2777
2789
عنوان

انتخاب شغل

182 بازدید | 31 پست

سلام صبحتون بخیر

دوستان اگر بین شغل آزاد وکارمندی گیر کنین کدومشو انتخاب میکنید.

اول شغل کارمندی مرتبط با رشته تحصیلی که اگه واردش بشی برای شروع۱۵تومن میدن اما جای پیشرفت زیاد داره ودیدم با۱۰سال سابقه باتخصص ۷۰تومن هم میگیرن.

یا شغل آزاد برای خودتون 

زدن یک شرکت دیجیتال مارکتینگ(سایت+سئو+فروش+...) تخصص رو کسب کردین وازنیروهای دیگه هم استفاده میکنید و کم کم گسترشش بدین 

حتی به زبان عربی وانگلیسی هم میشه فعالیت داشت.

بعلاو ی یک آنلاین شاپ

کدومشو انتخاب میکنید؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزاد

دولتی پدرت سرویس میشه تا حقوق خوب بگیری ولی آزاد بعد از یه مدت درامدت خیلی میره بالا

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

کاشکی میرفتم سرکار یه عمر خودم رو گول زدم بچه ها بزرگتر شن واسه خودم کار راه ميندازم کدوم کار؟موندم بیکار حسرت خور...بیرون باید خیلی پول داشته باشی تا بتونی کاری راه بندازی حداقل واسه ما که تهران هستیم اینطوریه.

آنلاین شاپ لباس بچه دوستم داره کلی وقت میذاره  و کلی سوال جواب میده آخرم نمی‌خرند ازش

این که انتخاب کنید بین شغل کارمندی و آزاد کاملا بستگی به روحیه خودتون داره

خودتون بهتر میدونید روحیه خودتون رو 

شغل کارمندی هر روز کار، سر یه تایمی میرین و میاین و تعطیلات و الودگی هوا و ... تعطیل هستید و درازاش حقوق دریافت میکنید و امکان برنامه ریزی و بودجه بندی و سرمایه گذاری محدود دارید

و از طرفی شغل ازاد، شغلی که نیاز به پویایی، فعالیت زیاد، خلاقیت و ایده داره و همچنین صبرررررر و پر از فراز و نشیب هایی که شما رو بارها زمین میزنه و شما از زمین خوردنا باید تجربه بگیرید و پیش برید.

اگر در روحیه خودتون ضد ضربه بودن و تلاش گر بودن و خلاقیت و آزاد میبینید شغل ازاد بهترین انتخابه

یعنی شما میگی کار آزاد خوبه؟خودت موفق بودی؟میشه راهنمایی کنی اگر جز اون هرکس های موفق هستی؟

نه عزیزم من کار آزاد نکردم  اما اطرافم بودن کسایی که موفق بودن تو این راه 

مارکتینگ میخواد 

باید بازاریاب داشته باشه تبلیغات خوب