2777
2789
عنوان

بیم این سه تا گوشی موندم کدومو بخرم😐🙄🤔🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نظر من اولترا..سامسونگ همیشه بهترینه..خواهرم ایفون داره اصلا اون قدر خفن نیس ارزش نداره پشیمونه

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
از نظر من اولترا..سامسونگ همیشه بهترینه..خواهرم ایفون داره اصلا اون قدر خفن نیس ارزش نداره پشیمونه

ممنونم از راهنماییت گلم 

خودمم زیاد اهل ایفون نیستم 

اما چون شوهرم یکم اهل پز دادنه گیر داده ایفون😶

ممنونم از راهنماییت گلم خودمم زیاد اهل ایفون نیستم اما چون شوهرم یکم اهل پز دادنه گیر داده ایفون😶

خواهش میکنم عزیزم

چی بگم والا ایفون هم جوریه هی داره مدل جدید ترش میاد بازار و اون قبلیا فراموش میشن ارزشش میاد پایین🫠

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
۱۳ که ریجستر شده ۱۶ هم میشه ریجستر شده بخری من ۱۴ دارم ریجستر نکردم فعلا مشکلی هم ندارم خدا رو شکر

چند وقته استفاده میکنی 

من هفته آینده گوشی آیفون ۱۴ به دستم میرسه فعلا پول ریجستری ندارم 

تا چند وقت میشه استفاده کرد ؟ 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
چند وقته استفاده میکنی من هفته آینده گوشی آیفون ۱۴ به دستم میرسه فعلا پول ریجستری ندارم تا چند وقت م ...

۱ سالی هست 

از نت خود گوشی استفاده نمیکنم فقط وای فای