2777
2789
عنوان

دوست سمی مامانم

379 بازدید | 34 پست

اول بگم مامانم 60 سالشه 

رفت کربلا اومد گفت با یکی دوست شدم خانومه 38 سالشه طلاق گرفته برا یه شهر هم دیگ بود خانومه

الان چند ماه تلفنی هی با هم حرف میزنن در حد روزی 5 ساعت 

پنج شنبه گفت دوستم میخاد از شهرشون بیاد خونم و 2 شب بمونه

منم بابام بازنشسته س و دائم خونس

از بس مامانم بی منطقه من حرفی نزدم

حالا خانومه اومده از شهرشون برامون 2 بسته سوغات اورده نمیگم چی ک نفهمید مال کدوم شهره

ب مامانم گفته یکی برا تو یکی برا دخترت 

خلاصه ما هم بردیمش شهرمون گردوندیمش از سوغات شهرمون براش خریدیم و پاساژ بردیمش و من برا خودم کرم لازم داشتم خریدم تو اون مغازه برا اونم یه رژ خریدم

خلاصه روز 5 شنبه از ظهر تا شب منم پیشش بودم و اخر شب گفتم اگه دیدگه ندیدمت خدافظ و اومدم خونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون جمعه هم میمونه خونه مامانم و شنبهه صبح میره

خلاصه از دیروز مامانمو  رو بسته به اس و زنگ که اولا دخترت منو جواب کرد نگفت بیا خونم من براش سوغاتی اورده بودم الهی حرومش بشه اونایی که براش اوردم

بعد گفته دخترت برام رژ خرید اما بعد رفتین سر کیفم دزدیدنش

چند روز پیش یه خبر میخوندم که نوشته بود یه خانواده ۹ نفری رو توی خونه خودشون گروگان گرفته بودن!!!!! واسه چند ماه

بعد طرف چطوری با اینا آشنا شده؟ توی همین روضه های خونگی می‌رفته ببینه کی پول داره طلا داره😐🤦🏻‍♀️

اصلا نظر مثبتی ندارم به غریبه ای که بیاد تو خونه سرک بکشه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸