2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7081144 بازدید | 686967 پست
چی بگم والا ، آره دیگه ناچاریم همه کار کنیم ،خودم با اینکه اصلا اعتقاد ندارم بهش بازم ناچارم برم

یادم رفت 

شما تو چ مرحله ای بودین؟!

من شیر سویا و نشاسته رو هم مصرفشو شروع کردم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنونم من سر دخترم سه هفته وپنج روز بعد انتقال رفتم قلبشم دیدن ، سر این خیلی ترسیدم

سه هفته و پنج روز بعداز انتقال فکرکنم ۸هفته تمام شده بوده رفتی

تاریخ بارداری رو از تاریخ شروع آخرین پریود حساب میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادم رفت شما تو چ مرحله ای بودین؟!من شیر سویا و نشاسته رو هم مصرفشو شروع کردم

هنوز که تو سیکل نیستم ،نمیدونم کی برم تو سیکل 

شما تو چه مرحله ای هستین ؟ 

نشاسته و سویا رو چه جوری ،کی میخورین ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام به همگی 

من شنبه انتقال دادم امروز روز سومم بود از امروز ظهر حالم خیلی بد شده فشار پایین درد پاها و مخصوصا کشاله رون سنگینی و بی حالی شدید و گیجی دارم 

به نظرتون طبیعیه یا دارم مریض میشم 

من نه سر انتقال اولم که مثبت شدم اینطوری بودم نه دومی که منفی شدم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام به همگی من شنبه انتقال دادم امروز روز سومم بود از امروز ظهر حالم خیلی بد شده فشار پایین درد پاه ...

من همیین الان خیلی شدید لرز کردم 

میگن لرز یعنی رحم جنینو پس زده آره؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

هنوز که تو سیکل نیستم ،نمیدونم کی برم تو سیکل شما تو چه مرحله ای هستین ؟ نشاسته و سویا رو چه جوری ،ک ...

من اگر سونو چهارشنبه خوب باشه وقت میده برا انتقال

شیر سویا صبح ها ، بعد صبحانه هم نصف پردنیزولون ، بعد شام هم لتروزول دوتا ک امشب دیگ تموم شد ، نشاسته هم هر وقت شد دیگ...

حالا بستگی داره انتقالم چ روزی باشه قبلش چند جلسه برم فیزیو

من همیین الان خیلی شدید لرز کردم میگن لرز یعنی رحم جنینو پس زده آره؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭

اصلا ب علایم توجه نکن 

شاید علایم مثبت شدنه از کجا می‌دونی بهش فکر نکن اصلا

ایشالله ک مثبتی دختر

عزیزم ممنون من چند ساله اینجام ممنون از همدردیت حالم خیلی بده خیلی سخته بعد چند انتقال بعد ۲۱سال این ...

فدات بشم میفهممت واقعا انتظار سخته اما بعد اینکه انتظار تموم بشه و دردونه هات رو بغل کنی همه این تلخیا محو و کمرنگ میشه....

جارو میده به شیرین زبونیای فرشته هات. عزیزم از نظر انعقادی بررسی شدی؟

ایمنی چی؟

احتمالا یه چیزی این وسط مانع رشد شده.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من همیشه سر دلم سرده پاهام سرده هرچی هم لباس گرم میپوشم باز روی شکمم سرده ..چیکار کنم گرم بشه

عزیزم برا منم همینطوری بود همیشه سر دل و دست و پاهام یخ بود.

من طبع و رحمم و ر دو سرد بود....

برا این کار بیشتر از یه سال اینارو رعایت کردم که گرم شدن.....

اولا کلا سریجات رو از تغذیم حذف کردم....

گوشت گوساله رو حذف کردم....

سعی کردم تا حد امکان به جای مرغ بوقلمون جایگزین کنم....

فقط ماهی رو با مصلحاتش و ادویه جات اصلاح کردم....

میوه و سبزیجات فقط اونایی که طبع گرم داشتن می‌خوردم.....

یه سال تموم لب به خیار و هندوانه و مرکبات و .... نزدم.....

انار شیرین فقط می‌خوردم انار ترش نمی‌خوردم.....

خلاصه سرچ میکردم هر چیزی که طبع سردی داشت نمی‌خوردم....

بازم تاکید میکنم من طبعمم سرد بود اونایی که رحم سرد اما طبع گرم دارن کارشون سختتره اما هر دو سرد باشه راحت‌ترین.....

بعد بحث تغذیه اینارم رعایت کردم.....

آب سرد و یخ رو کلا حذف کردم آب با دمای محیط حتی گاها ولرم می‌خوردم.....

جوراب و شال کمر پشمی میپوشیدم.....

لباس و پوشش گرم کلا داشتم و زیرپوش بلند همیشه تنم بود....

موقع پریودی کلا شستشو رو قطع کردم این قسمتش واقعا سخت بود اما تحمل کردم....

مدام لباس عوض میکردم که قابل تحمل تر بشه اما دیگه آب نمی‌زدم به خودم.....

بعد حموم بلافاصله آب نمی‌خوردم میخواستم آب بخورم آب گرم یا ولرم می‌خوردم.....

بعد ن ز د ی ک ی خودمو بلافاصله نمیشستم و آبم نمی‌خوردم.

اینارو خیلی جدی رعایت کردم بعد یه سال اثرش رو دیدم و به مرور دیگه دیدم هم زیر شکمم گرمه هم دست و پاهام....

من حتی تا ماه سوم بارداریم شال کمر پشمی شتر رو داشتم منتها دیگه حس کردم به سمت گرمی داره می‌ره و بازش کردم....

به مرور بعد ماه سوم بارداریم سردیجات رو کنار گرمیجات به رژیم غذاییم اضافه کردم.....

یعنی همه اینا و مدت زمان درمان بستگی به بدن و شدت مشکلت و اینکه کی جواب میگیره برا هر کسی متفاوته خودت به مرور میفهمی که بدنت چه طوری داره جواب میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنوناخه نمیدونم چرا انتقال منو با لتروزول شروع کردنضمن اینکه استرادیول هم دادن

عزیزم تا جایی که من می‌دونم لتروزول برا تحریک تخمدانه اما خوب من علمش رو ندارم و می‌تونه کاربردهای دیگه ای هم داشته باشه....

فقط انتقال جنین داشتی یا پانکچر هم داشتی؟

من همیین الان خیلی شدید لرز کردم میگن لرز یعنی رحم جنینو پس زده آره؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم والا اون زمان که تو تاپیک اکتیو بودم هر کی سردش میشد میخندیدیم و می‌گفتیم مامان شدی چون چند تا از مثبتامون همینطوری شده بودن انشالله که برا شمام همینطوره.....

من اگر سونو چهارشنبه خوب باشه وقت میده برا انتقالشیر سویا صبح ها ، بعد صبحانه هم نصف پردنیزولون ، بع ...

عزیزم اگه کم کاری تیروئید داری شیر سویا نخور....

نشاسته هم اگه مستعد یبوستی یا طبعت سرده خوب نیست....

پس هر کاری میکنی اول ببین برات مناسبه یا نه....

من اگر سونو چهارشنبه خوب باشه وقت میده برا انتقالشیر سویا صبح ها ، بعد صبحانه هم نصف پردنیزولون ، بع ...

انشالله که به زودی زود تو بهترین زمان و شرایط سند مادر شدنت مهر تایید می‌خورده عزیزم.....