2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085814 بازدید | 687334 پست
عزیزم نی نی😍من جفتم قدامیه هنوز چیزی حس نمیکنم سونو دیر تر میزنه اما منم فک نکنم ۴۰هفته زایمان کنم ...

فداتشم من اخه سزارین هم بکنم بازم ۴۰ هفته که نمیمونه..

فعلا بچه بریچه اگ سفالیک نشه سزارین اجباری میشم 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حالا صبر کن بزرگتر بشه.چنان میکوبه بهت که صدات در میادمن دخترم آروم بودولی این یا داره کله میکوبه به ...

ای جانم😍😍😍 بچه ی منم شیطونه ولی الان دردم نمیاد چون ارومه لگد هاش

ولی کلا بارداری دوم سخت تره عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت برم عزیزم خداروشکر اونم خوبه و با چالشاش هر روز یه داستان داریم خلاصه کلی باهاش سرگ ...

ننه جان🥹♥️ ۶ ماهه شد...

خداحفظش کنه برات عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله که خیره الان تو کدوم مرحله ای؟؟نی نی دختر یا پسر 😍

فداتشم 🫀 

من رفتم تو ۲۰ هفته🥹 نینیم دخمله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم. ان شاالله به یاری خدا و با دعای شما دوستان منم مامان میشم. خدا به شما و نی نی تو دلت س ...

انشالله روزی تک تک دوستان 💚✨ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزيزم انوكسا اشكال نداره بد نيست كه باعث خون رساني به جنين ميشه

اره ولی هم درد داره هم اینکه حس میکنم گلاب به روتون گاهی تو بینیم خون هست قبلا نبود من اخه مشکل انعقادیم ندارم کنارش اسپرینم داده میگم زیادی رقیق نشه خون ولی گفت نمیشه قطع کرد شاید حفظ بارداریت به همین بسته باشه

انتظار ۱۰ ساله...
بله میدن .....بعضی از دکترا جزو روتیناشونه .....ولی دکتر من فقط برای اونایی که عفونت دارم میده ..... ...

سلام

گفت یه فولیکل داری 

امشب اچ سی جی بزن 

از دوشنبه پروژسترون رو شروع کنم

۵ شنبه انتقالمه

😉

ماما اومد به دکتر گفت فلانی دوتا انتقال منفی داشته پریود بعدی بیاد 

گفت بیاد

دگزا رو براش بنویس

دکترم من تجویز روتینش دگزا است

تا ۷ و ۸ هفته ه قطع میکنه

میگه شانسو بالا میبره  و سقط رو کم