2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
عزیزم میخواستی بگی نه نکاشتم. وقتی خدا میده بهم چرا کاشت. فقط بخاطر سلامتی بچه ام تصمیم گرفتم استراح ...

ممنون عزیزم ازراهنماییتون. اتفاقا میگفتم نماشتم. ولی مادرشوهرم خیلی حریفه. تنهاکاری که میکردم مقابلش سکوت میکردم بهتربود برام. زیاد مهم نیست. همه جنینهاراتعیین جنسیت نمیکنم دخترم بشه اشکال نداره خدا بزرگه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا روی سخنم با همگی هست. درمورد مشکلات زندگی مشترکتان با هیچ کس حرفی نزنید حتی خانواده خودتون. خا ...

اخه شرایط زندگی ها فرق میکنه،من شوهرم نصف ماهو خونه نیست ،ومادرم شبا کنارم میمونه،درضمن دوتا از خواهرام همسایم هستن، با این وجود چیزی پنهون نمیمونه،ولی خانواده همسرم یه شهر دیگه هستن از اینکه پسرشون مشکل داره خبر دارن اما از اینکه دوباره که من ای وی اف کردم خبر ندارن

بچها کسی بوده دارو قبل انتقال و بعد انتقالش فرق کنه؟ من بعد انتقال انوکسا و دوفامد و پریدینزولون بهم ...

عزیزم نگران نباش منم همه اینارو میخورم بجز دوفامد،البته من از روز دوم وچهارم قاعدگی شروع کردم

عزیزم به حرف بنده های خدا توجه نکن. مطمئن باش خدا بهت میده و بزودی مادرمیشی. تاحالا خواست خدا نبوده. ...

پیامبر عزیزمون می‌فرماید هر زنی  که بچه اولش دختر باشه نشان از خوش قدمی اون زن برای بچه ش هست.

من بچه اولم دختر هست و واقعا هم خودم هم دختر برای شوهرم خیلی خوش قدم بودیم.

جز آرزوهام بودکه بچه اولم دختر باشه.  انقدر خوبه که نگو هرچی بزرگ میشه برام رفیق تر و همدم تر میشه.

هر وقت بهت گفت بگو دختر داشتن سعادت میخواد انشاالله منم داشته باشم

سلام عزیزم. تبریک میگم به سلامتی طی کنی این نه ماه را. بله میترسم خدا ناراحت بشه. ولی همش میگم خدایا ...

دقیقا همینه. این یه روش علمی هست برای رسیدن به آرزوها که اگر خدا بخواد نتیجه میده

دختر یا پسر داشتن هم مثل سایر آرزوها هست که برای رسیدن بهش تلاش میکنیم. برای بقیه آرزوهامون کسی سرزنش نمیکنه وا مگه چه فرقی داره ولی وقتی خرف از جنسیت میشه خیلی ها موضع میگیرن. 

انشاالله هرچی خیر و صلاح هست همون بشه برات

دقیقا همینه. این یه روش علمی هست برای رسیدن به آرزوها که اگر خدا بخواد نتیجه میدهدختر یا پسر داشتن ه ...

سلام عزیزم. دقیقا درست میگی فوری سنگرمیگیرن. ولی همین جماعت اگر پسر نداشته باشیم هزارتا حرف دیگه میزنن. الهی خدا به همه مخصوصا ای واف ها اولادهای سالم وصالح روزی کنه خزینه خدا پره بخیل هم نیست که نده. میده بی منت هم میده. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

عزیزم نگران نباش منم همه اینارو میخورم بجز دوفامد،البته من از روز دوم وچهارم قاعدگی شروع کردم

ممنونم گلم اخه من هیچ کرومو نداشتم یهو بعد انتقال دیدم اینارو اضاف کرده تعجب کردم 

2810