من و اون همکلاسی هستیم،الان ۳ساله زیر نظر دارمش تا امسال دیگه یه کاری کردم که بهم پیام داد وپیامش هم درسی بود چون من درسم خوبه به این بهانه ازم سوال پرسید.منم جوابشو دادم اون بعد از خواهش میکنمی که می نوشتم باقلب قرمز واکنش میداد زیر پیامم،بعد ما فقط همون یه بار باهم چت کردیم حضوری همو میبینیم من حرفی نمی زنم اونم فقط از دور نگام میکنه،چن بار هم چشم تو چشم شدیم،بعد ما الان ۳ تا امتحان دقیقا کنار هم افتادیم من حتی یه نگاه هم بهش ننداختم ولی اون هی سعی میکرد جلب توجه کنه،گذشت وگذشت تا امروز امتحان داشتیم ،امتحان اوپن بوک بود ولی فقط استاد سوال داده بود باید جوابش رو خودمون میدادیم طبق روال گذشته امروزم من بهش نگاه نکردم.تا موقعی که میخواستم برگمو تحویل بدم دیدم اومد از استاد یه سوالی بپرسه بعد یه لحظه نگامون توهم گره خورد،و اون لایه حالت دلخوری یا چشم غره روشو ازم برگردوند ،بعد استاد هم بهش گفت خودت باید پیدا کنی من نمیگم،بعدش من و دوستم داشتیم رد میشدیم از کنارش ،من وسط راه یعنی دقیقا پشتش وایسادم برگه جوابارو گذاشتم رو میزش (*این اولین باره من واون بود که باهم حضوری حرف میزدیم)بهش گفتم کدوم سوال رو مشکل دارین؟ بدون اینکه تو صورتم نگاه کنه گفت همش رو نوشتم بعدش گفت سوال ۷ جوابش چی میشه؟ منم جواب رو بهش نشون دادم چک کرد دیدیم درسته، بعدش گفتم نیازی به برگه ها ندارین ؟گفت نه ممنون،بعدش هم منو دوستم رفتیم .
به نظرتون من کار بدی مردم رفتم جواب سوالات رو بهش دادم، ؟ با خودش چه فکری میکنه؟ الان نمیگه این خودشو سبک کرد؟ یا مثلا نمیگه این تو کف منه از این به بعد بی محلی کنم بهش؟
دارم دیوونه میشم 😔