش اوکی

من سوالی نداشتم و فقط بحث دوس داشتم که نمیشه تمام

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
باش اوکیمن سوالی نداشتم و فقط بحث دوس داشتم که نمیشه تمام

دیدی گفتم میان اینجا و مانع میشن؟ 

دیدی گفتم اذیت میکنن؟؟ 

از ساعت 5 صبح اون طرف منو ول نکرده 

بعضی بحث ها مورد علاقه افراد متدین نیست و ممکنه از طرف اونا تعلیق بشی 

بعصی بحثها مورد علاقه کسانی که مثل خودت میپوشن نیست و میان و مانع تراشی میکنن 

وگرنه بحث و گفتگو در مورد هر چیزی ایرادی نداری نداره 

من خودم تو حرم بعضی وقتا با بعضی افراد یه بحث ها و گفتگو های میکنیم که غالبا هم قبول میکنن ولی بعضیام قبول نمیکنن 

ضمن اینکه ما دنبال این نیستیم که مثلا کی چی تو مغزش هست 

موفق باشی 

دیدی گفتم میان اینجا و مانع میشن؟ دیدی گفتم اذیت میکنن؟؟ از ساعت 5 صبح اون طرف منو ول نکرده بعضی بحث ...

بهتره بگی دیدی گفتم نمیذارن لاس بزنم 

من هیچ مشکل و مخالفتی با اعتقادات تو و دین و مذهب ندارم 

من فقط با حضور نریون در این سایت مخالفت کردم و مانع لاس زدن شما شدم و به همین خاطر شما خیلی رنجیده خاطر شدی 😂

فکر کردی خیلی زرنگی نه تنها من بلکه استارتر هم متوجه شد که چه آدمی هستی و قصد واقعیت چیه ولو شدی بین این همه خانوم اونوقت برا من دم از نماز شب و روزه و فشار قبر میزنی اگه خیلی مردی برو ددی سایت که مخصوص اقایونه دین داری کن 

و مطمئن باش روزی میفهمی خانوم خودت هم دقیقا مثل خودت داخل این سایت ها با آقایون به هر دلیلی چت میکنه چون عجیب به کارما معتقدم اونوقت اگه بخای باهاش مخالفت کنی یعنی هیچی نیستی.

هر جای دیگه تو هر تاپیک دیگه هم که ببینمت بازم حقتو میذارم کف دستت مردک ابلیس فرشته نما . خدانگهدار 

کاربری سوم  
بهتره بگی دیدی گفتم نمیذارن لاس بزنم من هیچ مشکل و مخالفتی با اعتقادات تو و دین و مذهب ندارم من فقط ...

شما لاس از من دیدی؟ 

چرا زود قضاوت میکنی؟