2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7084528 بازدید | 687215 پست
تو رو خدا هر چرتی میگن رو گوش ندین میتونه باعث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بشه

من تایید نمیکنم حرفشون رو ولی این روغن، روغنی هست که مصرف خوراکی داره،اینهمه آدم مصرف میکنن، مشکلی هم ندارن

امضات رو خوندم، یهو دلم گرفت. میشه آخر امضات رو عوض کنی و بنویسی پس حتما میشه.نمیدونم بچه ایی داری ی ...

وقتی معجزه شد آخرش رو عوض می کنم.

😘🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم استروژن باعث بالا رفتن ضخامت میشه؟ یه دکتر طب سنتی میگفت روغن زرد گاوی رو شیاف کنید خیلی موثره

برای منم کلی قرص استرادیول و استرومارین واژینال و اینا دادن اما بالا نرفت ،دکتر گفت برای تو از نوع مقاومه 

والا راستش خسته شدم دیگه اصلا دست و دلم به تلاش بیشتر نمیره انگار همه چی بی فایده است

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والا من ماه پیش ضخامت آندومترم بالا نرفت ،یعنی همیشه ضخامتم پایینه ،کلی هم دارو خوردم ،دکتر گفت حداق ...

انشالله با این درست میشه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
کی جواب تستسون میاد؟

امروز ان شاالله 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام‌دوستان پزشکمبرام قرص کلومفین لتروزل خر کدوم دوتا هرشب بت کابرگولین هرسه روز یکی از وقتی که خوردم نمیتونم سرپا باشم گلاب به روتون استفراغ سرگیجه حالت تهوع سردرد رفتم اوازنس یخورده بهتر شده اما هنوز سرگیجه شدید دارم به پزشکم‌دسترسی ندارم هرچه تما بگیرم نمیگیره قطع کنم ادامه بدم چکار کنم کسی همچین عوارضی هم داشته چکار کردین من تا جایی که اطلاع دارم فکنم عوارض کابرگولین هست نظر شما چیه دوستان ؟؟؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔 من منتظر همچنین فرشته ای هستم اما کی می آید خدا داند... 

ان تی ک دادم ۳۲ بود دوهفته بعد تکرار کردم ۲۶دیگه استراحت بودم بیشتر جایی نمیرفتم اصلا فقط مطب دکتر ح ...

فک کنم سرکلاژ کمک میکنه طول بره بالا انشالله برا منم کمک کنه طولم بره بالا 🙏

انشالله ب سلامتی و ب راحتی زایمان کنی و دختر خوشگلت بیاد بغلت 🙏🙏

سلام عزيزم ايشالله فرزندتون سالم و صالح باشه و به موقع بياد پيشتون، ببخشيد ياد اوري ميكنم بارداري قبلي تو هفته چند از دست دادين جنين رو؟ دليلش چي بود؟

سلام گلم..مجدد دکتر نرفتی دهانه رحمو چک کنن؟ ببینن چقد باز شده؟

سلام عزیزم دوشنبه رفتم دکتر گفت همون جمعه که بیای بیمارستان سرکلاژ رو باز میکنم. دیگه معاینه نکرد

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ایشالا صحیح و سالم بغلش میگیری و زایمان راحتی هم داشته باشی

ممنون فداتبشم🥰❤️

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

فک کنم سرکلاژ کمک میکنه طول بره بالا انشالله برا منم کمک کنه طولم بره بالا 🙏

نمیدونم عزیزم شاید 

انشالله که میره

انشالله ب سلامتی و ب راحتی زایمان کنی و دختر خوشگلت بیاد بغلت 🙏🙏

همچنین خودت🥰❤️