2777
2789
عنوان

وقتم کمه واسه بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 109 پست
دقیقا منو همسرم یه مدت تو فکر گربه اوردن بودیم خریدیم با کلی پول اما سه روز بیشتر نتونستیم نگهش داری ...

اخه تو جونی صبر و حوصله بچه رو نداشته باشی تو سن بالاتر داری؟ یکم عجیبه.. ولی خب اوکی کردن خونه و ماشین و اینا ایده خوبیه واسه بچه دیر نیس فعلا 

حالا فک کن گربه کجا یه انسان کجا

البته بچه خیییییییلی مرقبتاش بیشتره قابل مقایسه نیستن اصلا ولی اون حس عشق به بچه ات فکر میکنم مسیرو برات آسون تر میکنه. لذت میبری اصلا بهش رسیدگی میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه تو جونی صبر و حوصله بچه رو نداشته باشی تو سن بالاتر داری؟ یکم عجیبه.. ولی خب اوکی کردن خونه و ما ...

وقتی شرایط خونه و ماشین اوکی نباشه صبر ادم هم کم میشه دیگه

خونمون کوچیکه اتاق خواب نداریم 

ماشین نداریم 

تازه مهاجرت کردم زبان اینجارو بلد نیستم خیلی 

شرایطمو که میسنجم میبینم نمیشه 

من خودم هشتادم هم خودم کتک خوردم هم دوستام راجب دهه های جلو تر اطلاعی ندارم . البته مامانش سالمه بچه ...

اره عزیزم دقیقا. بیشتر پیش مادره. تازشم من به پدرمادرم اعتماد دارم می‌دونم نوه خیلی دوست دارن و باهاش خوب رفتار میکنن. پیش اونا هم زیاد خواهم گذاشت بخاطر پیشرفت در کارم. بچه شب به شب پدرشو میبینه. بیشتر پیش من و خانوادم خواهد بود. بخاطر همین یکم خیالم راحته. شوهرم هم عاشق بچه هست اما خب تضمینی نیست که بعدا احساسش عوض بشه یا نه چون افراد بیش فعال زیاد از این شاخه به اون شاخه میپرن و احساسشون هی تغییر می‌کنه. اما می‌دونم یه احساس مسئولیتی ایجاد خواهد شد در شوهرم.چون الان گربه داریم، میبینم که به فکرشونه. اندازه ی من به فکرشون نیستا اما خب جوری هم نیست که بگه به من ربطی نداره و فلان (اینم اضافه کنم، حالا نمیدونم زن بخاطر مهر مادری که داره، اینجوریه یا نه. من تحت هر شرایطی ، حتی اگه در بستر مرگ هم باشم، به فکر گربه هام هستم اما شوهرم وقتایی که حالش خوبه، به فکرشونه. موقع عصبانیت فقط غذاشونو میده و محبت نمیکنه بهشون.اینم فکرکنم بخاطر ساختار ذهنی مردهاست که منطقی هستن. و می‌دونم برای بچه هم همینطوری خواهد بود.)

وقتی شرایط خونه و ماشین اوکی نباشه صبر ادم هم کم میشه دیگهخونمون کوچیکه اتاق خواب نداریم ماشین نداری ...

اره خب دیر نیس هنوز این دوستمون وقت نداره شما خداروشکر دارین فرصت شرایط تون اوکی شد میتونین با خیال راحت اقدام کنین

البته بچه خیییییییلی مرقبتاش بیشتره قابل مقایسه نیستن اصلا ولی اون حس عشق به بچه ات فکر میکنم مسیرو ...

دقیقا بحث همین مراقبتاس 

همسرم پنج صبح میره سرکار و اتاق خواب نداریم بچه اوردن اشتباهه چون بالاخره رسیدگی داره شب بیداری داره و فعلا امکاناتمون در حدش نیست 

دقیقا منو همسرم یه مدت تو فکر گربه اوردن بودیم خریدیم با کلی پول اما سه روز بیشتر نتونستیم نگهش داری ...

عزیزم ما دو تا گربه داریم. خیلی با حوصله بهشون میرسیم. پس یعنی امید هست واسه بچه؟

اره عزیزم دقیقا. بیشتر پیش مادره. تازشم من به پدرمادرم اعتماد دارم می‌دونم نوه خیلی دوست دارن و باها ...

با این توضیحاتی که تا الان دادی من حدس میزنم شوهرت تو عصبانیتش به بچه ها آسیبی نزنه بازم خودت میدونی عزیزم. قابل بدونی برات دعا میکنم💜

با این توضیحاتی که تا الان دادی من حدس میزنم شوهرت تو عصبانیتش به بچه ها آسیبی نزنه بازم خودت میدونی ...

مرسی عزیزدلم که وقت گذاشتی. التماس دعا دارم گلم.🫂❤️🩷

درکت میکنم من خودم خیلی بچه دوست دارم ولی خیلی نگران نباش اکثر مردایی که اینجورین سنشون رفته بالا به ...

معمولا با سن بالا بهتر نمیشه بد تر میشه

اونایی ک من دیدم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
تو خونه نگه میدارین یا بیرونن؟

توی خونه نگه میداریم. ما اینا رو نجات دادیم. حتی شرایط ما خیلی سخته چون هردوشون نر هستن و هییییچ جوره باهم راه نمیان.یکیش اون یکیو خیلی بد میزنه. واسه همین همیشه جدا از هم نگهشون میداریم. مثلا به یکی غذا میدیم می‌ذاریم اتاق یه ساعت.این یکی آزاد می‌چرخه. بعد اون یکیو می‌ذاریم اتاق، این میاد بیرون. با اینکه خیلی سخته اما با لذت انجام میدیم.

فقط یه موردی که هست، یکی از گربه هام اصلا بغل دوس نداره، شوهرم گیر میده به اون و هی میگیره بغلش. اونم جیغ میزنه آما شوهرم ولش نمیکنه و هی بوسش می‌کنه.گربه هم عصبانی میشه . من مثلا نمیتونم این صحنه رو تحمل کنم اما شوهرم اوکی هست با این موضوع. تنها رفتار غلطش با گربه ها اینه.

و رفتار غلط بعدیش اینه که وقتی با من دعوا کرده و اعصابش خرابه، اگه اون لحظه گربه اذیتش کنه و هی صدا کنه، گربه رو برمیداره می‌ذاره توی اتاقش. نهایت خشمش اینجوریه برای گربه ها.

معمولا با سن بالا بهتر نمیشه بد تر میشهاونایی ک من دیدم

چجوری میشه تشخیص داد که شوهر من از کدوماس؟ با گذر زمان بدتر میشه یا بهتر. تا الان که دیدم بهتر شده اما خیلی کم. بدتر نه نشده

چجوری میشه تشخیص داد که شوهر من از کدوماس؟ با گذر زمان بدتر میشه یا بهتر. تا الان که دیدم بهتر شده ا ...

نمیدونم والله 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
توی خونه نگه میداریم. ما اینا رو نجات دادیم. حتی شرایط ما خیلی سخته چون هردوشون نر هستن و هییییچ جور ...

خب اوکیه خیلی حاد نیست رفتارش 

اینقدر عصبانیت رو خیلی از مردا دارن 

اینکه تو عصبانیت بتونه خودشو کنترل کنه و به دیگران اسیب نرسونه مهمه

اما نگهداری از حیوون اونم توی خونه به من اینو ثابت کرد که اعصاب قوی میخواد و ادمی که به حیوون اسیب نرسونه ادم قابل اعتمادیه