2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 10607 بازدید | 207 پست

عزیزم نمیتونی از کسی پول قرض بگیری پدری مادری برادری کسی ؟به نظرم دنبال ی کار برای خودت باش پول داشته باشی به خودت برسی بعدم شوهرت خیلی عوضیه 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
پس محل سگ بهش نده فک کن مرده فقط باپسرت خوش باش دیگه آب نمک و آب پیاز که پول نمی‌خواد برای سینوزیت خ ...

بخدا شبا رو به پسرم میخوابم دیگه دیشب خوابم گرفته بود زود.

چجوری انجام بدم خداخیرت بده بگو شاید تاثیر داشت همش سیتریزین میخورم

سردارم خداحافظ......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولش کجا بود. اون ۱۵ تا دندونم قسطی کشدیم اونم دندونپزشکه دید همش درد میکشم و عفونت داره دلش سوخت قب ...

بگو بهش انقددد  بگو 

عاصیش کن 

تا دیگه زر مفت نزنه 

از اون ورم پیدا کن یه دکتر قسطی

آی عزیزم😔😔😔😔هرجوری کردی دندوناتو درست کن😔

شوهرت چقدر نامرده...

من شوهرم کلی لثه ش عفونت وآبسه کرده بود دهنش خونریزی داشت بو میداد...قرعه کشی خونگی گذاشتیم جراحی کرد خوب خوب شد😔چرا پول بهت نمیده خب

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
😔😔😔توام بهش بگویکمم پول جمع کن ب خودت برسن اینطوری فک نکن شوهرم صب تاشب میگه تو خوبی اما خیانتم ک ...

دقیقا مثل من از اینور قربون صدقم می‌ره از اونورم خیانت می‌کنه کثافتای جامعه

حتما وضعشم خوب نیس آره؟

درامدش چقده؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
همش میگه خونه باباتم همین بودی

وااااا، خو شما هم عیبای صورتشو و ظاهرشو، بیپولیشو بکوب تو صورتش، همه ادما عیب و ایراد دارن عزیزم، تو ک نباید بخاطر عیبای ظاهریت خودتو محکوم کنی

وااااا، خو شما هم عیبای صورتشو و ظاهرشو، بیپولیشو بکوب تو صورتش، همه ادما عیب و ایراد دارن عزیزم، تو ...

من تو عمرا به کسی ایرادشو نگفتم اصلا نمیتونم. خودشم سرتا پا ایراده اما یبارم به روش نیاوردم

سردارم خداحافظ......

خوب یه فکر اساسی به حال خودت کن اینجوری که نمیشه دندوناتو باید یه جوری درست کنی بهش بگو پول بده درستش کنم نداری پس حرف اضافه نزن اینارو بگو زبونش کوتاه بشه ولی باید یه کاری بکنی برو دانشگاه علوم پزشکی اونجا نوبت میدن رایگان درست میکنن یه تحقیق کن ببین چه جوریه من شنیدم از چند نفر