2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
اخه یکی از دوستان گفت که اگه دوشنبه صبح انتقال دادی،خود دوشنبه هم حساب میشه ،من روز دوشنبه هم حساب ک ...

آره روزی که انتقال دادی حتی اگه 2 ظهرم باشه روز اول حساب میکنن. من قبلا انتقال دادم بهم گفتن امروز روز اولت حساب کن. 

اره خریدم فردا هم میزنم ببینم چی میشه

سلام عزیزم تبریک میگم از نظر منم شما مثبتی چون بیبی چکت داره پر رنگ تر میشه

ولی خیلی زود شروع کردی به بیبی زدن

این بیبی چک من بعد ۹ تا ۱۱ iui بود

اتفاقا منم فکر میکردم بخاطر آزادسازی مثبت شده ولی روز ۱۱ دلم طاقت نیاورد رفتم بتا دادم ک شد ۹۵

یکم عکس بی کیفیت شده چون شات گرفتم از جایی خود عکس و بیبی هارو ندارم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با چشم بهتر دیده میشه

سلام عزیزم تبریک میگم با توجه به بیبی چک های خودم شمارو مثبت میبینم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تو پستای قبلی گفتم. تو کتاب کلیات مفاتیح الجنان. فهرست حواشی. نوشته دعا برای پسرشدن حمل. برو پیداش ک ...

ممنون از راهنماییت عزیزم،بخدا دیگه اصلا برام مهم نیست  برعکس دوس دارم یه دختر دیگه هم داشته باشم،ما خودمون برادر نداریم فقط ۴تا خواهریم ،بابام انقدر دوستمون داشت ،هیچوقت ناشکری نکرد،انقدر که باهامون مهربون بود همه میگفتن چطور باباتون براش مهم نیست پسر نداره،حتی نوه هاشم دخترارو بیشتر از پسرا دوس داشت ،الان ۲ساله که فوت شده غم نبودش داره نابودمون میکنه،خانوادگی حالت افسردگی گرفتیم ،من تا چند ماه پیش درمانمو ول کرده بودم الان باز رفتم سراغش بلکم یکم از غمش کم بشه و با اومدن بچه یکم سرگرم بشم ،دختر پسرشم دیگه فرقی نداره 

الهی عزیزم ان شاالله ۱۲۰ سال قلبش بتپه 😍😍

ممنون دورت بگردم انشالله به زودی زود این حس قشنگ رو تجربه کنی ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون ان شا الله نی نی تو سالم بغل کنیممنونم که باعث این توفیق شدیالحمدلله ان شا الله همه آرزومن ...

قربونت برم مهربونم🤍🫂

الهی آمین یارب العالمین ✨🫀 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان فاطمه🌹مامان مهتاب عزیزم🌹از صمیم قلبم ازتون ممنونم❤️امیدوارم لحظه هاتون همیشه با آرامش بگذره ...

سلام مهدیه جووون چطوری عزیزم پسر قشنگت خوبه 😍

قربونت برم ممنون جانِ دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره روزی که انتقال دادی حتی اگه 2 ظهرم باشه روز اول حساب میکنن. من قبلا انتقال دادم بهم گفتن امروز ر ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ،اره منم دوشنبه رو روز اول حساب کردم و امروز میشه ۹ روز که انتقال دادم

سلام عزیزم تبریک میگم از نظر منم شما مثبتی چون بیبی چکت داره پر رنگ تر میشهولی خیلی زود شروع کردی به ...

شما چند روز قبل hcg زدین؟اخه من یه دونه روز انتقال زدم یه دونه هم روز ۴م انتقال

چرا شوهرم یه بار گفت همه مقابلش جبهه گرفتن. پدرشوهرم میگفت اینقدرمیری دکتر اگر یه روز محتاج شدی وپول ...

بگو جوری رفتار میکنید انکار شوهرم پسرتون نیست.بگو حریان چیه ک حس پدر و مادری ب شوهرم ندارین

گلم زیر ۵دقیقه هاله زده مثبته مبارکه 😍علاعم چیزی نداری؟ من روز چهارممه تازه روز چندبی بی زدی

اول که زدم ،دیدم منفیه ،ولش کردم تا موقع ظهر که رفتم دسشویی دیدم هاله داره نمیدونم چند دقیقه بعد هاله زده،امروز روز ۹ انتقال هستم

شما چند روز قبل hcg زدین؟اخه من یه دونه روز انتقال زدم یه دونه هم روز ۴م انتقال

من دو روز قبل تزریق زدم

ولی رو بدنم اشنایی دارم .. بدن من تا ۱۴ روز امپول رو تو بدنم نگه میداره..

ولی وقتی پر رنگ تر شد امیدوار شدم ک مثبته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810