2777
2789

سلام

من رتبه ۱۰۲ کنکور زبان بودم و امسال با کلی زور و سختی دبیری زبان رجایی قبول شدم 

اگر سوال دارید بپرسید جواب میدم:)

تبریک میگم عزیزم

میشه بپرسم منابع و درصدات برای کنکور زبان چی بوده؟

کلا چیا خوندی 

ظرفیت شهرتون چقدر بود؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

تبریک میگم عزیزممیشه بپرسم منابع و درصدات برای کنکور زبان چی بوده؟کلا چیا خوندی ظرفیت شهرتون چقدر بو ...

من شمیران بودم

امسال فقط از تهران مرکزی کن و شمیران گرفت

۸ خانوم منطقه خدمت ۴ 

و ۷ خانم منطقه خدمت ۵ 

که من ۵ زدم 

زبان تخصصی ۶۸ درصد و تراز ۹۱۰۰

منابع کتاب بارونس و لغات ایلس رو سال آخر خوندم 

سال قبلش هم ۵۰۴ رو بسته بودم 

رشتم تجربی بود و تراز معدلم حدود ۸۰۰۰ بود 

دقیقش ۷۷۸۹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبریک میگم💗میشه بگی که فرق رجایی با فرهنگیان چیه؟

سلام بله حتما

کسر از حقوق نداره

سطح علمی بسییاااااار بالا و اساتید تاپی داره 

مختلط و بین المللیه مثلا امسال چند دانشجو روس و عرب داریم

با کلی مهندس و رتبه برتر همکلاسی

فرصت رشد وحشتناکی داری

میتونی چند جا کار کنی و محدود نمی کننت مثل فرهنگیان 

و از همه مهمتر دبیری نه آموزگار 

خود دانشگاه توی لویزانه و موقعیت مکانی فوق العاده ای داره 

من شمیران بودمامسال فقط از تهران مرکزی کن و شمیران گرفت۸ خانوم منطقه خدمت ۴ و ۷ خانم منطقه خدمت ۵ که ...

اها که اینطور خیلی عالی 

آزمون هم زدید برای کنکور زبان؟

نظرتون درمورد کتاب شهاب اناری چیه؟

من سطح زبانم متوسط به پایین هست کتاب oxford word skills و grammar in use رو میخونم 

نمیدونم جوابه یا نه واسه کنکور زبان🥲از طرفی ظرفیت شهر مون اکثر سال ها کمه و در حد ۲ یا نهایتا ۳ نفر میگیرن

بنظرتون چه کنم چیا بخونم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱