من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از نظر من اولترا..سامسونگ همیشه بهترینه..خواهرم ایفون داره اصلا اون قدر خفن نیس ارزش نداره پشیمونه
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
ممنونم از راهنماییت گلم خودمم زیاد اهل ایفون نیستم اما چون شوهرم یکم اهل پز دادنه گیر داده ایفون😶
خواهش میکنم عزیزم
چی بگم والا ایفون هم جوریه هی داره مدل جدید ترش میاد بازار و اون قبلیا فراموش میشن ارزشش میاد پایین🫠
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂